Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

LUCIE! Jediný koncert kapely na Slovensku v roku 2017

4,5 / 5 City-Arena Trnava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Beata

Dobrý deň, dnes som si kupila 4 lístky na koncert cez Vašu stránku za 49,99 € za jeden lístok. Po vytlačení lístkov som zistila že je na nich uvedená suma 40€ a nie 49,99€. Lístky som brala aj pre kamaratku. Prečo je iná cena uvedená naa lístku a inú som platila? Ďakujem

City-Arena

Dobry vecer, rozdiel v cene je spracovatelska provizia potrebna na spracovanie Vasho zlavoveho kuponu. Organizator uvadza na vstupenkach vzdy jeho konecnu cenu, nakolko z tejte ceny musi odviest statu DPH. Vase vstupenky ste ale kupili zo zlavou 20,01€ oproti bezne ponukanej cene v tejto kategorii listkov a verim, ze aj takato zlava je velmi prijemne prilepsenie a ze Vas zazitok z koncertu bude nezabudnutelny.

Janina

Dobrý deň, po zakúpení 2 kupónov si môžem vybrať miesta vedľa seba? Aby sa mi nestalo že dostanem každý lístok inam.

City-Arena

Dobry den, 2 kupony by mali mat mat vzdy miesta vedla seba ak ste ich kupovali v jednom nakupe. V kazdom pripade mate stale moznost ohlasit sa na nasu podpru cez mail support@maxiticket.sk a tam Vam promtne pomozeme vyriesit Vas problem, v pripade ze by neboli miesta vedla seba, zabezpecime aby ste mali miesta vedla seba.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore