Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Plnenie klimatizácie vozidla plus dezinfekcia klimatizácie a interiéru

4,2 / 5 Supercleaning Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Richard

Dobrý den, ked mam naplnenú klímu a napriek tomu mi nefunguje( vraj je tam problém s tym, ked stlacim tlačidlo v aute , tak sa nezapne kompresor ) . Viete sa nato pozrieť ?

Supercleaning

Dobrý deň.Nie opravu kompresorov nerobíme.My vám zistíme len to ci nemáte netesnosti v systeme tie však podľa všetkého nemáte keďže píšete že chladivo máte a servis kompresorov a iných súčastí nerobime.

Erik

Dobry den,

mna len zaujima, ci mozem byt pri aute pocas vykonavania plnenia klimatizacie a dezinfekcie. Pytam sa preto, lebo podla reakcii ludi v hodnoteniach na zlavovych portaloch ma vacsina servisov klimatizacie v KE a okoli s tymto akosi problem. Nechapem preco by zakaznik nemohol byt pri svojom aute, ked servis robi vsetko tak, ako slubuje a ako sa patri.
Mam na to svoje dovody a je to u mna naozaj podmienka.

dakujem za odpoved.

Supercleaning

Dobry den taktiež ani u nás nie je možné byť pri aute z bezpečnostných dôvodov musí byť odstup od auta.

IK

Dobry den,
Ak si u Vas objednam plnenie klimy cez zlavomat, a pri skuske tesnosti mi zistite, ze mi klima niekde prefukuje, je vcene zahrnuty aj servis klimy? Dakujem

Supercleaning

Dobrý deň v cene je plnenie a dezinfekcia klimatizácie nie oprava netesnosti.

Radoslav

Dobry den, menite aj pelovy filter? Neviem kde je chyba, klima slabo chladi, resp. skoro vobec a vraj moze byt aj ten filter zaneseny. Vdaka.

Supercleaning

Ano menime aj filter ale musite ho doniesť zo sebou

kompresor

zmazali ste celu diskusiu aby nikto nevidel o co mi slo… kontaktujte ma na moju emailovu adresu dam Vam cislo uctu…

Supercleaning

Pane my sme nic nezmazali take kompetencie nemame.Taktiez nemame vasu emailovu adresu.Vy mate nasu mailovu adresu ( centertepovanie@gmail.com)kludne nam zaslite cislo uctu.A mate pravdu nepochopili sme doposial o co vam vlastne islo ale nechceme sa natahovat nasim cielom je poskytovanie kvalitnych sluzieb nasim partnerom a zakaznikom nie natahovat sa s klientom ktory v podstate ani nevie ako co funguje.Resp. je mozno cielene nasadeny konkurenciou :)Pekny den.

silvester

vy stale o svojom a ja stale o svojom…Nemam zaujem vas nikdy viac navstivit obaja vieme ze je to zbytocne. Ale za co ste zobrali peniaze to by ma zaujimalo a preco ich nechcete vratit. tu je vasa reklama…dakujem za nič tak toto je pristup ze parada :D

Supercleaning

Pane ale my nemame najmensi problem vam vratit peniaze.Takisto ako nemame ziadny problem vam chladivo doplnit.Je vam vsak zbytocne vysvetlovat ze pri oprave napr.kompresora vam chladivo vyfuci.Po oprave by ste ho mali u nas a my by sme vam ho doplnili.My sme vam sluzbu vykonali.Nie nasou vinou vam klimatizacia nechladi.Kedze chladivo mame u nas na prevadzke nie je problem vam peniaze vratit o to vobec nejde.Pointu celeho problemu ste doposial nepochopili.Kedze sa nevieme dohodnut pridte si pre peniaze na prevadzku nemame dovod sa s vami dalej natahovat toto nie je nasim cielom a nenechame si kazit dobre meno vasou nevedomostou.

Radoslav Mojdis

Dobry den,mam passat b6 2006 a mam problem s tym ze ked spustim klimu tak sa mi slusti po 10 minutovej jazde takze po meste ju neviem vyuzit… ale ked sa spusti tak ide bez problemov,mozem ju zapinat a vypinat a reaguje ihned,neviete mi poradit cim to bude? Na diagnostike mi neukazalo chybu,za odpoved vopred dakujem…

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore