Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Infrasálavé výhrevné panely Saris SGF pre šetrné kúrenie

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Andy

Ďakujem za presnú a profesionálnu odpoveď. Potrebovala by som iba 1 ks Vášho výrobku, na vykúrenie 1 suterénnej miestnosti , ktorej ideme zmeniť účel (dom máme vykurovaný kond.kotlom a radiátormi), Vaša odpoveď mi pomohla. ďakujem veľmi pekne a želám všetko dobré.

Eva Pastorkova

Aku miestnost vykurim?

Sarisenergy

Akúkoľvek

Andy

Ak dobre rozumiem, tento výrobok sa len zapojí do ele. zásuvky a kúri vtedy ked je zapnutý ? Podľa potreby ? Netreba k nemu žiadne iné inštalácie ? Ako zistím – aký druh potrebujem do miestnosti, ktorá má nejaký určitý rozmer ?? Aby tá miestnosť sa bez problémov vykúrila ?

Sarisenergy

Môžete ho zapojiť priamo do siete, alebo cez zásuvkový termostat, ktorý Vám bude panel zapínať a vypínať podľa toho, ako si ho nastavíte. Tento spôsob šetrí spotrebu. Ak chcete mať naše produkty ako hlavné kúrenie, tak odporúčame použiť riadiacu jednotku. My spolupracujeme s www.taphome.sk, slovenský výrobca s úžasnou kvalitou, službami a dostupnosťou.

O tom, ako zistiť, aký panel potrebujete, som písal v odpovedi pre Zdenka

Zdenko

Aká je spotreba elektrickej energie?

Sarisenergy

Určiť spotrebu elektrickej energie pre konkrétnu nehnuteľnosť je dosť obtiažne. Spotreba závisí od tepelných únikov, čo v praxi znamená, že ak je Váš dom napríklad pasívny, tak spotreba bude minimálna, ak máte nekvalitné okná, nehnuteľnosť nie je zateplená, tak Vaša spotreba bude vysoká a to pri každom kúrení, nie iba pri našom. Naše produkty premenia 98% elektrickej energie na teplo, čo s infra-sálavými panelmi nedosiahol doposiaľ nikto. Aj tie najkvalitnejšie konkurenčné produkty majú cca 20–30% stratu, my len 2%. Dôvod je jednoduchý. Náš produkt ako jediný má výhrevný element priamo na zadnej strane povrchu, čiže teplo neprechádza vákuom, ako pri iných produktoch, kde je výhrevný element na zadnej stene, čiže túto ohrieva tiež a kým prejde cez povrch a do priestoru, tak to trvá a vzniká strata. Na našom produkte je zadná stena vlažná, až studená, iné produkty majú teplotu tejto minimálne 40'C.

Ak chcete zistiť aký výhrevný panel pre vašu nehnuteľnosť potrebujete, použite tento jednoduchý vzorec:

1, Pri pasívnom dome: m3 (dĺžka x šírka x výška stropu) vynásobte číslom 15 (to sú Watty spotrebované na m3)

2, Pri nízkoenergetickom dome: m3 × 20

3, Pri novostavbe zateplenej s minimálne dvojsklom: m3 × 25

Výjde Vám číslo, ktoré predstavuje príkon, ktorý potrebujete pre danú miestnosť a to označuje koľko Wattový panel potrebujete.

Ak panely montujete do miestnosti, kde je okno alebo vonkajšia stena, tak pripočítajte 10% k výslednému číslu. Ak panely montujete na strop, tak od výsledného čísla odpočítajte 10%.

Príklad:
Nízkoenergetická nehnuteľnosť, 5 × 4 m obývačka, výška stropu 2,6 m = 52 m3 × 20 Watt/m3 = 1040 Watt. Potrebujete 1000 Watt, čiže 2 kusy SGF 500.

Číslo pri výrobku označuje jeho výkon vo Wattoch. Toto je spotreba produktu pri plnom zaťažení na hodinu. Ak je infrapanel napojený na termostat a je ním aj riadený, tak ide na plný výkon asi 30% zo dňa, ak máte dobre zateplený dom, máte okná orientované na slnečnú stranu, tak Panel ide na plný výkon možno 10% dňa.

Ak checete vypočítať presnú spotrebu, tak nám pošlite info o Vašej nehnuteľnosti a my Vám vypočítame spotrebu pre danú nehnuteľnosť. Prosím kontaktujte nás iba ak máte záujem použiť naše kúrenie ako hlavný zdroj vykurovania. Ak chcete kúpiť iba 1–2 kusy ako doplnkové kúrenie, nebudeme schopní Vám vypočítať spotrebu, keďže máte v dome aj iné kúrenie a my nevieme aké má možnosti (typ, stav, vek)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore