Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Transplantácia vlasov FUE

4,5 / 5 INTERKLINIK - Klinika zdravia a krásy Bratislava - Petržalka  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Laura

Dobry deň,od koľkých rokov je takáto transplantácia vlasov u žien možná?

Kamila

1) dobry den, na mieste, z ktoreho budu vlasy odobrate – vyrastu este niekedy opät vlasy alebo uz nie? ak ano, kolko % zarastenost je potom v darcovskej oblasti a takisto v oblasti transplantacie – ? ake mate skusenosti s vasimi pacientmi ? 

  1. v pripade, ze by sa na niektorychh plochach vlasy neujali – a vznikli by „hole plochy – napr 1 cm2 – kolko stoji "dorabka“ ?

  1. ak by pacient nebol vhodny na tento zakrok, tak akou formou by ste financie vracali – alebo zlavomat ?
Interklinik

Dobrý deň,
z miesta kde budú vlasy odobraté už nevyrastú nové vlasy. Výsledky klientov ktorí podstúpili zákrok sú veľmi dobré. Ak by nastala situácia, že vlasy z nejakého dôvodu nenarastú , cena za doplnenie je individuálna a závisí od plochy, teda počtov štepov.

Jana

Dobry den, je to transplantacia vhodna aj pre zeny s preriedenymi vlasmi na vrchu hlavy?
Dakujem

Interklinik

Dobrý deň,

to závisí od dôvodu prečo sú vlasy preriedené. Takže je potrebná osobná konzultácia s lekárom.

aqua

Dobry den,

1 step = 1 vlas?

Interklinik

Dobrý deň,
1 štep obsahuje 1–4 vlasy.

mreal

Dobry den. Mam par otazok k ponukanej zlave. 1. V ponuke sa raz uvadza takmer 1000 stepov, potom minimalne 700 a opat V Interklinik ako jediný implantujú v prvom sedení už 1000 štepov! 30% odchylka je celkom dost. Prosim o vysvetlenie a upresnenie. 2. akou hrubou ihlou sa pracuje? Cital som o 1mm ale aj o 0,65mm 3. Kolko stoja predoperacne vysetrenia, ktore nie su zahrnute v kupone?

Dakujem.

Interklinik

Dobrý deň,
pri 1 sedení sa transplantuje okolo 1.000 štepov. Minimálne 700 štepov je tam z dôvodu, že konečný počet štepov závisí od klienta, či má dostatok vlastných vlasov na odobratie v odberovej ploche. Preto radšej hovoríme o cene za sedenie, približný počet štepov vie lekár povedať na osobnej konzultácií.
MUDr. Hedera pracuje s ihlou veľkosti 0,8 a 1 mm.
Cena za predoperačné vyšetrenie je individuálna v závislosti od zdravotného zariadenie. Zdravotné zariadenie s ktorým spolupracujeme má tieto testy spoplatnené sumou 90 eur.

Iveta

dobry den,
pisete, ze: …" kupon zahrna odbornu konzultaciu a operaciu"…a dalej nizsie pisete, ze "za konzultaciu, za ktoru pacient zaplati 10 EUR "…takze otazka znie: plati sa za konzultaciu 10 EUR alebo je zahrnuta v cene kuponu ?

Interklinik

Klient platí za konzultáciu 10%, čo je 50% zľava z pôvodnej ceny za konzultáciu. Ospravedlňujem sa za zlú interpretáciu v textoch a dďakujem za upozornenie.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore