Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Lanovka a jazda na kolobežkách z Malina Brda

4,8 / 5 Stredisko Ružomberok - Malinô Brdo ski&bike Ružomberok  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Boženka

Dobrý deň. A je možné ísť na jednej kolobežke aj si dieťaťom? Máme totiž 3 deti. Vek detí. 10 rokov, 8 rokov a 3 roky. Môžu zvládnuť cestu deti sami dole? tie väčšie? a S tým najmenším ja na kolobežke? koľko by som potrebovala kúpiť voucherov?

1RL

Staršie deti ak majú nejakú skúsenosť s jazdou na kolobežke cestu pod dohľadom rodiča zvládnu.Najmenšie jedine vo vhodnej sedačke na chrbte rodiča, v žiadnom prípade nie priamo na kolobežke. Pri počte dvaja rodičia a tri deti v danej vekovej zostave Vám stačia štyri vouchery.

Emil

Dobrý deň chcem sa len inforovať či je možné si doplatiť a isť napr 2 hodinky dole .. poprípade aká hrozí pokuta za nedodržanie limitu jednej hodiny.. Ďakujem s pozdravom Emil

1RL

Pokuta za nedodržanie limitu jednej hodiny je vo výške sumy za ďalšiu jazdu v plnej výške podľa cenníka.Doplatenie predĺženia doby požičania samostatne nie je možné!

Ján

a tá kolobežka sa požičiava už dole ? to znamená, že mám hodinu na to, vyjsť hore a potom dole ?

Zlavomat.sk

ako hovoria naši skvelí futbalisti …presne táák…po Vašej rezervácii termínu, po dohodnutom termíne prídete ku pokladni v údolnej stanici lanovky Hrabovo vzdialenej len 1 km od hlavnej cesty BA – KE, odbočka v Ružomberku pri ČS Shell, kde, Vám bude vymenený Váš woucher/kupón/ za platný lístok, spolu s kolobežkou nastúpite do osemmiestnej lanovky a máte jednu hodinu na skvelý zážitok…

Radoslava Debnárová-Volková

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, ako to funguje. Vyvezieme sa hore a hneď sa musíme spustiť dole? Alebo je možné sa vyviezť hore, urobiť si výlet/túru a nakoniec sa spustiť na kolobežke do cieľa?
Ďakujem

1RL

Kolobežku je potrebné vrátiť do jednej hodiny od požičania !

Zuzana

Sme nadšení z tejto prima ponuky na Zľavomate!
Naša otázka:
Je čas medzi príchodom lanovkou na Malino Brdo a zapožičaním si kolobežky nejako časovo obmedzený? Alebo je možné pobudnúť hore neobmedzene dlhý čas? Dakujeme.

1RL

Kolobežku je potrebné vrátiť do jednej hodiny od požičania !

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore