Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

50 FOTOGRAFIÍ vo veľkosti 9×13 cm. Ukážte svetu fotky, ktoré máte schované v priečinku počítača, so zľavou až 66%!

Fotosvet Bratislava - Nové Mesto  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
totahelpa

Dobrý deň, prosím Vás, neviem presne ako mám fotky upraviť. Píšu, že pri rozmere 9 krat 13, je pomer 2:3 a na vlastnej stranke, že tento pomer zodpovedá rozmeru 10 krat 15. tak teraz neviem. Veľmi sa v tom nevyznám a nechem žiadne biele prúžky na fotkách, preto by som Vás chcela poprosiť o radu, ako mám fotky teda orezať.
Ďakujem za odpoveď

Zlavomat.sk

Dobrý deň totahelpa, prosím kontaktujte priamo partnera Fotosvet s.r.o. na tel. č.: +421 2 44 63 15 87, alebo e-mailom: fotosvetsro@gmail.com. Príjemný deň

Adriana

Dobrý deň, fotky sa dajú poslať len cez internet, alebo ich možno priniesť aj osobne ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Adriana, podľa môjho názoru je potrebné ich nahrať do ich systému Vami cez internet. Ale možno je to zlá informácia. Prosím informujte sa na t.č.: +421 2 44 63 15 87.
Ďakujem.

Heriet

Zakúpila som si dva kupony – jeden za 5 eur, a druhý za 3,20 eur, každý musím zaplatiť zvlášť, alebo môžem naraz, keďže má každý iný variabilný symbol??

Zlavomat.sk

Dobrý deň Heriet, je potrebné zaplatiť ich zvlášť. Presne ako píšete, kôli tomu, že každý má iný variabilný symbol. Pekný deň

Attila Benko

Dobrý,

Chcem objednať 250 fotiek.A už som kupil 5 kuponov,ale len jeden s poštovným.Teraz čitám len že na 250 fotiek musím mať 3 kupony a poštovným,Dá sa to nejako korigovať.
Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Attila, prosím kontaktujte priamo partnera Fotosvet s.r.o. na tel. č.: +421 2 44 63 15 87, alebo e-mailom: fotosvetsro@gmail.com. Nevieme Vám pomôcť, túto požiadavku musí schváliť partner, alebo Vám odporučiť ďalší postup. Príjemný deň

Miriam Bulavčiaková

dobry den,,,prosim vas preco sa neda dovolat na to uvedene telefonne cislo,,??maju nejaku poruchu,??

Zlavomat.sk

Dobrý deň, bohužiaľ je veľa volajúcich na našu linku. V prípade, že nechcete ďalej skúšať obrátťe sa na nás e-mailom na zlavy@zlavomat.sk. Prajem príjemný deň

Heriet

Dobrý deň, chcem sa spýtať – mám záujem o 2×50 ks fotografii, zaslanie poštou – čiže by som si mala kúpiť jeden variant za 5 eur, teda s dopravou, a druhý bez dopravy za 3,20 eur. Ale hneď na úvod sa pýtajú ktorý variant si chcem vybrať a nie je v ponuke Oba, ale len každý zvlášť ? Takže si mám každý jeden osobitne kúpiť? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Heriet, je potrebné kúpiť 2 kupóny. Zvlášť jeden kupón s poštovným a jeden bez poštovného. Ďakujeme a prejeme príjemný deň

Žana

Pekný deň. Keď si objednám 150 ks koľko krát treba zaplatiť poštovné ? Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Žana, pri 3 objednávkach si zakúpite 2 kupóny s poštovným a 1 kupón bez poštovného. Príjemný deň

Ivan

takže musím platiť dva krát kartou..... nedá sa to naraz zapltiť?

Zlavomat.sk

Bohužiaľ je potrebné zaplatiť dva krát. Príjemný deň

Ivan

dobrý chcem sa spýtať chcem dva kupóny (100 fotiek) a zaslať poštou. Musím objednávať 1× bez pošty a jeden x s poštou a platiť to na dva krát kartou? alebo dám 2× s poštou a zaplatím kartou master card a bude mi 2× vrátené poštovné naspäť?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ivan, pri dvoch objednávkach stačí zakúpiť jeden kupón s poštovným a jeden kupón bez poštovného. V prípade ak zaplatíte kartou Master card, poštovné vám bude vrátené 1×. Ďakujeme a prajeme príjemný deň

Zuzana

chcela by som si tu zlavu zakupit za kredity, ktore mam na ucte, ale to mozem az od 6€..neda sa to ani ak si vezmem dve objednavky, takze v sucte to bude 8,30? dakujem!!

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
bohužiaľ jeden kupón musí byť v hodnote 6€. Ďakujeme za pochopenie a prajeme príjemný deň

Lenka

Dobrý den chcem sa spýtať mám vo fotáku fotky ale sú vo formáte 4:3.Viete mi to urobiť aj z takého formátu?dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lenka, ak máte pomer 4:3 a nechcete, aby boli fotky orezané, zadajte fotografie s bielym rámikom.To znamená, že budete mať plný formát vašej fotografie a po okrajoch bude biely rám, pokiaľ je predloha užšia. Prajeme príjemný deň

ALENA.

Dokedy môžem poslať voucher Fotosvetu?

Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Alena, voucher je možné poslať do 31.07.2012. Prí­jemný deň

Michaela1983

Dobry den. Mam pripravenych na vyvolanie 200 ks fotografii. Chcem si ich nechat poslat postou. Staci mi kupit si 1 kupon s postovnym a 3 bez? Logicky mi vyplyva, ze postovne len jedno, ale vyssie pisete, ze ked su 4, tak musim zaplatit 2 x postovne? Dakujem za vysvetlenie.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Michaela, pri 4 objednávkach si zakúpite 2 kupóny s poštovným a 2 kupóny bez poštovného. Príjemný deň

Tamara

Dobry den . Ked som si kupila 2 kupony aj s postovnym este predchadzajucej zlave ktora plati do konca maja a teraz si zakupim 2 kupony za 3,20 eu tak budem platit dva krat 5,05 eu + 3,20 za 200 ks fotiek. Je to takto mozen skmbinovat. Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
predpokladám že by s tým nemal byť problém aj keď ide o predchádzajúcu zľavu. Prosím uveďte túto skutočnosť pri objednávaní v poznámke. Čiže za 100 ks fotiek zaplatíte jeden krát kupón s poštovným.

Miriam Bulavčiaková

dobry den,chcela by som sa este informvat,,ked budu hotove fotky,,ci date vedet telefonicky alebo e mailom ,,,,ze su hotove,,alebo ci si mam zavolat po 7 dnoch??dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Miriam,
oznámenie o vyhotovení zákazky Fotosvet neposiela, na úvodnej stránke je aktualizovaný oznam o vyhotovených zákazkach podľa dátumu zadania – http://www.fotosvet.sk/novinky/fotozberna-zakazky/
Ďakujeme.

Michaela

Dobry den,
v akej vyske je postovne?

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
poštovné je vo výške 1,80 €. Je zahrnuté v kupóne – variant za 5 € s poštovným v rámci SR.

Barbora Kavka

dobry den! vedeli by ste mi vyvolat aj obrazok ako fotku?
vlastne boli by to 3obrazky na jednej fotke a k tomu popis. Napr.ako svadobne oznamenie…viem ze sa to da, chcem sa spytat ci by ste to urobili aj vy! ak ano hned objednavam u vas 50 fotografii :D

Zlavomat.sk

Dobrý deň Barborka,
Fotosvet vám urobí fotky aj z formátu JPG. čiže aj z obrázku. Môže byť na ňom aj popis. Pokiaľ bude vo formáte JPG, spravia vám z obrázkov fotky.

Valéria

Dobry den,
pri objednavke som zabudla zadat cislo vouchera,napisala som im uz 3 maily a nikto sa mi neozval. Preco neodpovedaju na maily?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Valéria,
prosím vytvorte ešte raz objednávku s číslom kupónu a určite ju spracujú. Prípadne skúste Fotosvet kontaktovať na čísle +421 2 44 63 15 87.
Ďakujem.

Anka

ak si chcem zakúpiť 2 zľavové kupóny, platím 2-krát poštovné??? alebo stačí, keď si zakúpim jeden kupón s poštovným a jeden bez..

Zlavomat.sk

Dobrý deň Anka,
pri 2 objednávkach platíte len jedno poštovné. Čiže vám stačí zakúpiť si jeden kupón s poštovným a jeden bez poštovného.
Pekný deň.

Katarina

Dobry den, prosim Vas, pri zakupeni viacerych kuponov, staci zaplatit jeden s postovnym? alebo kazdy musi mat samostastne postovne… dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Katka,
pri 2 objednávkach vám stačí zakúpiť si jeden kupón s poštovným a jeden kupón bez poštovného. Napr. pri 4 objednávkach si zakúpite 2 kupóny s poštovným a 2 kupóny bez poštovného.

Marcel

Dobry den.
Prosim Vas, ked budem mat zaujem o 2×50 ks fotografii, zaslanie postou , tak budem musiet platit postovne tych 1,80€, jeden krat alebo dva krat? Vysledna cena bude 5 € + 3,2 € = 8,2 € alebo 5 € x 2 = 10 € ?
Dakujem za odpoved.

Zlavomat.sk

Dobrý deň prajem Marcel,
ďakujeme za otázku. Výsledná cena bude vo vašom prípade 8,20 €. Na dve objednávky 50 ks fotografií vám stačí zakúpiť si iba jeden kupón s poštovným. Čiže jeden kupón si zakúpite s poštovným a jeden kupón bez poštovného.

Zuzka Ftorkova

V cene je už aj poštovné ?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Zuzka,
v cene kupónu za 5 € je zahrnuté už aj poštovné.

Tomas

Dobry den! Chcel by som sa opytat,co bude stat postovne,dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Tomáš,
máme dva varianty ponuky. Jeden je s poštovným v rámci SR – 5 € a druhý variant je s odberom v predajni – 3,20 €.

Zoltán Červenka

Dobrý deň, robíte fotky aj z čiernobieleho kinofilmu. Čo stojí 1ks fotky 9×13 čiernobielej? Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň pán Červenka,
áno urobia vám fotky aj z čiernobieleho kinofilmu v rámci kupónu, avšak je treba aby ste prišli osobne do Fotosvetu kôli objednávke.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore