Zaujíma ma aká je cena pobytu pre 2 dosp.osoby+2 deti vo veku 6 a
4 roky na 4 dni, 3 noci. Je potrebné si priniesť i vlastné župany?
ďakujem.
Dobrý deň Natálka, doplatok za dieťa od 3 do 12 rokov – 50 € za celý 4-dňový pobyt. Hotel župany neposkytuje. Pekný deň
Dobrý deň. mala by som záujem o tento pobyt, ale neviem ju kúpiť, nakoľko by sme chceli izbu Superior, takže nie 149€ mám zaplatiť, ale 169. Ako mám pokračovať? Ďakujem
Dobrý deň Laura, doplatok za izbu Superior sa platí priamo na mieste. Pekný deň
Dobry den
chcem sa spytat aka by bola cena pobytu pre dvoch dospelych a dve deti vo veku
2 a 4 roky?Pre starsie by som chcela pristelku a polpenziu.
Dakujem
Dobrý deň nela, 2 ročné dieťa máte zdarma. Doplatok za dieťa 4 ročné –35 € za 3-dňový pobyt, 50 € za 4-dňový pobyt. Pekný deň
Dobrý deň, ak máme 14-ročnú dcéru, ktorá s nami rada pôjde, koľko by sme doplácali? Šlo by o prístelku ( je to už veľká slečna) ? Koľko by nás potom vyšiel celý pobyt na 3 noci v izbe Superior? Ďakujem.
Dobrý deň Eva, za 14 ročnú dcéru by ste doplácali 100€/pobyt. Ubytovania v izbe superior je za doplatok 30 €.
Dobrý deň, ja nemám otázku len by som chcela odporučiť tento Hotel, tiež sme boli tam ubytovaní a boli sme nad mieru spokojní, či personál, ubytovanie jednoducho bolo super a verím že zase si tam zakúpime pobyt.
Dobrý deň Adriana, ďakujeme za príspevok, sme radi, že sa Vám na pobyte páčilo. Pekný deň
Ďakujem pekne. Prajem pekný deň
Aj ja Vám prajem príjemný deň:)
takže tie dni prichodu si vyberieme sami?alebo ako to funguje?cena 149eur je jedna osoba alebo 2 osoby?
Je to cena pre 2 osoby. Informácie o voľných termínoch a rezervácie VOPRED na tel. č. 044 547 56 56, 0948 044 391 alebo e-mailom na hotel@sojka.eu
Dobrý den,termin prichodu do hotela si mozme vybrat sami alebo nam ponukate nejake terminy?
Dobrý deň Veronika, ak myslíte termín príchodu ako čas tak po 15:00 hod. Ak myslíte dni tak tie nie sú určené presne.
Dobry den.Chcem sa opitat,ked moje dieta ma 12 rokov tak kolko by sme za nu doplacali na 4 dnovom pobyte u vas? Ďakujem
Dobrý deň Maja doplatok za dieťa od 3 do 12 rokov – 50 € za celý 4-dňový pobyt. Pekný deň
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
Dobry den. Chcem sa spytat ako to bolo s cenou ked si zakupime kupon, rezervujeme si pobyt na vikend a mame so sebou tri deti vo veku 9,6 a 4 rokov. Je nutne kupit si 2 kupony, alebo deti maju specialne priplatky. Dalej sa chcem spytat ci by bolo vyhodnejsie kupit si dva kupony a rezrevovat si apartman. Vlastne potrebujeme vediet co by bolo s detmi najvyhodnejsie. Dakujem.
Dobrý deň Jozef, doplatok za každé dieťa od 3 do 12 rokov – 50 € za celý 4-dňový pobyt, – 35 € za celý 3-dňový pobyt. Možnosť ubytovania v izbe superior za doplatok 20 € pri 3-dňovom pobyte, doplatok 30 € pri 4-dňovom pobyte. Predpokladám, že sa Vám viac oplatí kúpiť jeden kupón a zvyšné poplatky uhradiť priamo na hoteli. Pekný deň