Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Najinovatívnejšia bezbolestná laserová operácia očí

4,9 / 5 Privátna očná klinika - OFTUM (3 pobočky) Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Maria

Dobry den,

uplatnuje sa na operaciu dozivotna zaruka, v pripade, ze sa operacia nepodari a ostane mi mensia vada, bude mozne bezplatne chybu opat napravit?

Dr. Juhás ml.

Dobrý deň prajem,

áno, v prípade, že sa na prvý krát nepodarí úplne odstrániť dioptrickú chybu a ostane ešte taká hodnota, ktorá sa dá spoľahlivo laserom dokorigovať, tak to robíme bezplatne. Pravdepodobnosť, že sa tak aj stane je cca 0,5%.
želám pekný deň

Robo

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať, či je možné na predoperačné vyšetrenie prísť sám, alebo je nutný doprovod. Ďakujem.

OFTUM

Dobry den Robo, samozrejme mozete prist na vstupne vysetrenie sam, nie je nutne aby Vas niekto doprevadzal.

Shaji

If I take a coupon and found and if found not suitable for the operation, do you refund the full amount of the coupon and testing fee?

dr. Juhas jr.

Hi, price of the coupon does not include preexamination at our clinic. If we find that you are not suitable for this particular treatment you will get money back from zlavomat.sk. We as a provider of health care do not receive payments when voucher is bought, but with particualr delay after surgery is done.
best regards

Stanislav Kolarovský

Dobrý deň.
Mám 60rokov, krátkozrakosť i ďalekozrakosť, 5 dioptrií. Dá sa ešte operovať? Aké je percento vedlajších pooperačných účinkou?

Dr. Juhás ml.

Dobrý deň prajem, treba vyšetriť oči, v akom stave sú vnútroočné šošovky, ak je tam už nábeh na sivý zákal, vhodnejším riešením je operácia šošovky s implantáciou umelej vnútroočnej ošovky, ktorá bude súčasne kompenzovať aj terajšuiu dioptrickú chybu. Kupón si preto radšej nekupujte, objednajte sa prosím na vyšetrenie k Doc.MUDr. M. Potockému, CSc. 0252962064 a podľa výsledku budeme pokračovať ďalej
s pozdravom

Darina Chlebovec

Dobry Den. Objednala som sa na operaciu pred tym ako som nasla zlavu na vasej stranke. Je mozne si zakupit voucher dodatocne a dolozit ho ku dnu operacie? Platnost voucheru je platna v case ked operacia ma byt uskutocnena. Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Darina. Prosím kontaktujte priamo partnera na daných telefónnych číslach a informujte sa či je to možné.
Tel. číslo: 0800 10 7777, 02/6241 36 12, 0918 99 74 73. Pekný deň

Majo

Dobry den,

chcem sa opytat na moznost zakupenia kuponu na operaciu iba jedneho oka. Pripadne, pokial je iba jedno oko vhodne na operaciu, ci je mozne vratit alikvotnu cast penazi za kupon. Dakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Majo. Doplnili sme do ponuky aj možnosť zakúpiť si voucher na laserovú operáciu jedného oka. Môžete si zakúpiť tento kupón. Pekný deň

Kristina

http://www.top­ky.sk/cl/13/13­23628/Revolucia-v-laserovej-operacii-oci–OFTUM-zarucuje-bezbolestny-priebeh-aj-po-operacii

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore