Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Originálne puzzle s vlastnou potlačou (formát A4)

4,4 / 5 ANWELL (2 pobočky) Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Storno podmienky
Zuzana Cablková

Dobrý deň ,
na zľavomate máte uvedené doručenie poštou 1,99€ ale pri vypĺňaní objednávky je na výber iba možnosť osobného odberu v jednej z pobočiek alebo kuriérom.
Aké možnosti sú teda k dispozícii?
Ďakujem

ANWELL

Dobry den, staci ked do poznamky pri produkte napiste, ze si zelate poslat postou a zaroven uviedete na aku adresu. Zial, nase webove formulare nie su zatial plne kompatibilne s podmienakmi na Zlavomate, ale vsetko vam vieme zariadit podla vasich potrieb, staci to napisat do poznamky. Vypocitanu cenu vo formulari ignorujte, pre vas platia vsetky ceny a podmienky uvedene na voucheri. Pekny den prajem, Michal, ANWELL

Peter Podhradczky

Dobry den,zaplatil som cez banking pred 6 dnami za puzzle a doteraz som voucher nedostal?co je s nim?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
voucher evidujeme ako odoslaný na Váš e-mail, skúste si skontrolovať aj priečinok spam, reklama alebo propagácie. Voucher si taktiež môžete po prihlásení kedykoľvek stiahnuť zo svojho užívateľského profilu. Stačí otvoriť https://www.zlavomat.sk/prihlasenie, kde vložíte e-mail a heslo. Po prihlásení uvidíte vpravo hore tlačítko „Moje nákupy“, po kliknutí naň sa Vám zobrazí Váš účet so všetkými zakúpenými vouchermi. V prípade akýchkoľvek nejasností nás môžete kontaktovať emailom na podpora@zlavomat.sk alebo telefonicky na čísle +421 232 117 321.
Prajem Vám pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore