Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Štýlový obraz na plátne z vlastnej fotografie. Skvelý darček

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Lucia

Dobrý deň, chcem sa opýtať na ten okraj, moja fotografia poskytuje okraje na možnosť BEZ OKRAJA len po bočných stranách, ako sa potom vyrieši vrchná a spodná strana? Urobíte iný výrez z fotografie ako ja a zoberie sa z prednej časti alebo sa zbytok dá urobiť napr. čierny? Chcela by som tam tie okraje mať nakolko su pokracovaním obrazu, nedá sa mi však urobiť taký výrez aby boli všade lebo potom to už chýba na prednej časti. Ďakujem.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, detaily umiestnenia a orezania fotografie je najlepšie odkomunikovať priamo v poznámke objednávky, následne si môžete vyžiadať aj náhľad. Grafické úpravy fotografie nie sú v cene voucheru.

Janette

Dobrý deň,chcem sa spýtať keď si chcem dať urobiť fotku na plátno s rozmerom 60×40 cm a kupón stojí 8,10 eur ten zbytok 6,80 eur doplatím u Vás pri osobnom odbere´nakoľko tento romer stojí 14,90 eur
Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, po rozkliknutí možnosti „Kúpiť za“ si vyberiete ponuku 60×40cm – cena kupónu je 14,90€, ktorú uhradíte.

Oliver Matuláni

Dobry den mal by som zaujem o panoramaticku fotografiu cca 115×30. bolo by mozne vyuzit na to nejaky voucher ??Dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, žiaľ tento rozmer nie je predmetom tejto ponuky. Obraz si však môžete objednať prostredníctvom nášho on-line editora na nižšie uvedenom linku v zvýhodnenej e-shopovej cene:
 http://printstudio.faxcopy.sk/fotoobraz/uvod

Jana Krchnava

Dobrý deň. Ak nemám možnosť osobného odberu tak môžte mi to poslať kuriérom? Koľko by stál kuriér?Ďakujem za odpoveď.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, možnosť osobného vyzdvihnutia máte vo všetkých predajniach FaxCopy, a.s. po celom Slovensku. Je možné aj zaslanie kuriérom na dobierku za cenu dobierky vo výške poštovného a balného (aktuálne 5,10€), avšak zasielanie tohto produktu neodporúčame vzhľadom na riziko jeho poškodenia.

Lucia Baculáková

Dobrý deň, dalo by sa vyrobiť obraz z vlastnej fotografie ale v prehodených rozmeroch ako vy uvádzate vo variante 4 a 5? Čiže nie 90×60 ale 60×90 a to isté vo variante 5 nie 100×60 ale 60×100? Ďakujem za odpoveď.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, orientácia obrazu na výšku alebo na šírku je v tomto prípade jedno, umiestnenie háčika na zavesenie určuje charakter fotografie, prípadne ho môžete špecifikovať v poznámke objednávky.

Daniela

Dobrý deň,

chcem sa opýtat …fotka musi byt jedna v celku alebo môžem dat vyrobit obraz z koláže viacerých fotografii ?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, obraz je možné vyrobiť z akejkoľvek fotografie, samozrejme aj z koláže. Koláž je ale potrebné nahrať do nášho on-line editora ako jednu fotografiu, resp. obrázok. Pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore