Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Len 50 EUR za kupón v hodnote 100 EUR ako zľava na nákup páru zlatých obrúčok. Najstarší a najkrajší symbol lásky. Ušetríte 50 eur pri kúpe páru svadobných obrúčok!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Dominik

Dobrý deň, ak tomu dobre rozumiem, za tento 50e kupón môžem na stránke kúpiť hociktoré z týchto obrúčok http://www.zlatokov.sk/main.aspx?command=CONTROL&link=gallery.ascx&menuid=produkt\O1&page=1&ca­tegoryid=4&lan­g=sk&size=XXL ? Prípadne sa to dá aj nejako poskladať? Uveďte ma prosím na správnu mieru lebo nemám dobré skúsenosti s podobnými vecami… ďakujem, pekný deň

ZLATOKOV SK, a.s.

Dobrý deň,
samozrejme môžete kupón použiť na všetky naše vzory obrúčok aj na tie, ktoré ste si pozrel na našej web stránke www.zlatokov.sk. Kupón platí ako záloha na výrobu obrúčok. Čiže si zakúpite kupón za 50 € , ale jeho hodnota je 100 € . Následne si objednáte obrúčky a z celkovej ceny obrúčok Vám odrátame 100 € . Zbytok môžete doplatiť v hotovosti, alebo kartou prípadne zlatým materiálom formou výmeny.

Dominik

Dobrý deň, ak tomu dobre chápem, za tento kupón si môžem vybrať a „poskladať“ akúkolvek obrúčku? Ak sa mýlim tak ma prosím uveďte na pravú mieru aby nevznikli nejaké nezrovnalosti. ďakujem, pekný deň

ZLATOKOV SK, a.s.

Dobrý deň,

kupón zakúpený za cenu 50 € môžete použiť na objednanie obrúčok z našej novej kolekcie obrúčok 2012 , alebo aj na naše staršie vzory, ktoré máme v ponuke. Samozrejme je možná rôzna farebná kombinácia zlatého materiálu. Prípadne, je možná zmena šírky obrúčky podľa Vašej požiadavky . Ak máte vlastnú predstavu obrúčok je dobré kontaktovať vedúceho výroby či je možné tento model vyrobiť . Ak máte konkrétne otázky, kľudne ma kontaktujte na tel. Čísle 0903 744 847.

Anton

Dobrý deň, rád by som sa dozvedel, aká je cena páru obrúčok, ktoré ponúka Zlatokov-totižto na webe Zlatokovu nie je uvedená žiadna cena obrúčok, takže kupovať kupón za 50 EUR je vlastne kúpa mačky vo vreci. Uveďte aspoň orientačné ceny páru obrúčok v štrukúre: najlacnejšie od-do, stredne drahé od-do, a najdrahšie od-do. Ďakujem.

ZLATOKOV SK, a.s.

Dobrý deň,

cena obrúčok sa odvíja od vybraného modelu obrúčok a ich veľkosti. Záleží aj na farebnej kombinácii Au materiálu daného modelu obrúčok , ktorý môže, ale nemusí byť doplnený kameňmi ( napr. zirkón , alebo briliant ).
Obrúčky vyrábame cca od 300 € do 800 € s DPH . Bližšie informácie ku každému modelu podľa Vašej požiadavky a odbornú radu Vám poskytne náš personál v každej našej predajni.

Katka

Dá sa uplatniť zľava aj pri výrobe obrúčok na zákazku? Alebo len z ponúkanej kolekcie? Ďakujem :)

ZLATOKOV SK, a.s.

Dobrý deň,
samozrejme je možné si kupón uplatniť aj pri objednávaní obrúčok na zákazku. Okrem kolekcie obrúčok 2012 máme pre našich zákazníkov širokú ponuku obrúčok v rôznych farebných kombináciách zlata s možnosťou vyrobiť obrúčky s kameňom, alebo bez kameňa . Celú ponuku obrúčok si môžete pozrieť v každej našej predajni, kde Vám ochotný personál poradí a vysvetlí všetky možnosti a kombinácie jednotlivých vzorov.

Michaela

Je obmedzený počet kupónov na osobu??
Dik

ZLATOKOV SK, a.s.

Dobrý deň, nie je obmedzený počet kupónov na osobu. Kľudne múžete kupón použiť aj ako darček pre niekoho iného. Je obmedzený počet kupónov na objednávku obrúčok. Na jeden pár obrúčok môžete použiť len jeden kupón .

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore