Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Dámsky strih s regeneračnou maskou alebo s farbením

4,7 / 5 Salon Creativity Banská Bystrica  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Martina

Dobry den chcem sa spytat kolko by vyslo to zosvetlenie a nasledne na to zafarbit plus ked si kupim kupon zo strihom a plus ta zlava 15% co ste pisali.konecna cena???

Salon Creativity

Dobrý deň,

Aká je vaša dlžka vlasov? Viete mi napísať na Facebookovu stránku Salon Creativity BB do správy? všetko vám poviem. Ďakujem

Aneta Bežalová

Dobrý deň chcela by som sa opýtať, či je v cene farbenia aj zosvetlenie vlasov v prípade že by som chcela svetlejšiu farbu ako mám.

Salon Creativity

Dobrý deň. Kupón s touto zľavou sa vzťahuje, iba na farbenie vlasov. Môžete si zakúpiť strih s farbením so zľavou a v salone si uhradiť plnú sumu za zosvetlovanie vlasov. Ak by ste chceli zosvetlovanie v globále celých vlasov, postup by bol o zosvetlovaní a následnom farbení. Stále zaplatíte menej, ako bez zľavy. A kedže vouchery s farbením a strihaním sú už vypredané, u nás priamo v salone na to farbenie získate 15% zľavu skoro akoby ste si zakúpili voucher, čiže si zakúpite len strih so zľavou a v salone platíte za farbenie s – 15% zlavou + si doplatíte zosvetlovanie. S pozdravom Salon Creativity :)

Andrea Šándorová

Dobrý deň, nedá sa kupón s farbením zameniť s melírom a poprípade niečo doplatiť?

Salon Creativity

Dobrý deň. Kupón s touto zľavou sa vzťahuje, iba na farbenie vlasov. Môžete si zakúpiť strih so zľavou a v salone si uhradiť plnú sumu za melírovanie. Stále zaplatíte menej, ako bez zľavy. S pozdravom Salon Creativity :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore