Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Maja

Dobry den,
vsimla som si, ze platnost zlavy je do 31.8. Znamena to, ze ak by som si kupila online kurz kedykolvek teraz az do 31.8, tak bude platit este dalsich 6 mesiacov, teda aj v roku 2018? alebo bude platit uz len 2 mesiace do toho 31.8.2017?

Easy Excel

Dobrý deň, pani Mária. Ku dňu uplatnenia voucheru dostávate vždy plných 6 mesiacov kurzu, musíte však voucher uplatniť v medziach jeho platnosti. Takže ak si voucher kúpite teraz a uplatníte ho napríklad 10. augusta, tak budete mať prístup k videám až do 10. februára 2018.

Iveta Nagyova

Je sucastou kurzu aj statistika? Jednorozmerna analyza a regresia. Dakujem za odpoved. Nagyova

Easy Excel

Dobrý deň, Ďakujeme za správu. Súčasťou kurzu je aj použitie základných ´´štatistických´´ funkcií, avšak nie pokročilejšie aspekty ako regresia. Štruktúra kurzu je nasledovná:

Rýchly štart
Pevné základy
Funkcie
Grafy
Dáta z internetu
Filtrovanie
Kontingenčné tabuľky
Formátovanie
Makrá
Prepojenie s MS Word
Zabezpečenie
Možnosti pre tlač

S pozdravom

Robert Kováts

Ktoré údaje sa pri platbe vyplňujú /aký údaj je var.sym./?

Zlavomat.sk

Dobrý deň, všetky platobné údaje vrátane variabilného symbolu Vám budú zaslané na Váš mail po vytvorení objednávky. Presný postup objednania si môžete pozrieť tu : https://www.youtube.com/watch?v=_rHwfYBhUm4&feature=youtu.be . V prípade akýchkoľvek nejasností nás môžete kontaktovať emailom na podpora@zlavomat.sk alebo telefonicky na čísle +421 232 117 3­21. Prajem vám pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore