Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Ročné predplatné časopisov MOJA PSYCHOLÓGIA a DIÉTA. Zaujímavé čítanie, pohľady odborníkov a množstvo nových podnetov, teraz so zľavou až 50%!

Versa Media Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Monika

Dobrý deň, je prosím v cene aj poštovné? alebo poštovné sa hradí zvlášť? Od vydania časopisu cca koľko trvá dodanie do schránky? ja totiž kupujem Vaše časopisy ešte ,, teplé,, hneď ako prídu do stánkov, tak aby som vedela, koľko by som čakala :-) Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Monika,
poštovné je už v cene. Doručenie časopisov trvá cca o 1–2 dni dlhšie, keďže sa ešte balia do ochrannej fólie a lepí sa na ne adresný štítok. Takisto pošta zaberie cca 1 deň.

Monika

Dobrý deň,
je možné uplatniť kupón s tým, že ročné predplatné mi bude plynúť od októbra 2012, nakoľo už mám predplatné mesačníka Psychológia, ktoré mi končí v septembri 2012.?
Vopred ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
áno je to možné. Pri vyplňovaní formulára na adrese predplatnevm.sk je možné vybrať si číslo, od ktorého si želáte časopis zasielať.

Cyntia Szlovák

Dobrý deň! Chcela by som sa spýtať, v prípade objednania časopisu na rok so zľavou, bude možné na konci tohto obdobia zrušiť objednávku? A ak áno, akým spôsobom. Ďakujem!

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
kupón platí na ročné predplatné časopisu. Nebude nutné zrušiť objednávku, keďže vám časopis po skončení ročnej lehoty už nebude chodiť.
Pekný deň.

Anna Fazekašová

Kde nájdem číslo kuponu?

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Fazekašová,
platobný prevod z účtu na účet trvá cca 3 pracovné dni. Len čo k nám príde uhradená platba, automaticky vám náš systém pošle na e-mail kupón, kt. nájdete v prílohe. Jeho číslo (13-miestny kód) nájdete v ľavom hornom rohu.
Ďakujeme za trpezlivosť.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore