Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Cestovné poistenie do celého sveta na celý rok

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Dalibor Kužma

Je v tomto poistení obmedzená dĺžka jednej cesty?

Generali Poisťovňa, a. s.

Dobry den,
ano, dlzka jednej cesty je obmedzena na max. 45 dni.

Jaroslav Kavka

Máme s manželkou toto poistenie z minulého roka a končí niekedy v polovici septembra (už prišli šeky na úhradu na ďalší rok).
Je možné to zakúpením kupónu doplniť o úrazové poistenie?

Generali Poisťovňa, a. s.

Dobrý deň, pán Kavka. V prvom rade ďakujeme za dôveru, ktorú ste nám prejavili zakúpením cestovného poistenia v našej spoločnosti. Vo Vašom prípade je ideálne uzatvoriť novú poistnú zmluvu, ktorá by pokrývala aj úrazové poistenie. Pre podrobnosti, prosím, kontaktujte naše kontaktné centrum na telefónnom čísle 0850 111 116 v p­racovných dňoch od 08:00 – 18:00, kde si dohodnete niektorú z možností, ktorá Vám vyhovuje.

Jakub Synovec

Dobrý deň,
chcem sa opýtať, do koľko dní po zakupení a informovaní vašej poisťovne o kúpe prídu na adresu doklady a karta o poistení? O týždeň totiž cestujeme preč, či by sa to dalo stihnúť.
Ďakujem

Generali Poisťovňa, a. s.

Dobrý deň,
v prípade dojednania poistenia prostredníctvom nášho kontaktného centra sú doklady zasielané elektronicky na mailovú adresu, ktorú zadáte operátorovi. Elektronická verzia dokladov je plne postačujúca. Originály sú zasielané poštou a doručené do 5 – 7 pracovných dní.

Jarka

Zaujímalo by ma, či sa táto poistka vzťahuje aj na zimné športy . Myslím lyžovanie, keďže je to celoročná poistka a či má rozsah aj na americký kontinent.

Zlavomat.sk

Pekný deň Jarka,

poistenie platí celosvetovo. Vzťahuje sa aj na zimné športy, ale vždy len pre vyznačené trasy.

Generali Poisťovňa, a. s.

Dobrý deň, pani Jarka.
Samozrejme, územné krytie pre tento produkt je celý Svet (okrem SR). Rovnako sú kryté aj všetky bežné rekreačné športy (napr. plávanie, šnorchlovanie, potápanie s inštruktorom/li­cenciou, lyžovanie a snowboarding na vyznačených tratiach, bežkovanie, turistika, jachting, jazda na vodnom skútri a iné bežne vykonávané rekreačné športy.
Želáme pekný deň

Peťka Princezna Grobauerova

Dobrý deň,
chcem sa opýtať,ak by som si objednala kupón,následne sa dopláca tých 11,90?či kompletné poistenie je v cene kuponu(teda 1,50)?

Generali Poisťovňa, a. s.

Dobrý deň,
prostredníctvom Zľavomatu si môžete zakúpiť kupón v hodnote 1,50 €, ktorým ziskate zľavu na naše ročné cestovné poistenie. Po kontaktovaní našich operátorov kontaktného centra si následne na základe zľavového kupónu môžete zakúpiť ročné cestovné poistenie za cenu 11,90 €. Odpoveď je áno, je potrebné ešte doplatiť 11,90 €. Až uhradením predmetnej ceny vzniká ročné cestovné poistenie. Želám pekný deň.

Jozef

Dobrý deň.

Daný typ poistenia – Cestovné poistenie do celého sveta na celý rok : Ročné cestovné poistenie Klasik záhrňa aj Slovenskú Republiku ? pre občanou z trvalím pobytom na SR ? Ďakujem s pozdravom Jozef.

Generali Poisťovňa, a.s.

dobrý deň p. Jozef,

Ročné cestovné poistenie v rámci tohto balíka nezahŕňa krytie pre Slovenskú republiku pre riziko liečebných nákladov. Štandardne sú pre slovenských štátnych príslušníkov, ktorí si tu odvádzajú odvody liečebné náklady zahrnuté v rozsahu zdravotného poistenia. Úrazové poistenie, ktoré v tomto balíku získavate ako benefit, začína okamihom nastúpenia na cestu aj v rámci SR (napr. zlomená noha cestou na letisko) a úrazové poistenie zaniká okamihom návratu poisteného do miesta bydliska. v prípade dodatočných otázok sa môžete obrátiť sa na našich operátov kontaktného centra (t.č. 0850 111 116 v p­racovných dňoch od 08:00 – 18:00). Želám pekný deň!

Jitka Prokopová

Dobrý deň, mala by som záujem o poistenie 2 x dospelý a 1× 10-ročné dieťa. O celoročné poistenie. Aká by tam bola cena? Ďakujem za odpoveď.

Generali Poisťovňa, a. s.

Dobrý deň, v takomto prípade Vám odporúčame obrátiť sa na našich operátov kontaktného centra (t.č. 0850 111 116 v p­racovných dňoch od 08:00 – 18:00), ktorí Vám podľa Vašich požiadaviek vypracujú výhodnú ponuku cestovného poistenia pre rodinu.

Vo výslednej cene bude zakalkulovaná aj zľava za počet osôb na poistnej zmluve.

Branislav Laho

Dobry den, zahrna poistenie aj poistku do hôr na Slovensku?

Generali…

Dobrý deň, pán Laho. Uvedená ponuka zahŕňa poistenie liečebných nákladov, asistenčné služby a ako bonus v cene poistenia aj úrazové poistenie. Ak by ste mali záujem o iný rozsah krytia, odporúčame Vám pred zakúpením kupónu kontaktovať naše kontaktné centrum na čísle 0850 111 116 v p­racovných dňoch od 08:00 – 18:00. Želáme pekný deň.

Daniela Hlistová

Dobry den, je mozne pripoistenie aj prevozu v pripade smrti a ako je to so smrtou nesposobenou urazom?
Bude cena poistenia po predlzeni v rovnakej sume, alebo sa uz pojde dla standardneho cennika?

Generali Poisťovňa, a. s.

Dobrý deň, Daniela. Poistenie liečebných nákladov, ktoré naša ponuka obsahuje, pokrýva aj úmrtie napr. v dôsledku neúspešnej liečby, rovnako ako repatriáciu poisteného alebo jeho telesných pozostatkov späť do SR. Samozrejme, počas telefonického rozhovoru s našim kontaktným centrom (počas pracovných dní v čase 08:00 – 18:00) môžete operátora požiadať o zaslanie všeobecných poistných podmienok napr. prostredníctvom e-mailu, kde si môžete tieto informácie overiť.
Cena ostáva, samozrejme, rovnaká počas celej platnosti poistnej zmluvy.
Želáme Vám pekný deň.

renka

A ako by to bolo keby sme chceli poistenie pre celu rodinu 2dospeli a 2 deti? toto je pravdepodobne na 1 osobu,ale co s detmi? to je asi vyhodnejsie rodinne positenie.Ake ponukate poistenie pre takuto rodinu s detmi?

Generali Poisťovňa, a. s.

Dobrý deň, Renka. V takomto prípade Vám odporúčame obrátiť sa na našich skvelých operátov kontaktného centra (t.č. 0850 111 116 v p­racovných dňoch od 08:00 – 18:00), ktorí Vám podľa Vašich požiadaviek vypracujú výhodnú ponuku cestovného poistenia pre rodinu.

Výsledná cena bude, samozrejme, obsahovať aj zľavu za počet osôb na poistnej zmluve, ktorá môže vo Vašom prípade dosiahnuť až 35% z ročného poistného.

Stewe11

Zmluva sa uzatvara na dobu neurcitu. Po uplynuti 1 roka zmluva automaticky zanika ak nebude zaplateny poplatok na nasledujuci rok alebo co sa s poistnou zmluvou deje, ak klient na nu zabudne?
Je potrebne ju vypovedat alebo zanikne nezaplatenim sama?

Generali Poisťovňa, a. s.

Dobrý deň, Stewe11. Tak ako pri každej bežnej poistnej zmluve na dobu neurčitú je potrebné myslieť na výpovednú lehotu, pokiaľ si neželáte pokračovať v poistení aj na budúci rok.

Jana

Dobrý deň,
dá sa k danému poisteniu pripoistiť aj kategória šport, a ak áno aká by bola cena?
Ďakujem

Generali Poisťovňa, a. s.

Dobrý deň,
v základnej cene už sú zahrnuté rekreačné športy ako napr. plávanie, šnorchlovanie, turistika,…
Zároveň je ale možné dojednať aj rozšírený balík, v ktorom sú kryté vybrané športy, ako napr:
vodné športy: canyoning, rafting a iné splavovanie riek, wakeboarding;
Bližšie informácie o možnosti pripoistenia Vám poskytnú pracovníci nášho call centra na linke 0850 111 116

Silvia Khúlová

Je sucastou tejto ponuky aj poistenie batoziny voci strate a poskodeniu pocas cestovania?

Sylvia Bulavčiaková

Dobrý deň
Nie batožina nie je zahrnutá v tejto ponuke,pokiaľ máte záujem o CP aj s batožinou je potrebné nás kontaktovať na linke 0850111116.Na tejto linke Vám vieme vypracovať a hneď zaslať návrh na CP,podľa Vášho výberu.

Juraj Lukac

Dobrý deň je v tomto poistení zahrnuté aj zodpovednosť za spôsobené škody, poistenie batožiny, a ak by som sa ponaral do 10 m vstahuje sa aj navto za odpoveď Vám hopred Ďakujem.

Mária Bôžiková

Dobrý deň,
v tomto poistení nie je zahrnuté zodpovednosť, batožina.
V poistení je zahrnuté potapanie s inštruktorom/li­cencou.

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať na 0850 111 116

Generali Poisťovňa, a. s.

Dobrý deň, pán Lukáč.
V rámci tohto balíka poistenia sú, samozrejme, štandardne kryté bežné rekreačné športy ako napr. plávanie, šnorchlovanie, potápanie s inštruktorom/li­cenciou, turistika, jachting, jazda na vodnom skútri a pod.

Poistenie zodpovednosti za škodu a poistenie batožiny nie sú zahrnuté.

Ako bonus klient dostáva poistenie úrazu (trvalé následky úrazu a smrť spôsobená úrazom) zadarmo.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore