Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Odstránenie chĺpkov IPL metódou

4,2 / 5 BHS Studio, s. r. o. Žilina  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Jana

Chcela by som sa opytat na podpazusie kolko je potrebnych voucherov a ci sa da aj s predkolenim naraz osetrit. Ci kupony platia aj po termine platnosti keby som si ich viac zakupila lebo som citala ze sa to moze opakovat az po 3 tyzdnoch?

BHS Studio,s.r.o.

Dobrý deň, na jedno ošetrenie podpazušia je potrebný voucher za 11,90 €. Zrejme ste mala na mysli počet opakovaní, tak to je veľmi individuálne, ako už niekoľko krát v diskusii opakujem, záleží na mnohých faktoroch (hustota chĺpkov, farba, rýchlosť rastu, .....). Všeobecne môžem doporučiť 6–7 ošetrení. Prajem pekný deň

Katarína Hohošová

Dobrý den, koľko by stalo ošetrenie brady a na koľko krát by som musela prísť.ďakujem

BHS Studio,s.r.o.

Na 1 ošetrenie brady je potrebné zakúpiť 2 vouchery na „hornú peru“ t.j. 2 × 4,90 €. Počet ošetrení je individuálny a záleží (ako som už v otázkach spomínaných predtým uviedla), od viacerých faktorov. Či sú chĺpky tmavé, či svetlé, aká je hustota ochlpenia, či užívate hormonálne lieky, vek a podobne. Zvyčajne však treba minimálne 6 až 7 ošetrení. V niektorých prípadoch je potrebných aj viac. Pri prvom ošetrení sa odstráni už 20% ochlpenia, chĺpky sú jemnejšie a tenšie a ich rast je pomalší ako predtým. Termín si objednajte prosím telefonicky čo najskôr. Prajem pekný deň a teším sa na Vás.

Eva

Dobry den. Rada by som sa opytala, ci je tato metoda odstranovania chlpkov bolestiva. Dakujem.

BHS Studio,s.r.o.

Pani Eva, nie je to nič bolestivé, je to pocit jemného mravenčenia prenikajúceho pokožkou, pričom impulz lasera je vedený chĺpkom do folikule po chĺpku, ktorý by mal mať 2–3 mm a tým ho ničí a taktiež pocit tepla. Nedochádza pri tejto procedúre k žiadnej bolesti. Nemáte sa čoho obávať.
Pekný deň a teším sa na Vás. Termín si objednajte telefonicky prosím a majte pri sebe číslo voucheru.

Magda

Dobry vecer,prosim vas na odstranenie v oblasti bikin si mam zakupit kolko kuponov? Kolko trva jedno sedenie? Moze sa procedura robit aj ked kojim ?

BHS Studio,s.r.o.

Milá pani Magda,
na oblasť bikín si treba rozkliknúť ikonu variant a tam vybrať Vami požadovanú oblasť na IPL epiláciu. Vo vašom prípade sa táto procedúra v oblasti bikín môže podstúpiť aj keď kojíte . Nevidím v tom problém po šestonedelí. Odporúčam 5–7 opakovaní na danú oblasť. Pred ošetrením chĺpky rozhodne nevytrhávajte len ohoľte. Celé sedenie trvá 30 minút. Prajem pekný deň a teším sa na Vás.

Monika

Dobrý deň, ak si chcem dať odstrániť chĺpky v okolí bradaviek aký voucehr si mám zakúpiť a koľko kusov? Ďakujem

BHS Studio,s.r.o.

Dobrý deň Monika,
kúpte si kupóny na podpazušie, aj keď ošetrenie okolia bradaviek je náročnejšie (pôvodne som ho v akcii nechcela robiť).
Na docielenie dobrých výsledkov je počet opakovaní individuálny a okrem rozdielu medzi farbou pokožky a ochlpenia závisí aj od množstva zasiahnutých či poškodených chĺpkov v aktívnej rastovej fáze. Všeobecne je to 6–7 ošetrení. V tejto oblasti nezvykne byť ochlpenie husté, ale keďže túto info nemám, neviem to presne posúdiť. Pred ošetrením chĺpky nevytrhávajte!!! Prajem pekný deň a teším sa na stretnutie

Martina

Aký voucher si mam kúpiť ,ked si chcem dat odstrániť jemne chĺpky hornej pery ,v okoli brady smerom k licam? A koľko sedení musím absolvovať ? Chĺpky su svetlej farby .Ďakujem za odpoveď .

BHS Studio,s.r.o.

Dobrý deň p. Martinka, horná pera=1× voucher, brada 2× voucher, bokombrady=1× voucher. Počet sedení pri odstraňovaní svetlých chĺpkov je spravidla trocha vyšší, ako pri chĺpkoch tmavých. Záleží však na hustote (počte vlasových korienkov), na rýchlosti ich rastu, na tom či ste už podobné ošetrenie absolvovala a pod. Doporučujem 5–7 opakovaní. Chĺpky pred sedením nevytrhávajte ani neodstraňujte voskom. Prajem pekný deň a teším sa na stretnutie

Janka

Dobry den chcem sa opytat odstranenie chlpkov je docasne alebo trvale.

BHS Studio,s.r.o.

Dobrý večer Janka, na konečný výsledok IPL epilácie vplýva mnoho faktorov ako je farba pleti, vek osoby, hormonálna rovnováha, farba chĺpku atď. Ideálna pre epiláciu je svetlejšia pokožka a tmavé chĺpky, preto sa pred zákrokom nemá opaľovať, tiež sa nesmú chĺpky vytrhávať t.j. aby neboli poškodené korienky. Preto aj potrebný počet ošetrení je prípad od prípadu iný (minimum je 5–6). Po roku, u niekoho neskôr sa však po úspešnej epilácii niektoré folikuly obnovujú a vyrastajú nové chĺpky i keď jemnejšie a v menšom množstve.

Romča

Dobrý deň môžem sa opýtať koľko sedení potrebujem na oblasť bikiny? Ďakujem

BHS Studio,s.r.o.

Dobrý deň, doporučuje sa minimálne 5–6 ošetrení, je to individuálne podľa množstva vlasových korienkov v ošetrovanej oblasti. Pri jednom ošetrení sa zničia vlasové korienky, ktoré sú práve vo fáze rastu a to je približne 20%.
Kontaktujte ma poprípade telefonicky na čísle 0907 873366, dohodneme sa.
Prajem pekný deň a teším sa na stretnutie

Alena

Dobrý deň robíte aj na krku? Ktorý voucher si zakúpiť? Dakujem

BHS Studio,s.r.o.

Áno, robíme. Na toto ošetrenie si prosím zakúpte kupóny ako na podpazušie. Doporučujem 5–6 ošetrení. Teším sa na Vás.

Katka

Dobrý deň, ak si zakúpim viac voucherov, pretože budem určite potrebovať viac sedení, ale ponuka je platná do 30.04.2017 budú mi zakúpené vouchery platiť aj po tomto dátume??? ďakujem Katka

BHS Studio,s.r.o.

Dobrý deň Katka, áno budú, na prvé ošetrenie sa objednajte čo najskôr na tel. 0907873366.
Pekný deń
BHS Studio

Mária

Dobrý večer, chcela by som sa opýtať, chodím na kolagén, kedy ho mám ukončiť keď som si u vás zakupila odstránenie chĺpkov dolných končatín.

BHS Studio,s.r.o.

Keďže nepíšete akou formou máte aplikovaný kolagén, či stimuláciou kolagénovej lampy, kolagénového solária, fototerapiou, alebo inak, doporučujem sa informovať v salóne kde chodíte.
Z môjho pohľadu nevidím problém pred IPL epiláciou, (možno 4–5 dní prestávky), skôr po IPL ošetrení je potrebné sa vyhýbať slnečnému žiareniu (aj soláriu).

elena svrčanova

dobry vecer,uz som to zaplatila,môzete mi poradit kde vas najdem som z martina a povedat kedy môzem prist,dakujem svrcanova

BHS Studio,s.r.o.

Dobrý deň, zavolajte prosím na telefónne číslo uverejnené pri ponuke na stránke Zlavomat.sk alebo bhsstudio.sk,
dohodneme si termín aj ako sa do salónu dostanete. Teším sa na vašu návštevu.
BHS Studio

elena svrčanova

dobry den,robite aj chlpky na brade,lebo nikde to nie je dakujem svrcanova

BHS Studio,s.r.o.

Dobrý deň p. Svrčanová, áno robíme aj chĺpky na brade, (nie je to uvedené, lebo táto požiadavka je dosť zriedkavá). Chĺpky na brade odstránime za kupóny na hornú peru. :) Pekný deň prajem

Anna

Dobrý deň mam na hornej pere jemné chlpky a ked sa v lete na dovolenke opálim vždy to vyzerá ako b som mala fúziky aj tá pokožka mi viac stmavne myslíte že by mi táto procedúra pomohla?vdaka Anna

BHS Studio,s.r.o.

Milá Anka, určite by pomohlo, doporučujem minimálne 5 ošetrení. Pri každom ošetrení sa totiž odstránia chĺpky, ktoré sú práve vo fáze rastu a to je zhruba 20%. Teším sa na vás a príďte čo najskôr, aby sme to do leta stihli. :)
Pekný deň
BHS Studio

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore