Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Dračská riviéra! Letná dovolenka pri mori v Albánsku!

Apartmán, Drač Albánsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
Veronika

Mala som seriózny záujem, no som obmedzená termínovo tak ako som uz spomínala na obdobie od 5.8–13.8. Všimla som si ze ste jednej zaujemkyni dávali možnosť ze jej viete najst podobný apartmán, s podobným umiestnenim, nevedeli by ste mi poradiť… Veľmi sa mi páčila táto Vaša ponuka no neskoro som na nu natrafila 😞

Apartmán, Drač

Žiaľ, už je dosť pokročilý dátum a v danom termíne je problém nájsť apartmán rovnakých parametrov (priamo na pláži, výhľad na more, novo a štýlovo zariadený).
Treba si tiež uvedomiť, že aj ten náš apartmán je naozaj v perfektnej zľave len vďaka Zľavomatu, pretože my ho popri Zľavomate (70 eur/noc) predávame aj na AIRBNB za 100 eur/noc a napriek tomu sa predáva aj za túto vyššiu cenu. Poliaci, Česi, Francúzi a Briti už dávno neriešia predsudky a objavili túto krásnu krajinu s nádhernými plážami, kde sa netreba tlačiť a preplácať ako v Chorvátsku či Španielsku.
Preto je naozaj problém takto neskoro zohnať niečo porovnateľné, čo osobne poznáme a za takto dobrú cenu. A neoverené Vám nechceme odporúčať. Ďakujeme za pochopenie.

Veronika

Dobrý deň, chcem sa spýtať ci je apartmán voľný v obdobi od 5.8.-13.8.17? Ak si kúpim voucher budem v tomto konkrétnom apartmáne, kt. mate nafotený alebo sa môže stať ze skončím v inom?

Apartmán, Drač

Dobrý deň,
momentálne sú voľné termíny, v rámci ktorých sa dá ľubovoľne vybrať pobyt:
25.7.-1.8.
11.8.-20.8.
2.9.-bez obmedzenia
Na prenájom je tento konkrétny apartmán, ktorý je na reálnych fotografiách. Žiadny iný v ponuke nemáme. Umiestnenie priamo na pieskovej pláži a nádherný výhľad na more robí túto ponuku jedinečnou. Za takúto cenu nič podobné nenájdete.

Viktória

Dobrý deň chcela by som sa spýtať či je voľný dátum od 26.08.2017 do 02.09.2017? (Máme malého psíka)Dopredu Ďakujem za odpoveď.

Apartmán, Drač

Dobry den, zial vo Vami zadanom termine sme obsadeni.
V pripade zaujmu koncom augusta sa ozvite na nase cislo 0907750997 a najdeme Vam na mieru iny apartman v rovnakej lokalite.

Eva Majerova

Dobrý večer chcela by som sa opýtať ci mate voľný apartmán od 9.9 do 16.9. A ci je u vás možné sa ubytovať aj so psom. Ďakujem

Apartmán, Drač

Dobrý deň, apartmán je v uvedenom termíne voľný. Psíkov máme vo všeobecnosti zakázaných, ale v prípade, že ide o čistotného psa, ktorý sa bude zdržiavať výlučne na vlastnom ležovisku a nebude ponechaný v apartmáne bez dozoru, vieme sa dohodnúť na výnimke. Samozrejme, v prípade znečistenia budeme účtovať dodatočné náklady.

Waleryja

Ešte sa chcem opýtať, je potrebný pri ceste do Albánska pas? Viem, že konkrétne pri vstupe do Albánska nie, ale napr. pri cestovaní autom trasou cez Srbsko.

Ďakujem.

Apartmán, Drač

Do všetkých krajín tranzitu, aj do Albánska stačí občiansky preukaz (Albánsko, Srbsko, Macedónsko, Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, krajiny EÚ). Deti do 15 rokov, ktoré ešte nemajú občiansky preukaz, potrebujú vlastný cestovný pas.
Pri ceste autom zo Slovenska odporúčame trasu smer Budapešť, Novi Sad, Belehrad, Skopje, Tetovo, Elbasan, Drač. Celé Maďarsko, Srbsko a kúsok Macedónska je diaľnica. V Maďarsku sa platí elektronická diaľničná známka, v Srbsku a Macedónsku sú mýtne brány. Diaľničné poplatky touto trasou sú nižšie než pri trase cez Chorvátsko a cesty sú voľnejšie. Tankovať treba v Macedónsku, liter nafty stojí cca 0,80€.

Waleryja

Dobrý deň, chcela by som sa opýtat akými jazykmi sa tam dá dohovoriť.. v obchode, v reštaurácii, v hoteli a pod. Je problém dohovoriť sa v nemčine? Za odpoveď Vám vopred ďakujem.

Apartmán, Drač

Dobrý večer, najčastejšími cudzími jazykmi v Albánsku sú angličtina a taliančina, na juhu aj gréčtina. Nemčina je menej častá, ale dá sa natrafiť na množstvo miestnych, ktorí žili a pracovali v Nemecku a Švajčiarsku, tí vedia aj nemecky.

Marián

1. Poprosím Vás ak by sme šli v auguste ale 8 ľudí zostáva cena tých 490EUR na komplet?
2. Dá sa rezervovať si termín bez zakúpenia kupónu. Aby sme si nahlásili dovolenky a pri zakúpený kupónu môže prejsť 2 dni. Preto sa pýtam či sa dá zarezervovať dopredu?
3. Náš predbežný zaujem je a či je vlastne možný od 11.8 do 19.8
A aká by bola cena od 11 do 19.
Ak by nebol možný tak potom od 12.8

Dakujem

Apartmán, Drač

Dobrý deň,

cena za 8 dní (7 nocí) je 490 eur, maximálny počet osôb je 8, teda táto cena za voucher je konečná a nedoplácate nič navyše. Rezerváciu je možné vytvoriť až so zakúpeným voucherom, avšak ak by v priebehu najbližších dvoch dní mal niekto iný záujem o termín po 11.8., budeme Vás kontaktovať na telefónne číslo, z ktorého ste mi dnes volali a overíme, či Váš záujem stále trvá.
V auguste je zatiaľ apartmán voľný do 20.08.2017 (odchod do 10:00 h).

Dominika Timková

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či je možné zakúpiť zájazd medzi týmito obdobiami. Čiže od cca 28.8.2017 do 2.9.2017. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

žiaľ v termíne 28.8.-2.9. ponuka nie je k dispozícii.
Veríme však, že aj iný termín z ponuky Vás zaujme.

Prajem pekný deň.

Apartmán, Drač

Dobry den, od 3.9. je apartman volny, rovnako ako v prvej polovici augusta, druhej polovici jula, ci zaciatok jula.

Martina Ďurovská

Dobrý deň,
chcem sa opýtať ako by sme sa dostali z letiska na ubytovanie a či je možné na jeden termín zajednať si dva apartmány. Ďakujem

Apartmán, Drač

Dobrý deň, z letiska je možné cestovať taxíkom za cenu približne 25 eur/jedna cesta, prípadne si prenajať auto v niektorej z viacerých požičovní, ktoré sa tam nachádzajú, za ceny cca od 15 eur / deň. Pri taxíku je pre orientáciu vodiča dobré pýtať sa na Hotel Leonardo, apartmánový dom sa nachádza hneď v susedstve. Tento hotel sa nachádza aj v mapových podkladoch GPS navigácií.
V prípade Vášho záujmu vieme odvoz od konkrétneho letu a dovoz k letu zabezpečiť po dohode za poplatok.
Apartmán, ktorý je vyobrazený na portáli zlavomat.sk je len jeden konkrétny, avšak v prípade záujmu väčšej skupiny vieme zabezpečiť v susedstve iný porovnateľný apartmán za rovnakých podmienok (zakúpenie ďalšieho voucheru).

Apartmán, Drač

Pre doplnenie, ešte je možné využiť na transfer z letiska aj pravidelné autobusové spojenie spoločnosti Adis Travel and Tours, kontakt: +355 52 22 55 39, +355 68 22 90 722, +355 66 60 90 721.
Autobusy premávajú z letiska Rinas (Tirana) v časoch:
Drač Rinas: 07:00, 09:30, 11:00, 13:00, 15:00, 16:30
Rinas Drač: 09:45, 12:15, 14:00, 15:30, 17:15, 19:00
(V Drači je potrebné presadnúť na prímestský autobus smer Golem, ktorý v sezóne jazdí približne každých 15 – 30 minút, zastávka pri Hoteli Leonardo je asi 150 m od apartmánového domu).
Viac info na: http://www.tirana-airport.com/l/4/16/getting-here-parking/bus/

Martin

Mozem sa prosim opytat, ako to je s tymi lozkami? Pisete ze 6 plnohodnotnych lozok (v 2 spalnach?) plus gauc pre 2 osoby. Z fotiek to vsak vyzera na 4 lozka plus gauc. Ako su teda prosim rozlozene spalne? Dakujem

Apartmán, Drač

Dobrý deň. V jednej spálni je manželská posteľ, v druhej spálni sú dve postele, ktoré sa dajú roztiahnuť do dvojpostele. Nejde však o žiadny prístelok, lebo roztiahnutá časť je v rovnakej výške a má vlastný plnohodnotný matrac.

Martin

Dobry den.
Ako je to prosim s parkovanim?

Apartmán, Drač

Dobrý deň, parkovanie je verejné na ulici, lokalita je bezpečná, v susedstve sú viaceré hotely s 24h prevádzkou a strážnou službou.

Ing. Peter Malega, PhD.

Dobry den,

my by sme chceli apartman pre 2 dospele osoby a 1 dieta. Cena by bola v auguste 490 EUR komplet???
A neviete, ako najst let co najblizsie k Vasmu apartmanu, resp. ako daleko je apartman od letiska???
Mame seriozny zaujem!!!

Dakujem pekne.

S pozdravom,

Malega Peter.

Apartmán, Drač

Dobrý deň, ďakujeme za Váš záujem. Áno, cena za ubytovanie 490€ v auguste je konečná. Letisko v meste Rinas (pri Tirane) je vzdialené od Draču približne 30 km. Letecké spojenie zabezpečuje z Budapešti nízkonákladovka Wizzair, prípadne je možné osloviť aj iné cestovné kancelárie ponúkajúce letecké zájazdy do Albánska z Bratislavy a Košíc, ktoré objednávajú charterové lety.

Miroslava Orieškova

Dobry den chcem sa spytat ci by bol apartman takej istej ceny aj keby ho obsadili len 4 dospele osoby alebo tam musi ist len 6 osob
Dakujem za odpoved

Apartmán, Drač

Dobrý deň, apartmán má maximálnu kapacitu 6 + 2 osôb (6 plnohodnotných lôžok a 2 miesta na rozťahovacom gauči) a v ponuke je ako celok, bez ohľadu na nižší počet ubytovaných. Ďakujeme za Váš záujem.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore