Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Trvalá epilácia

4,4 / 5 LES PALISADES Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
ema

dobrý deň, chcem sa spýťať, či triesla komplet znamená že bikiny + vnutorná strana stehien pri intimnych partiach. dakujem. a este sa chcem spytat ci pocet opakovani sedeni je na osobu obmedzeny, nakolko uz som pocula ze sa stali pripady kedy na stranke pisu ze pocet kuponov na osobu je sice neobmedzeny ale v danom salone im povedia, mozu kupony vyuzit len povedzme na tri sedenia. dakujem

LES PALISADES

Dobrý den,


ano, je to celá oblast intimních partií, počet kuponů a sezení na osobu je neomezený. 



Hezký den
Miska

Dobry den, chcem sa opytat, ci je mozne cez jedno sedenie absolvovat naraz epilaciu triesla komplet, podbrusko, podpazusie, horna pera a lytka a ako to asi casovo vychadza a ci potom tie dalsie sedenia sa daju absolvovat tiez takto naraz, alebo uz jednotlive partie jednotlivo – ci vy mi poradite, kolko je idealne rozmedzedzie medzi sedeniami na jednotlive pertie… 


Ci si je dobre zacat holit aj hornu peru uz par dni dopredu. 


A kolko sa u Vas caka na termin, hlavne ked sa teraz predalo tolko kuponov, aj ked urcite kazdy si ich kupi viac, tak ako ja :). 


Dakujem za odpovede a tesim sa na navstevu u Vas. Miska
LES PALISADES

Dobrý den,

ošetření třísel komplet, podbřišku, podpaží, horního rtu a lýtek lze provést najednou a trvá cca. 1 hodinu. Ideální rozmezí mezi prvním a druhým ošetřením je 5 týdnů. Ideální rozmezí mezi dalšími ošetřeními je individuální. Ideální je počkat až začnou chloupky zase růst a na ošetření se objednat. Interval mezi dalšími ošetřeními se většinou prodlužuje. Všechny ošetřované partie je dobré začít holit minimálně 6 týdnů před ošetřením. S čekáním na termín ošetření by neměl být problém, klienti si opravdu většinou kupují větší počet kuponů.

Ivetka

Dobry den,
chcela by som sa opytat: "Kolko osetreni sa odporuca na depilaciu-triesla komplet(vratane bikin)?
Dakujem za odpoved :)

LES PALISADES

Dobrý den,


na ošetření třísel komplet počítejte 5 až 6 ošetření. 


Hezký den
Bibi

Dobrý deň,
rada by som sa vás spýtala na jednu vec a to, či keď si kúpim napríklad 12× vašu ponuku, či je možné ísť 12 krát na akúkoľvek časť tela napr. mám problém s nadmerným ochlpením na celých nohách (stehná i lítka) ďakujem za odpoveď Bibi

Zlavomat.sk

Dobrý deň Bibi. Na obe dolné končatiny je potrebné zakúpiť 16 kupónov. Ošetrenie sa odporúča opakovať 3– až 6-krát v časovom rozmedzí 4 týždne až niekoľko mesiacov. Ale samozrejme čisto teoreticky môžete ísť s kupónmi na akúkoľvek časť tela.

Dušana

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, čo zahŕňa oblasť „lýtka“. Je to časť od kolien dole zozadu (teda lýtka) alebo sa tým myslí celé predkolenie?
Ďakujem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň p. Dušana,
oblasť lýtka zahŕňa celé predkolenie.
Prajem pekný deň.

Daša Melicheríková

Zaujíma ma, či daná zľava ( Voucher za 8,50,– EUR) platí pre konkrétnu ošetrenú partiu tela,alebo je to jedno,čo bude ošetrené?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Dáša. Je jedno aká časť tela bude ošetrená. Použiť ho môžete na čokoľvek z menovaných v ponuke.
Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore