Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Viazanie diplomových a bakalárskych prác

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Petra Stašková

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, ako sa dá pri objednávke cez internet objednať aj tlač chrbtu dosky vo FOILXPRESS?…nikde som túto možnosť nenašla. Ďakujem.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, ak chcete potlačiť chrbát, je potrebné špecifikovať to v poznámke objednávky. Pekný deň.

Tomaš

Dobrý deň. Chcem sa Vás opytať či platí kupon aj keď chcem prácu na počkanie alebo je ta dopalatok? Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Tomáš. Pri uplatnení voucheru priamo v kamennej predajni bude na mieste účtovaný manipulačný poplatok vo výške 1,70 €.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň Tomáš,
za vyhotovenie na počkanie účtujem expresný poplatok 20€/ks k cene práce. Navyše, nie všetky predajne túto službu poskytujú na počkanie, preto Vám odporúčam si vyhotovenie diplomovky preveriť aspoň telefonicky priamo v predajni:
 http://www.faxcopy.sk/predajna-siet

Michal

Dobry den, chcel by som sa spytat: ak urobim objednavku dnes, bude mozne uz v pondelok zviazat pracu?

Dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, objednávku je potrebné zadať minimálne 5 pracovných dní vopred. V prípade expresného vyhotovenia vám odporúčam ísť priamo do našej predajne kde vám možnosti vyhotovenia preveria.

Kristína

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, či je možné uplatniť kupón na formát väzby diplomovej práce A3. Väzbu by som potrebovala 3×. Dali by sa zľavové kupóny nejako skombinovať? Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, nie nie je to možné. Táto väzba je dostupná len pre veľkosť A4.

Marek

Ja sa chcem opýtať prečo máte na stránke uvedené že je doplatok 1.7€ na predajni, keď nám ta pani nebola ochotná vôbec u nich nič robiť, že si to máme len cez internet.. A o žiadnom doplatku nevedela.. zrejme nie vaša chyba ale ako nech sa nehnevajú… Celkovo prístup bol 0 bodov. Som veľmi nespokojný a už by som si to tam nedal robiť! Išiel som na hotovú vec a teraz mám kopec starosti ešte okolo toho (a to som nebol sám)… :( predajňa v BB

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň p. Marek,
ospravedlňujeme sa za vzniknutú situáciu, zamestnanci v predajni budú konfrontovaní a podnikneme príslušné kroky, aby sa situácia už neopakovala. Chcela by som vás poprosiť o zaslanie vašej adresy a kontaktných údajov na mail marcela.machovec@faxcopy.sk. Ďakujem.

Kat Steel

Dobry den, rada by som si zakupila 4 kupony, prace vsak budem odovzdavat az v polovici juna. Mozem objednavku na dosky uskutocnit do vami udaneho terminu (3.6.) a vytlacene prace by som priniesla na zviazanie par dni po tom? Bude to takto este OK? Dakujem za odpoved.

FaxCopy, a.s.

Áno, samozrejme, objednávku stačí zadať v našom on-line editore aj 3.6., dosky budú pripravené vo vami zvolenej predajni do 5 pracovných dní, následne si môžete priniesť obsah práce pre zviazanie. Pekný deň.

Iva

Dobry den, robite aj tepelnu vazbu v predajni na pockanie?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno spracovávame aj tepelnú lepenú väzbu, táto služba však nie je k dispozícii v každej našej predajni. V predajniach v ktorých službu poskytujeme je možné ju vyhotoviť po dohode s personálom aj na počkanie. Závisí to však od aktuálnej vyťaženosti predajne.

Michal

Dobry den,

po nahrati titulnej strany sa zobrazia cervene ramiky, avsak neprekryju sa s textom mozem ich posuvat nahor/nadol… mozem ich vsak posunut aj viac doprava pomocou ten ciary? pokial tie ramiky posuniem aj viac doprava, tak potom text pekne vojde do ramikov – mozem to tak urobit?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, text sa nemusí zmestiť do rámikov, ak prečnieva, nevadí, v cene máte vždy 7 riadkov potlače titulky, všetky riadky navyše sú spoplatnené. Pekný deň.

i j

Dobry den, v predchadzajucich odpovediach uvadzate, ze cena za tlac ciernobieleho vytlacku je0,054€/A4 a farebneho 0,26€. Na vasej stranke som vsak nasla priblizne dvojnasobne ceny.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, tieto ceny sú špeciálne platné pri objednávke diplomovej práce on-line, sú uvedené v našom on-line editore.
 http://printstudio.faxcopy.sk/diplomovka/vazba

Michaela

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či na tlač bakalárky sa vzťahuje ISIC zľava a aká, ak potrebujem vytlačiť 2× po 60 strán. Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, pri on-line objednávke sú nastavené ceny výtlačkov tak, ako by Vás vyšla samoobslužná tlač v našich predajniach s ISIC zľavou. :-)

Valika

Dobry den,
chcela by som sa spytat, co robit v pripade, ked sa pokusam nahrat pdf subor s titulnou strankou, ale opakovane mi ukazuje „subor nejde nahrat, nepodporovany druh formatu“?
Dakujem pekne!

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, prosím, skúste si stiahnuť najnovšiu aktualizáciu vášho prehliadača alebo použite iný prehliadač. V prípade, ak problémy nahratím pdf súboru pretrvávajú, prosím kontaktujte nášho administrátora na eshop@faxcopy.sk
Ďakujem.

Mária

Dobrý deň
Chcela by som sa opýtať s akou presnosťou potrebujete vedieť počet listov budúcej práce.
Stačí ak sa trafíme do rozpätia uvedeného pre jednotlivé šírky chrbtov väzieb.

a prečo potrebujete rozlíšiť počet listov obsahu a príloh ?
vopred ďakujem za odpoveď

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno, stačí ak zadáte počet v rozpätí uvedenom pre šírku chrbta dosky. Čo sa týka rozlíšenia počtu listov obsahu a príloh, niekedy býva požiadavka tlače príloh na iný papier, preto je tam tá možnosť rozlíšiť samotný obsah a prílohy. Pekný deň.

Timi Martin

Prijemny den, skola odo mna pozaduje 1 kopiu v klasickych doskach a dve kopie v tzv. tepelnej vazbe. Je mozne zakupit voucher aj na tepelnu vazbu? Dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, tepelná väzba nie je predmetom tejto akcie, avšak môžete si ju doobjednať. Nech sa páči odkaz na produkt na našej stránke:
 http://www.faxcopy.sk/detail/termovazba-a4-spracovanie/53

Lenka Jančová

Chápem to správne, ak mám titulnú stranu v PDF na USB, môžem prísť do predajne aj osobne a tak si uplatniť voucher a objednať dosky za príplatok 1,70?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň,
áno, akcia je postavená pre objednávanie on-line. V prípade uplatnenia voucheru priamo v predajni (ak nevyužijete náš on-line objednávací systém), platíte poplatok 1,70€.

Jana

Dobrý deň, rada by som sa informovala, či cena kupónu je vrátane tlače, alebo je to cena za obálku?
Ďakujem za odpoveď

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň,
Kupón zahŕňa:

  • Väzba obálky s potlačou titulnej dosky zlatým alebo strieborným písmom – v cene je 7 riadkov potlače textu titulky
  • Hrúbka viazanej práce od 25 do 160 listov
  • Základné farby obálok – čierna, bordová, modrá, zelená
Tomas

Dobry den, rad by som reagobal na problemy, ktore tu opisuju uzivatelia pri objednavani cez Vas portal. Konkretne nemoznost postupovat v objednavke pri kliknuti na tlacidlo platba VOUCHEROM. Cely problem sposobuje reklama zlavomatu v hornej casti stranky. Staci jednoducho pomocou krizika v pravom hornom rohu reklamu vypnut a v objednavke je mozne pokracovat dalej. S pozdravom Tomas

Zlavomat.sk

Ďakujeme:)

Maja

Dobrý deň,
píšete, že na vytvorenie objednávky je potrebná predloha vo formáte pdf. Môžem urobiť objednávku, ak ešte neviem, ako má vyzerať obal a potom ísť priamo do predajne s predlohou?
Ďakujem.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, voucher si môžete zakúpiť hneď, predlohu na vyhotovenie obálky zadávate až priamo v objednávke kde si voucher už uplatňujete.

Radka

Dobrý deň, predpokladám že na každej škole treba záverečnú prácu odovzdávať v dvoch kusov, takže treba objednať 2 kupóny?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, jeden kupón platí pre jednu obálku. Pre dve práce v tvrdých doskách si potrebujete zakúpiť dva kupóny.

Katka

Dobrý deň, platí táto akcia aj keď si strany prinesiem už vytlačené (nevyužijem tlačenie u Vás).
Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno, môžete si priniesť vytlačený obsah. Pri objednávaní máte možnosť zvoliť si rozpracovanú prácu, kedy vám pripravíme len dosku s titulkou a po dodaní podkladov vám prácu zviažeme priamo v predajni vyzdvihnutia.

Veronika

Dobrý deň, nechce ma to na stránke pustiť ďale. Ide mi zvoliť iba Foilxpress ale keď si zadám platbu voucherom a zadám aj počet kusov nič to nespraví a nepustí a to ďalej. V čom je problém? ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, prosím skúste objednávku vytvárať v inom prehliadači, prípadne si aktualizovať Váš aktuálny prehliadač. Ak to nepomôže, prosím o zaslanie uvedeného problému na eshop@faxcopy.sk, administrátor eshopu problém preverí a bude Vás priamo kontaktovať. Pekný deň.

Monika

Dobrý deň,
je možné použiť tento kupón aj pre väzbu vo formáte A3?
Ďakujem.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, žiaľ nie je to možné. Táto väzba je v ponuke výhradne v štandardnom rozmere A4.

Nika

Dobrý deň, ak prídem do predajne už aj s vytlačenými stranami tak tam mi to hneď celé zviažu, hej? Nebudem už musieť čakať deň alebo dva? Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno, dodatočné zviazanie do vopred pripravenej dosky by malo byť vyhotovené v predajni na počkanie – do 1 hodiny.

Iveta Bachledová

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať – akú máte cenu tlače 1 strany, aj čiernobielej aj farebnej.
Mala by som záujem aj o tlač práce, len sa neviem dočítať koľko stojí tlač.
Viazanie mi je jasné.
Ďakujem.

FaxCopy, a.s

Dobrý deň, pri súčasnej objednávke diplomovky a tlače obsahu práce cez on-line editor je cena čiernobieleho výtlačku 0,054€/A4 a farebného 0,26€.

Ján Ivanecký

Dobrý deň, ak si objednám aj potlač chrbtu dosky, ktorá stojí 3,00€ je možné na platný ISIC získať z tejto sumy zľavu 10%?

FaxCopy, a.s.

Ano, na túto položku je možné uplatniť ISIC zľavu.

edita

Dobry den, chcela by som sa opytat, ci je v cene aj podtlac textu na bocnej liste, ak tam musime mat vypisane meno a priezvisko, nazov prace. (alebo kolko sa bude za bocnu stenu doplacat). Dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, potlač chrbtu dosky nie je zahrnutá v cene voucheru. Cena potlače je 3,00€.

Michaela

Dobry den. prosim vas ked chcem uz na stranke faxcopy urobit objednavku a idem podla krokov , ktore mate uvedene tak ked chcem klikunut po tom ako dam ze dva kusy a kliknem platba voucherom tak mi vyhodi bielu stranu…proste dalej mi to uz nejde..a skusala som to cez rozne prehliadace. dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, takúto chybu sme nezaregistrovali. Prosím, skúste si Váš prehliadač aktualizovať.

FaxCopy, a.s.

Ak vám objednávku ani po aktualizácii nejde vytvoriť, prosím kontaktujte nás na adrese eshop@faxcopy.sk

Miška

Dobrý deň,
ako dlho platí voucher od zakúpenia? Môžem si ho teraz zakúpiť a použiť aj o mesiac o dva?

Zlavomat.sk

Pekné ráno Miška, voucher si môžete teraz zakúpiť a použiť do 3. 6. 2014.

Ivana

Dobry den, ak si objednam cez internet potlac na dosky 5 pracovnych dni vopred, potom staci priniest na predajnu vytlacenu pracu a zvaizu mi to na pockanie? Budem este nieco doplacat?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno, dosku je možné objednať vopred a v predajni vyzdvihnutia Vám prácu sfinalizujú na počkanie (podľa vyťaženosti predajne). Doplácať by ste už nemali nič, pokiaľ si vyberiete dosky v základnej farbe (čierna, bordová, zelená, modrá) a objednávku zrealizujete cez náš on-line editor.

Simona

Dobrý deň, chcem sa informovať či stanovená cena voucheru je len za jednu väzbu?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno, cena zahŕňa jednu väzbu s potlačou titulky (7 riadkov) v štandardnej farbe: modrá, čierna, bordová alebo zelená.

Dušan

Dobrý deň. Dá sa zľava uplatniť v hociktorej predajni FaxCopy? Teda aj v Žiline? Ďakujem, príjemný deň.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, zľavu si uplatníte v našom on-line editore, kde si určíte miesto vyzdvihnutia – hociktorú predajňu FaxCopy, a.s. – aj v Žiline. Pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore