Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Laserová epilácia, po ktorej sa nemusíte schovávať

Eve Clinic Bratislava Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Silvia

Dobry den,

mam zaujem o zakupenie 4 – 5 kuponov na epilaciu hornej pery, brady, líc a krku, ich vycerpanie do konca sepetmbra vsak nestihnem, pretoze v tomto case musim absolvovat este 2 osetrenia pigmentovych skvrn na tvari. V tejto suvislosti by som sa Vas chcela opytat: 1. ci je mozna epilacia chlpkov na tvari po ukonceni laseroveho osetrenia pigmentovych skvrn, 2. ci by som mohla zacat cerpat vase kupony az v novembri. Dakujem za odpovede.

Zlavomat.sk

Pekný deň Silvia.

Takéto otázky by bolo najlepšie riešiť priamo na tel.č.: +421 902 711 1­71 nakoľko predpokladám, že bude potrebné riešiť ešte doplnkové informácie o pigmentových škvrnách a možno sa aj dohodnete na prípadnom využití služby neskôr v prípade, že nahlásite vouchery skôr.

Petra

Kolko kuponov potrebujem ak potrebujem hornu peru, krk a bradu (nie som si ista ci tomu spravne rozumiem ze na to vsetko mi staci ten kupon za 10.90. Moja druha otazka je ze ci hned po zakroku mi chlpky na cas zmiznu. Pytam sa preto lebo pred par dnami som absolvovala nieco podobne v inom salone a odchadzala som z tade s chlpkami a stale nevidim zmenu ale v minulosti som chodila do ineho salonu kde mi chlpky zmizli hned a objavili sa az po mesiaci a uz v mensom mnozstve. Dakujem

Estetic

Na hornú peru, krk, bradu stačí jeden kupón. Chĺpky po epilácii začnú vypadávať asi po jednom týždni. Epiláciu je potrebné zopakovať cca štyrikrát po sebe s trojtýždňovým odstupom medzi jednotlivými sedeniami

Z.

Dobrý deň,

chcela by som sa opýtať, dokedy sa dá tento voucher uplatniť, keďže tu píše síce platnosť 3 mesiace, no nižšie je uvedené „do 31.07.2014“. Tiež by som sa chcela opýtať, aké dlhé musia byť tieto chĺpky, k čo možno najlepšiemu výsledku.

Ďakujem a prajem pekný deň

Zlavomat.sk

Pekný deň Z:) platnosť voucherov je do 30. 9. 2014. Chĺpky môžu byť aj úplne krátke. Podstatné je aby neboli vytrhané pinzetou.

Leenika Horvathova

dobry den prajem,rada by som sa spytala,ci sa da v jeden Termin urobit depilacia hornej pery a hned aj napichnutie pery kyselinou alebo treba casovy odstup,dakujem s pozdravom lenka

Esthetic Centrum

Dobrý deň,

áno je to možné.

Pekný deň

Livka

Dobry den, priblizne kolko sedeni je potrebnych pre odstranenie chlpkov nad perou ci v podpazusi? Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Lívka. je to veľmi individuálne niekto potrebuje viac opakovaní a niekomu stačí menej. Minimálne tri sedenia sa však uskutočnia určite.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore