Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

13,90 eur CoolSculpting vákuovú kryolipolýzu súčasne s kryoelektroporézou s cool zľavou až do 94%! Navštívte Sirael Esthetic a zbavte sa bezbolestne až 30 % tuku na vybranej časti tela už po 1. ošetrení!

Sirael Esthetic Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Katarína

Dobry den, preco je odporucane dalsie nasatie absolvovat az po 2 tyzdnoch? Preco sa neda priklad, jeden den spravit boky a druhy den zadok? Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň
Ide o celkové spracovávanie odumretých buniek telom tak, aby sa telo príliš nezaťažilo.
Ak máte záujem absolvovať kúru v kratšom intervale, informujte sa priamo v salóne na tel.č.: 0948 21 99 80
Pekný deň

Bea

Dobrý deň, chcem Vás požiadať o odpoveď, ako mám postupovať v prípade, že som si objednala-teda kúpila 2 krát kupón na túto procedúru ale zistila som, že to nie je pre mňa vhodné. Zatiaľ mi ešte neprišiel žiadny kupón s kódom na email. Platbu prevodom z účtu som vykonala včera podvečer.

Zlavomat.sk

Dobrý deň
Nepíšte, prosím, vašu požiadavku na našu zákaznícku podporu na zlavy@zlavomat.sk a skúste požiadať storno objednávky.
Prajeme pekný deň

Doris

Dobrý deň,prosím, aká je veková hranica?Ďaľšia otázka,občas vysoký tlak,bez liekov,doporučujete vykonať túto procedúru na vnútorné stehná?Nadváha +20kg.

Sirael Esthetic

Dobry den.Ano mozte ju absolvovat

Adriana

Dobrý deň
Mám jazvu po slepom čreve 26 ročnú a chorú krčnú chrbticu, zvýšený cholesterol 8,50, beriem na to tabletky.Jedná sa mi o brucho a žalúdok.Môžem absolvovať túto procedúru.Ďakujem

Sirael Esthetic

Dobry den, ano mozte ju absolvovat.

Helena

DObry den, som jednu takuto kuru absolvovala pred 3 tyzdnami. Este ma brusko boli a zatial ziaden ubytok. NEviem, kedy by som mohla mat dalsie nasatie. Chcela by som boky. Nebude to bolave v oblasti obliciek? KEdy sa dostane osetreny povrch do bezbolestneho sta­vu?

Sirael Esthetic

Dobry den, dalsie nasatie mozte mat po dvoch tyzdnoch od toho prveho pokial sa jedna o inu lokalitu. Vo vasom pripade su to boky takze je to v poriadku. Pisete ze vas stale boli brusko, tento zakrok by nemal byt bolestivy. Nanajvys nejaka modrinka z nasatia ktora zmizne tak do 3 dni.

Kata

Dobry den, dokazete zvladnut to mnozstvo objednanych kuponov? Dakujem.

Sirael Esthetic

Dobry den, mame k dispozicii viac pristrojov.

janka

Dobrý deň, môžem po tomto zákroku vykonávať manuálnu prácu, alebo budem mať bolesti. Jedná sa o oblasť brucha. Ďakujem

Sirael Esthetic

Dobry den po zakroku budete moct pokracovat vo svojej beznej cinnosti bez obmedzeni.

Beáta

Dobrý deň, ďakujem za včasnú odpoveď, ešte jednu otázku však mám – keď si chcem dať ošetriť vnútornú stranu stehien, treba si zakúpiť dva kupóny na jedno a dva na druhé stehno? Alebo jedna procedúra = 1 kupón a to platí na obidve vnútorné stehná. Ďakujem

Sirael Esthetic

Beatka pri osetreni vnutornych stehien Vam stacia dva kupony, na kazde stehno jeden.

K

Dobrý deň, niekde som čítala že ako kontraindikácie môžu byť aj ochorenia pľúc a problémy s chrbticou. Je to pravda? a ak áno, o aké konkrétne ochorenia ide?
Ďakujem

Sirael Esthetic

Dobry den, ziadne take kontraindikacie nam nie su zname.

Ondrej Kocur

Prečo to nemôžu vyskušať aj diabetici? Ondrej

Sirael Esthetic

Dobry den, dovod je taky lebo pri vasej chorobe je porucha zasobovania krvi v koznych kapilarach a preto je vysoka pravdepodobnost ze by doslo k nekroze tkaniva.

Beáta

Dobrý deň, pre istotu sa chcem spýtať, či je možné absolvovať túto procedúru v prípade, že mi bol diagnostikovaný HPV vírus na krčku maternice, ktorý je v pravidelnom sledovaní, t.z. nie sú tam žiadne zhubné bunky.

Sirael Esthetic

Dobry den, mozte to absolvovat pokial mate len zisteny virus a neberiete ziadne lieky.

radka

dobry den nakolko berem tabletki na tlak mozem sa zucasnit tohto osetrenia na brucho

Sirael Esthetic

Dobry den, nie neodporucam. Vysoky krvny tlak je zial dalsia kontraindikacia tohto osetrenia

Ivet

Dobrý deň.Nikde som sa nedočítala ako je to pri redukcii na stehnách.Koľko je potrebných kupónov? Jeden kupón stačí na jedno posedenie pri oboch stehnách? a druhý kupón na ďalší krát? Či ako to je ak ide o nohy? Vopred ďakujem za odpoveď.

Sirael Esthetic

Dobry den, pri stehnach zavisi ci chcete zredukovat tuk na vnutornej strane alebo vonkajsej.Ak potrebujete napriklad iba vnutorne stehna tak potrebujete 2 nasatia to znamena 2 kupony. Ak potrebujete aj vnutorne aj vonkajsie tak potrebujete 4 kupony..

Beata Bugova

Dobrý večer, beriem tabletky 5 mg na zníženie vysokého krvného tlaku, môžem danú procedúru podstúpiť? Ďakujem za odpoveď

Sirael Esthetic

Dobry vecer vysoky krvny tlak je zial kontraindikacia daneho osetrenia.

Salome

Zaujímalo by ma, či je zákrok účinný aj pre človeka s nadváhou cca 20kg,(165cm/85kg) resp. koľko opakovaní by prinieslo želaný efekt. Koľko kupónov?

Sirael Esthetic

Ano zakrok bude ucinny aj vo Vasom pripade len neviem ci Vam to prinesie uplne zelany efekt. Je mi tazko zhodnotit kolko kuponov-nasati by ste potrebovali lebo neviem ako mate tych 20 kg rozlozenych na tele. Mozno by som Vam poradila aby ste sa zamerali na zaciatok len na jednu lokalitu ktora Vas najviac trapi a tu si dali osetrit. Aby ste si priblizne vedeli vyratat potrebny pocet kuponov tak ten sa rovna poctu nasati. Pri jednom nasati mozme osetrit plochu cca 14 × 7 cm

daniela

Dobrý deň, aký je výsledok. Nezhorší sa napr. celulitída? Po kavitácii, ktorú som už skúsila, sa jej stav zhoršil.

Sirael Esthetic

Dobry den, celulitida sa Vam nezhorsi no pokozka bude mozno viac ochabnuta..vsetko to zavisi od viacerych faktorov a tym je Vas vek, mnozstvo tuku ktoreho sa po zakroku zbavite alebo, elasticita pokozky…ako idealne riesenie vsetkych problemov s pokozkou od ochabnutej az po vsetky stupne celulitidy opat odporucam osetrenie pomocou radiofrekvencie a garantujem Vam spokojnost, momentalne neexistuje lepsia metoda ktora Vam tak rapidne vylepsi stav vasej pokozky ci vyzehli celulitidu.

Zuzana Kisi

Pekny dnik :-) chcela by som sa opytat ci ste schopni vybavit take velke mnozstvo cca 800 zakaznikov,ked jeden zakrok trva 45min. Za ako dlho pri takomto pocte zaujemcov by som sa dostala na zakrok. Dakujem za odpoved. Prajem krasny dnik :-)

Sirael Esthetic

Dobry den, planujeme zakupit dalsi pristroj ktory nam cely preces zefektivni a zjednodusi lebo bude vybaveny dvoma nasavacimi hlavicami ktore nam urychlia cely proces :) Co sa tyka terminov tak zavisi to od toho kedy si zavolate objednate sa.Odporucam cim skor tym lepsie. Momentalne su objednavky vybukovane zhruba do konca tyzdna.

Eva Mitická Derbasová

Dobrý deň, toto ošetrenie nedeformuje postavu? Veď je nasatá len určitá časť a čo potom okolie?

Sirael Esthetic

Dobry den, nemusite sa obavat deformacie. Pocas zmrazovania tukovych buniek v urcitej lokalite nedochadza k odumretiu vsetkych buniek iba okolo 25 %. Postupne sa odumrete bunky odvadzaju lymfatickym systemom do pecene kde sa spracuju ako normalny tuk.Volne miesta po odumretych tukovych bunkach sa zaplnia bunkami ktore este prezili.To znamena ze bunky co ostali sa zhluknu ku sebe takze vysledok je velmi prirodzeny. Co sa tyka velkosti lokality je to velmi individualne. Niekomu si staci dat nasat iba male spodne brusko a preto mu staci jedno nasatie. Ti co si chcu dat osetrit vacsiu plochu potrebuju viac nasati. Pri jednom sedeni mozme urobit 2 nasatia zasebou. Dalsie nasatia je mozne urobit kazde dva tyzdne.

michaela

Dobry den, chcem sa spytat ci toto osetrenie mozem absolvovat ak dojcim? A ako dlho by som mala byt po porode? dakujem

Sirael Esthetic

Dobry den, pocas dojcenia urcite osetrenie neodporucam absolvovat. Ako dlho po porode – to je individualne, musite byt fit a citit sa zdrava a v poriadku. Kontraindikaciou moze byt len cestva jazva po cisarskom reze a uz spominane dojcenie

Jana

Ak sa mi lahko robia modriny, aj ked sa len malo buchnem, tak je mozne ze po zakroku budem mat velke modriny? Zmiznu normalne po pár dnoch?

Sirael Esthetic

Ano u Vas je vysoka pravdepodobnost modriny ci podliatiny aj ked tlak pod ktorym sa tukova riasa nasava do hlavice sa da regulovat a vo vasom pripade by sa mohol znizit. Modriny po par dnoch normalne zmiznu.

Jana

Dobry den, mam zaujem o redukciu tuku v oblasti bokov a zadku a chcela by som sa spytat viacere otazky:
1. Moze sa urobit kryolipolyza aj ked nemam vela tuku? Som chuda ale z pracovnych dovodov potrebujem zredukovat niekolko centimetrov v obvode bokov
2. Nie je mi celkom jasne, kolko kuponov treba. Na jedno sedenie a na len jednu partiu tela staci jeden kupon, ano? Teda na zadok mi staci kupa jedneho kuponu?
3. Posledna otazka sa tyka neziaducich ucinkov. Mate skusenost ze by mal niekto nejake trvale nasledky, ze by napriklad znecitliveniee osetrenej partie nepreslo ani po tych 8tyzdnoch?
Dakujem za zodpovedanie vsetkych otazok. Prajem pekny den

Sirael Esthetic

Dobry den, kryolipolyza je skor vhodnejsia pri vascom mnozstve tuku ktore bude mozne do hlavice nasat. Co sa tyka poctu kuponov tak na boky potrebujete 2 kupony(na kazdy bok treba jedno nasatie) Pokial chcete zredukovat zadok potrebujete dalsie 2 kupony (na kazdu polovicu jeden). Aby ste si to lepsie predstavili tak na Vami urcene miesto Vam bude prilozena nasavacia hlavica (asi 14 × 7 cm) a tukova vrstva bude do nej vtiahnuta na 45 minut kde sa bude zmrazovat. Vasa pokozka bude v tej hlavici chranena nemrznucou membranou. Zatial sa nam nestalo ze by mal niekto trvale nasledky dokonca sa nikto nestazoval ani na dlhodobe znecitlivenie. Janka no aj Vam radsej odporucam pre redukciu par cm a dotvarovanie postavy radiofrekvenciu! Mame s nou fantasticke vysledky a garantujem Vam spokojnost.

mia

Dobry den, chcela by som sa spytat, ci to jedno nasatie na brusku moze byt urobene v tej strednej casti bruska…cez pupok? Ja mam totiz tuk hlavne tam a nemam ho vela. A este kolko cm ma ta nasavacia hlavica..dlzka,sir­ka. Dakujem a pekny den.

Sirael Esthetic

Dobry den, nasatie moze byt urobene aj v strednej casti bruska. Hlavica ma cca 14 × 7 cm

Gigi

Dobrý večer, chcem sa spýtať, či sa kryo. môže použiť aj pod kolenami. Ďakujem

Sirael Esthetic

Kryo sa da pouzit vsade tam kde sa nachadza nejaka vrstva tuku ktoru je mozno nasat do hlavice. Na lokalitu pod kolenami Vam vrelo odporucam tripolarnu radiofrekvenciu a garantujem Vam Vasu spokojnost, informujte sa o akciovych cenach u nas v salone alebo na nasom telefonom cisle.

Lucia K.

Dobry den, je mozne tuto proceduru absolvovat s hlavnym zamerom odstranenia prejavov celulitidy? Tuku mam pomenej, trapi ma skor zacinajuca celulitida.
Moze sa nejako poskodit svalstvo?
Je to mozne absolvovat aj pri krcovych zilach? Da sa procedura absolvovat aj na lytkach? Dakujem

Sirael Esthetic

Dobry den, kryolipolzya primarne neriesi problem celulitidy alebo ochabnutej pokozky. Na tento problem fantasticky zabera radiofrekvenci­a.V nasom salone sme zakupili spickovy pristroj s az 10 MHZ radiofrekvenciou a na tuto proceduru mame momentalne akciove ceny. Informujte sa u nas v salone, radi Vam poradime

Sirael Esthetic

Co sa tyka vasich otazok ohladne kryolipolyzy tak v ziadnom pripade neposkodi svalstvo.Procedura sa da absolvovat vsade tam kde je tuk no opat by som Vam radsej odporucila na lytka tripolarnu radiofrekvenciu.

Andrea Bartlová

Dobrý deň, mám zavedené vnútromaternicové teliesko MIRENA s obsahom medi a postupným uvoľnovaním hormónov, je možné zákrok vykonať ?

Sirael Esthetic

Dobry den vnutromaternicove teliesko nie je problem pri kryolipolyze no odporucam aby vo vasom pripade bola vypnuta funkcia elektroporezy. Pred zakrokom to prosim pripomente nasej zdravotnej sestre.

Ivanka

dobry deň chcela by som sa spytat ci sa treba popredu objednať a či na jeden poukaz mi osetrite aj lavy aj pravy bok.ďakujem

Sirael Esthetic

Dobry den, urcite sa treba telefonicky cim skor objednat lebo terminy sa rychlo plnia a co sa tyka osetrenia bokov tak nato potrebujete 2 nasatia, na kazdy bok jedno to znamena ze potrebujete 2 pokukazy

Janka N.

Dobry den, mozem sa spytat, je v cene kuponu zahrnuta aj ochranna nemrznuca podlozka, ktora sa pouziva pri kryolipolyze? Dakujem za odpoved.

Sirael Esthetic

Dobry den, v cene kuponu je zahrnuta aj nemrznuca membrana

Michaela Kanďarová

Ešte by som sa chcela spýtať či sa to dá robiť aj keď je na bruchu jazva a rozsiahle strie,ďakujem

Sirael Esthetic

Dobry den, strie na brusko nevadia, co sa tyka jazvy tak ta nesmie byt keloidna alebo cerstva po operacii. V pripade ze ste si neni ista tak to prosim prekonzultujte so svojim lekarom.

Zuzana

Dobry den, mam zaujme o redukciu tuku na bruchu a bokoch. V pripade, ze budu na bruchu potrebne 2 nasatia, mozu sa urobit naraz na tom istom mieste a na dalsom az o 2 tyzdne? A ak bude treba na bruchu len 1 nasatie, na dalsej lokalite sa aj tak moze robit az o 2 tyzdne? Takto som to pochopila.

Sirael Esthetic

Dobry den na brusko mozte mat 2 nasatia pacas jedeho osetrenia ale nie uplne na tom istom mieste, to sa moze az po 6 tyzdnoch. Mozte mat jedno nasatie na pravej strane, jedno na lavej. Co sa tyka bokov tak tam mozte absolvovat osetrenie po 2 tyzdnoch od osetrenia ktore ste absolvovali na brusku.

Sirael Esthetic

Je uplne jedno ci absolvujete na brusko jedno nasatie alebo dva pocas jedneho osetrenia aj tak mozte zakrok podstupit na inej partii az o 2 tyzdne

Daniela

Chcem ešte dodať, že nie všade som sa stretla s iným prístupom k zákazníkovi. To by som krivdila poskytovateľom, čo skutočne odviedli svoju prácu podľa toho ako to bolo v kupóne špecifikované a boli naozaj veľmi ochotní a milí.

Sirael Esthetic

Dobry den Daniela, vieme co mate na mysli a chapeme Vase obavi. Rada by som Vam ako majitelka salonu prislubila ze starostlivost o Vas ako o zakaznika bude z nasej strany plnohodnotna a spravime vsetko preto aby ste sa k nam radi vracali a boli s nasimi sluzbami spokojna.

Daniela

Dobrý deň,


chcela by som reagovať všeobecne.


Ide o to, že všade sa treba ešte pri objednaní služby, (resp. rezervovaní miesta v reštaurácii) treba nahlásiť číslo kupónu (pri reštauračných zariadeniach ohlásiť platbu kupónom dopredu). Nemám z toho vôbec dobrý pocit, pretože je vidieť rozdiel v staroslivosti o zákazníka. 


Je skutočne nevyhnutné, aby sa zákaznici preukazovali kupónmi ešte pred vykonaním služby? Nikde sa neplatí dopredu. 


Ďakujem za odpoveď.
Zlavomat.sk

Dobrý deň
Nie každý náš obchodný partner vyžaduje udať číslo kupónu už pri objednávaní služby, tovaru.
Je však dobré ak náš partner vie dopredu, či je služba už zaplatená, keďže sa často stávalo, že ľudia navštívili zariadenie a dožadovali sa zľavy aj keď kupón vôbec nemali.
Je to ideálna možnosť ako sa vyhnúť podvodníkom, a pritom čo najmenej zaťažiť našich zákazníkov.
Prajem pekný deň

xx

Dobry den, chcela by som sa informovat aky casovy odstup musi byt medzi jednotlivymi osetreniami (ci uz rovnakych alebo roznych partii). Dakujem

Sirael Esthetic

Dobry den pocas jedneho osetrenie je mozne osetrit maximalne 2 partie a to je jedno ci rovnake alebo rozne. To znamena mozme urobit 2 nasatia. Ked chcete pokracovat v redukcii tuku na dalsich partiach tak dalsie nasatia mozme urobit najskor o 2 tyzdne.

Sirael Esthetic

Neskor po 6.tyzdnoch je mozne zakrok opatovne zopakovat pokial bude treba v rovnakej partii na tom istom mieste.

Mary

Dobry den,
chcem sa opytat akou teplotou su zmrazovane tukove bunky a ci sa neziaduce ucinky stratia do 6 tyzdnov u 100% ludi, ktory podstupili tuto proceduru. Dakujem

Sirael Esthetic

Dobry den, tukove bunky su zmrazovane teplotou –5 stupnov a co sa tyka neziaducich ucinkov tak u niektorych ludi sa mozu vyskytnut jemne modrinky z podtlaku pri nasati ktore sa do niekolkych dni stratia.

Cokolatka

Dobry den, aky je rozdiel medzi ciste kryolipolyzou a kryolipolyzou s kryoelektro­porezou? Ktora je efektnejsia?

Sirael Esthetic

Kryoelektoporéza dokáže preniknúť až 5 cm pod pokožku, kde aktivuje spojivové tkanivo a pomáha vypnúť pokožku. Sučastne v nej eliminuje toxíny. Taktiež pomáha previezť 80 – 90% aktívnych látok do hlbších vrstiev pokožky, kde ju dokonale vyživí. Kryolipolýza a kryoelektroporéza pracujú súčastne v jednej hlavici počas celého ošetrenia

sirael Esthetic

Pre este lepsie pochopenie kryoelektroporeza je funkcia v tomto pristroji navyse oproti inym pristrojom.

Ika

Dobry den, som 4 roky po operacii karcinomu prsnika, momentalne bez prejavov choroby a pred rokom som bola na hysterektomii. Mozem aj ja podstupit dane osetrenie?

Sirael Esthetic

Dobry den
urcite vam neodporucame podstupit toto osetrenie.

majkuliatko

Dobry den,
mozu sa poukazy pouzit aj na brusko?

Sirael Esthetic

Dobry den, ano samozrejme mozu sa pouzit, uz pracujeme na tom aby sme tento chybajuci udaj v prezentacii doplnili

Marianna Mašátová

Na jeden zakrok treba zakupit dve poukazky? Nie je to jasne vysvetlene, len pise, ze potreby pocet nasati 2×, ale uz nie je jasne, ci to treba absolvovat na jeden krat..

Sirael Esthetic

Dobry den v priebehu jedneho zakroku je mozne absolvovat maximalne 2 nasatia. Jedno nasatie trva 45 minut. Ked si budete chciet nechat osetrit viac lokalit tak medzi jednotlivymi zakrokmi je potrebny casovy odstup 2 tyzdne.

Michaela Kanďarová

Dobrý deň koľko prosím trvá jedno nasatie a koľko treba kupónov na ošetrenie brucha?

Sirael Esthetic

Dobry den, jedno nasatie trva 45 minut a na brusko potrebujete 1 az 2 kupony v zavislosti od velkosti plochy a mnozstva tuku ktory sa v lokalite nachadza. To znamena ak mate len male spodne brusko tak staci 1 nasatie-1 kupon no ak je brusko vacsie tak treba aspon 2 kupony

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore