Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Relax v Maďarsku s neobmedzeným wellness a polpenziou + deti do 3 r. zdarma

Old Lake Golf Hotel**** Maďarsko (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Deti
Príplatky
Storno podmienky
Benefity
stefan gasparec

Dobrý deň,
chceli sme si rezervovať hotel na dve noci, ale na oficiálnej stránke hotela ponúkajú len raňajky. Akým spôsobom sa dá uplatniť voucher, ktorý ponúkate s polpenziou.
ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

balíčky, ktoré ponúkame na Zľavomate častokrát obsahujú odlišné veci, ktoré bežne hotely v ponuke nemajú. Ak chcete pobyt za akciovú cenu je potrebné zakúpiť voucher na našom portáli. Voucher uplatňuje hotel, po kúpení pobytu je potrebné odoslať kód voucheru do hotela emailom: hotel@oldlakegolf.com alebo nadiktovať telefonicky: +36–34–587–720. V prípade akýchkoľvek otázok nás kontaktujte telefonicky: +421 232 117 3­21 alebo e-mailom: podpora@zlavomat.sk.

Pekný deň.

Ján

Dobrý deň

Chcem sa spýtať na voľný termín a izbu s prístelkou od 25.8.2017 do 27.8.2017 pre 3 osoby.

Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,

ohľadom zistenia dostupnosti termínov Vám odporúčam kontaktovať priamo hotel na tel. čísle: +36 34587720, alebo e-mailom: hotel@oldlakegolf.com. Ak by ste však mali problém s komunikáciou v cudzom jazyku, napíšte nám na podpora@zlavomat.sk. Radi Vám s rezerváciou pomôžeme.
Za 3. dospelú osobu je možný príplatok vo výške – 35€/noc. Ak by sa jednalo o dieťa, výška príplatku sa odvíja od veku (bližšie informácie v dolnej časti ponuky).

Prajem Vám pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore