Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

12,90 eur za kryolipolýzu najmodernejším medicínskym prístrojom LipoCryo. Zoštíhlite svoju postavičku so zoštíhlenou zľavou až 85%!

3,7 / 5 CENTRUM odstránenia celulitídy a zoštíhlenia Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Erika :)

Dobrý deň,
je možné žiadať aplikáciu na hornú časť paže? Ďakujem.
Pekný deň. :)

Zlavomat.sk

Dobrý deň Erika,
ako uvádzame LipoCryo je možné aplikovať na všetkých častiach tela, kde je tukový vankúšik, čiže aj na časť paže.
Aj vám pekný deň.

Anna

Dobrý deň,

koľko trvá 1 terapia za 12,90€? Za Vašu odpoveď Vám vopred ďakujem. Anna :)

Zlavomat.sk

Dobrý deň pani Anna,
dĺžka trvania je 25 – 34 min. v závislosti na sile tukového tkaniva. Maximálne však trvá aplikácia hodinu.
Pekný deň.

Zemiaky

Monika:
S prepáčením, ale to je teda poriadny nezmysel. Neviem prečo sa snažíte iba odplašiť ľudí od niečoho iného a nalákať k sebe, ale odrádzate skôr od vlastných služieb, navyše ja som sa nepýtala na účinky kavitácie, o tých viem dosť, ale tieto nemerateľné „účinky“ kryolipolýzy, keď už to sem píšete (ostatní, čo to poskytujú sa odpovedi na otázku, koľko je tým možné zhodiť na obvode neskutočne vyhýbajú, takže oceňujem aspoň to – vďaka, že ste sem napísali, že to je vlastne zbytočné, ale takúto „milú“ reakciu som teda nečakala).
Bola som na ultrazvuku pred rokom a pol a vôbec sa to nevrátilo, ani po pár hodinách, ani doteraz, stále to mám také, ako po ultrazvuku.
Neviem, či si to nemám myslieť skôr o Vašich službách, obzvlášť pri takomto tvrdení. Keby tam aspoň bol podpísaný ten vedec, čo tvrdenie z Vašej stránky dokázal a zaujímavé je, že toto tvrdenie je iba na Vašej stránke (prípadne iných, kde sa snažia odradiť ľudí od toho, aby šli inde).
Navyše keby bol ultrazvuk taký vraždený, asi by ním neprehliadali nenarodené deti, asi by ho nepoužívali netopiere či delfíny kvôli orientácii, ultrazvuk sa bežne vyskytuje v prírode a nikoho nezabil, mačky, psy a hlodavce ho aj počujú.
„Marketingový pojem nespočívajúci na vedeckom poznaní“ je skôr úbytok 3–15 mm v obvode, čo je NEMOŽNÉ namerať, obzvlášť pri ľuďoch s nadváhou, kde záleží na tom, ako tesne sa zatiahne meter, tam sa dajú kľudne namerať aj väčšie odchýlky aj pri dvoch meraniach hneď po sebe, nehovoriac, že záleží na tom, keď sa to meria o pol centimetra vyššie/nižšie a už je to iné. A už vôbec nie v priebehu niekoľkých týždňov, to nie je žiaden účinok, ráno, keď sa zobudím hladná, mám napr. v páse o niekoľko CENTImetrov menej, než po večeri. Taktiež každá žena má pred menštruáciou mierne väčší objem, než po nej. A 3 mm človek schudne aj keby sa iba jediný deň poriadne nenajedol a zacvičil si.
Pardon, ale som poriadne rozhorčená, pri prvom príspevku som bola iba šokovaná, ale teraz ešte aj pobúrená!
Ďakujem, dovidenia.

Zlavomat.sk

Ďakujeme za príspevok. Pekný deň.

sesa

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či pri je možné využiť 2 kupóny na jednom sedení tj. 1 hodina, keďže som sa dočítala že na jednu oblasť potrebujem aj dva kupóny. ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
pokiaľ nejde o to isté miesto, myslím že by v tom nemal byť problém a môžete počas jedného sedenia uplatniť aj 2 kupóny. Najlepšie sa ešte informovať pri rezervácii na tel. čísle 0948 68 18 00.
Ďakujeme.

Eliska

Dobry den, moja otazka je co si je potrebne doniest, osusku a pod.........??? Dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
nemusíte si so sebou nosiť nič špeciálne, v centre sa o vás postarajú.
Pekný deň.

Zemiaky

Úbytok iba 3–15 mm a výsledky sú badateľné po dvoch týždňoch? 3–15 MILImetrov nie je vôbec badateľný výsledok, potom je to dosť neefektívne, na toľko presne ani nie je možné krajčírskym metrom odmerať obvod. Šokovalo ma to, pretože sa o tomto stále vraví, že to je najlepšia forma lokálneho odbúravania tuku, oproti predošlým novinkám, pričom pri obyčajnej ultrazvukovej lipolýze je okamžite po prvom sedení poznať niekoľkoCENTI­METROVÝ úbytok (na vlastné oči som to videla).
Nie je to preklep? Dosť ma to zarazilo, veď ľudia na takéto procedúry chodia práve preto, aby bolo vidno, že z nich ubudlo.
Ďakujem.

Monika

Bezpečnosť predovšetkým!
„Ultrazvukový a kavitačný prístroj nevie rozbiť ani rozpustiť tukovú bunku, vie len čiastočne odvodniť.“ 


→ Za 2 – 5 hodín po ošetrení máte svoj obvod späť a čo viac – v horšom prípade poškodené bunky orgánov a tkanív, bolesti kĺbov aj, riziko embólie. Kavitácia? Len nafúknutá bublina! Kavitácia je len marketingový pojem nespočívajúci na vedeckom poznaní. 



Viac tu: http://www.perfektkrivky.sk/lipocryo/bezpecnost/
joks

ak by niekto nieco vedel ozvyte sa na mail joks@azet.sk dakujem velmi pekne.

joks

zdravim chcem sa spytat uz niekto bol na tomto zakroku? a bkoli ste priamo v tomto studiu na tomasikovej?su dobry ,ake mate s nimy skusenosti?dakujem za odp.

Monika

Bezpečnosť predovšetkým!
„Ultrazvukový a kavitačný prístroj nevie rozbiť ani rozpustiť tukovú bunku, vie len čiastočne odvodniť.“ 


→ Za 2 – 5 hodín po ošetrení máte svoj obvod späť a čo viac – v horšom prípade poškodené bunky orgánov a tkanív, bolesti kĺbov aj, riziko embólie. Kavitácia? Len nafúknutá bublina! Kavitácia je len marketingový pojem nespočívajúci na vedeckom poznaní. 



Viac tu: http://www.perfektkrivky.sk/lipocryo/bezpecnost/
Darma

Dobrý deň.Chcela by som sa opýtať zo zdravotného hľadiska ,s akým prípravkom chránite pokožku aby sa pri kryo nepoškodilo tkanivo …gel -ktorý je podvod /lebo mám takú skúsenosť/alebo riadny obrúsok. Ďakujem za odpoveď

Monika

Dobrý deň, pokožku nieje potrebné chrániť z nižšie uvedených dôvodov: 

1. použitie záporných teplôt pre kryolipolízu je pre klienta veľmi rizikové. Záporné teploty používajú iba čínske a iné prístroje necertifikované podľa európskej medicínskej diktatúry CE MDD 93/42/EEC
2. originálne európske LipoCryo nevytvára lymfedémy, zápaly váječníkov a močových ciest a omrzliny – na rozdiel od vyššie uvedených 


Z toho vyplýva: nie všetky prístroje na trhu, sú medicínsky certifikované, niektoré používajú teploty pod nulou, od ktorých izolujú pokožku len vložkou, vďaka čomu môže dôjsť k omrzline. Niektoré nemerajú teplotu kože a neriadi podľa nej intenzitu kryolipolýzy. LipoCryo má najvyššiu európsku certifikáciu medicínskeho prístroja, jeho aplikáciou ste v úplnom bezpečí. 


Na pokožku používame iba gél, ktorý slúži na lepšie vsatie tukovej riasy do hlavice prístroja. 


Viac tu: http://www.perfektkrivky.sk/lipocryo/bezpecnost/
Elena Dichtlerová

Po akom čase je možné procedúru opakovať na to isté miesto?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
podľa sily tukového tkaniva a požadovanej redukcie je potrebné 1 až 3 sedenia. Prednostne sa volí odstup medzi dvoma sedeniami na tej istej lokalite v dĺžke 6 týždňov. 




Monika

Na to isté miesto je možné opakovať procedúru po šiestich týždňoch.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore