Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Výhodné poistenie na letnú dovolenku s platnosťou na celý rok

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Ladislav Levicky

Dobry den, chcem sa informovat ci sa da cestovne poistenie vyuzit aj v pripade teroristickeho utoku. Viem ze mnohe poistovne to maju vo vylukach. V sucasnosti clovek nema istotu, ked cestuje aj do pokojnej krajiny, ci sa mu nieco nestane aj z tohto hladiska.

Generali

Dobrý deň Ladislav,
tak ako ste naznačili, poistenie sa nevzťahuje na udalosti, ktoré sú dôsledkom teroristických činov a vojnových udalostí na území štátov, ktoré boli v čase uzavretia poistnej zmluvy označené Ministerstvom zahraničných vecí Slovenskej republiky ako lokality, kde sa teroristický útok alebo stav ohrozenia bezpečnosti očakáva, alebo do ktorých sa neodporúča cestovať. V prípade, že sa v čase tohto vyhlásenia poistený na území danej lokality nachádza a napriek tomu túto lokalitu neopustí, poisťovateľ má právo odmietnuť poistné plnenie.

Mima

áno, na celý rok.

Generali

Dobrý deň Mima,
kupón je určený prioritne pre jednu osobu. Samozrejme, ak ste prostredníctvom našej online stránky zadali väčší počet osôb, cena je odlišná. V takomto prípade totiž poskytujeme rodinám alebo väčším skupinám poistených na jednej zmluve zľavu za počet osôb.

Mima

Dobry den,
nechapem cenovy rozdiel. Ked si uzavriem online poistenie cez stránku generali.sk, tak nás to ako 4-člennú rodinu vychádza 51 Eur. Ak si zakúpim 4 vouchery za 6 Eur + 4 × 11.90 Eur = 53,6 Eur. Tak teraz nerozumiem zľave.

Zlavomat.sk

Pekný deň Mima.
Aj v tom prípade je poistenie na celý 1 rok?

Miška

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či to platí do konca roka 2013 alebo napr. od 10.08. 2013 – 10. 08 2014

GENERALI

Dobry den Miska, ano, poistenie sa uzatvara na obdobie jedneho roka od datumu ucinnosti. Napr. od 10.8.2013 do 10.8.2014.

Mária Šurinová

Dobrý deň, ak si chcem urobiť online positenie klasik tak ma to vychádza pre 2 osoby 23,04€ /Liečebné náklady do 200 000 €, Asist.služby/ V čom je prosím rozdiel? Ďakujem

GENERALI

Dobrý deň pani Šurinová, v Generali Slovensko poisťovni je cena poistného za ročné cestovné poistenie – balík Klasik za dve osoby 27,20€, nie 23,05€.

jaroslav

Dobrý deň. Zahrnuje ponúkané „Výhodné poistenie na letnú dovolenku s platnosťou na celý rok“ od poisťovne Generali všetky ambulantné ošetrenia, teda aj u súkromných lekárov.

GENERALI

Dobrý deň, samozrejme, komerčné cestovné poistenie pokrýva náklady na ošetrenie tak v štátnych ako aj v súkromných zariadeniach.

katarina.michulkova@gmail.com

Dá sa kupón uplatniť aj osobne v pobočke v Žiline ?

GENERALI

Dobry den Katarina, nie, kupon sa neda uplatnit na pobocke. Poistenie je mozne dojednat len telefonicky prostrednictvom nasho KC.

Rado

O aku zľavu sa jedna ak si kúpim toto poistenie oproti bežnej cene? Je možné si priplatiť aby som mal navyše poistenu batožinu pripadne storno kupenej letenky? Ak ano za akých podmienok? Dakujem

GENERALI

Dobrý deň Rado, oproti bežnej cene je táto ponuka lacnejšia o 30%. Bohužiaľ, keďže predmetom tejto ponuky je balík, ktorý obsahuje poistenie liečebných nákladov a asistenčné služby, nie je možné si dojednať odlišný rozsah. V rámci individuálneho prístupu ku klientovi Vám odporúčame, aby ste sa obrátili počas pracovných dní na naše Kontaktné centrum, kde Vám pracovník Kontaktného centra vie vystaviť ponuku cestovného poistenia ušitú na mieru priamo pre Vás.

Etela

Dobrý deň, moja otázka, ktoré poistenie z vašej ponuky to vlastne je? Ďakujem

GENERALI

Dobrý deň Etela, v ponuke je zľava na ročné cestovné poistenie, balík poistného krytia s názvom Klasik.

Soňa

Dobrý deň, chcem sa spýtať, ak si zakúpim 4 kupóny, budeme poistení všetci 4 z rodiny, už nebudeme nič doplácať a platí to celý rok ?

GENERALI

Dobry den, je potrebne uhradit poiatne za kazdeho clena rodiny vo vyske 4 × 11.90 € a poistenie plati cely rok.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore