Pôvodná ponuka už vypršala, ale nevadí. Táto je totiž takmer rovnaká.

Online kurz angličtiny medzinárodnej kvality s certifikátom!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Storno podmienky
Benefity
Ivana

Dobrý deň, chcem sa spýtať ohľadne certifikátu, po skončení kurzu to ako bude? Len mi ho zašlete domov, že som to absolvovala alebo budem robiť skúšky (cez internet alebo budem musieť niekam ísť). Alebo počas celého kurzu stretnem sa s niekým alebo to bude celé čisto z domu?
A keď kurz absolvujem tak budem mať prístup ešte ku kurzu/ku materiálom s ktorými budem pracovať?
A není to časovo omezené? Môžem sa tomu venovať kedy chcem? Koľko to zaberie dene ? (myslím teda v platnosti kurzu)
Vopred ďakujem za odpoveď.

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, pani Ivana,
úprimne Vám ďakujeme za Váš záujem o online kurzy jazykovej inštitúcie LANGEM!




Z dôvodu rozsiahlosti položených otázok a ich samotného množstva, nás prosíme, kontaktujte na telefónnom čísle +421 911 567 547 a my Vám veľmi radi a ochotne pomôžeme.




Prajeme Vám pekný deň.

Janka

Dobry den, chcem sa opytat ci je kupon mozne pouzit aj na predlzenie kurzu, alebo iba ako novy kurz. Dakujem

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, pani Janka,


veľmi pekne by sme sa Vám chceli (v prvom rade) poďakovať za prejavenú dôveru voči našej vzdelávacej inštitúcii, ktorú ste manifestovali tým, že ste si náš online kurz zakúpili.




V tomto momente našim študentom neposkytujeme možnosť predĺžiť si svoje predplatné po vypršaní platnosti aktuálneho predplatného prostredníctvom zľavového kupónu. Ak budete mať avšak po vypršaní aktuálneho predplatného záujem pokračovať vo vzdelávaní, kurz si viete po prihlásení sa do svojho účtu kedykoľvek obnoviť a jeho platnosť si rýchlo a jednoducho predĺžiť. Našim študentom ponúkame v takom prípade výhodné vernostné zľavy, o ktorých pravidelne informujeme na našich webových stránkach alebo nám ohľadom nich môžete napísať na náš e-mail – info@langem.sk.




Všetky Vaše štúdijné výsledky – od vypracovania testov a cvičení až po štatistiky budú rovnako obnovené a Vy tak budete môcť pokračovať v štúdiu presne tam, kde ste skončili.




Aj v budúcnosti urobíme všetko, čo bude v našich silách, aby ste boli s našimi službami naďalej maximálne spokojná, rovnako ako tisícky študentov a stovky vzdelávacích inštitúcií využívajúcich našu jedinečnú vzdelávaciu platformu v celej strednej Európe.




Prajeme Vám pekný deň a veľa štúdijných úspechov.

Lucia Mládeneková

Dobry den. Prosim o info – su niektore casti (slovicka, frazy) aj nahoverene, teda daju sa pocuvat ? Dakujem

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, pani Mládeneková,


úprimne Vám ďakujeme za Váš záujem o online kurzy jazykovej inštitúcie Langem.sk!




V našom systéme nájdete množstvo interaktívnych lekcií, v ktorých si slovnú zásobu osvojíte jednoducho a bezbolestne, a to bez toho, aby ste si vôbec uvedomili, že sa ju učíte – pomocou metódy postupného opakovania počúvaním.


Navyše náš systém obsahuje desiatky autentických nahrávok (z rôznych oblastí spoločenského života) spracovaných do podoby interaktívnych cvičení s cieľom plne využiť ich potenciál pre zlepšenie schopnosti počúvania.




V prípade akýchkoľvek dodatočných otázok nás, prosíme, neváhajte spätne kontaktovať a my Vám radi pomôžeme. Tešíme sa, že sa aj Vy, pani Lucia, pridáte k našim tisícom spokojných a úspešných študentov.

Michal Chlebo

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať ako vyzerá ten certifikát po skončení kurzu a či mi na niečo aj bude, teda či ho berú ľudia a firmy vážne.

LANGEM.sk - online kurzy angličtiny

Pekný deň, pán Chlebo,


úprimne Vám ďakujeme za Váš záujem o naše online kurzy.




Rozsah našich kurzov, ich odbornosť a náročnosť je plne v súlade s požiadavkami Spoločenského európskeho rámca Rady Európy pre jazykové znalosti. Naše kurzy preto spĺňajú všetky medzinárodné požiadavky a prísne odbornostné kritériá. Kvalita kurzov a ich odbornosť je navyše garantovaná slovenskými odborníkmi pôsobiacimi vo vysokoškolskom prostredí a iných odborných inštitúciách zaoberajúcich sa akademickou výučbou anglického jazyka.




Ide o interný certifikát jazykovej inštitúcie Langem, ktorý študenti získavajú po absolvovaní príslušnej úrovne. Tento certifikát je dokladom, že danú úroveň úspešne ukončili. Tento certifikát môžete napr. použiť počas pracovného pohovoru alebo ho predložiť zamestnávateľovi. Jedným z nezávislých odborných garantov nášho kurzu je aj Mgr. Eva Eddy, PhD. – vysokoškolský pedagóg z inštitútu anglistiky a amerikanistiky FF PU v Prešove. Kvalita nášho vzdelávania je (ako vidíte) plne garantovaná odborníkmi a v tomto ohľade je rovnako vnímaný a zostavený aj tento jazykový certifikát.




V prípade akýchkoľvek dodatočných otázok nás neváhajte kontaktovať na info@langem.sk a my Vám veľmi radi a ochotne pomôžeme.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore