Dobrý deň,
momentálna cena za 3 dni a 2 noci je 133 eur, alebo platí dolu popísaný
cenník, 89eur (3 dni, 2 noci) a 133 eur (4 dni, 3 noci) ?
Dobrý deň, pobyt na 2 noci pre 2 osoby za cenu 89€. A pobyt na 3 noci pre 2 osoby stojí 133€.
Dobrý deň, pýtala som sa Vás dokedy je možné sa najneskor
zaregistrovať v prvý deň pobytu, odpoveď o 14 hod som si všimla už
v predchádzajúcich príspevkoch. To znamená, že je možné sa prihlásiť
kedykolvek od 14 hodiny aj o 18h?
Ďakujem
Dobrý deň Veronika. Prosím informujte sa priamo v hoteli. Pekný deň
Dobrý deň, chcem sa opýtať, či máte voľnú dvojlôžkovú izbu na 22. a 23.8. Ďakujem
Dobrý deň Anna., O voľných termínoch sa prosím informujte na tel. č. + 421 53 429 8015 alebo e-mailom na hotel@plejsy.sk
Dobry den, ked si kupim 2× kupon za 89 tak budem mat pobyt na 4noci a 5 dni ?
Presne tak:)
Dobrý deň, keď je polpenzia v hotelovej reštaurácii v cene tak chcem vedieť či to sú raňajky a večera, alebo raňajky a obed.Za odpoveď Vám vopred ďakujem.
Dobrý deň Lucia. Sú to raňajky a večera:)
Dobrý deň, chcem sa spýtať kedy je možné sa najneskor zaregistrovať
v prvý deň pobytu – check -in.
Ďakujem
Veronika, check in je o 14:00. check out o 10:00.
Dobrý večer,chcem sa spýtať na poplatok za psíka, je jednorázový alebo za jeden deň. Predpokladám, že ak je povolený psík , tak može nocovať s nami na izbe? Samozrejme má hygienické návyky.
Dobrý deň Paula. Psík bude s Vami na izbe za poplatok 10€/noc.
Dobrý den.Chcel,by som vediet,či máte uteráky na izbe.dakujem
Dobrý deň Marek, na izbách sú uteráky. Pekný deň
Dobrý den.Chcela by som sa spýtať či je možné tento poukaz kupiť a využiť tento víkend, piatok,sobota,nedela..dakujem vopred za odpoved
Dobrý deň Kristína, informujte sa prosím priamo v hoteli.
Tel. číslo: + 421 53 429 8015
email: hotel@plejsy.sk
Pekný deň
dobry vecer. a ako zozeniem kupon?
Dobrý deň Roman, je potrebné kliknúť na položku kúpiť za. Následne vybrať možnosť pobytu, vyplniť emailovú adresu, spôsob platby a pokračovať ďalej tak ako Vás systém bude navádzať. Kupón obdržíte hneď ako my obdržíme platbu. Pekný deň
Dobrý deň! Keď na 3 deň opustíme izbu o 10:00 môžme zostať v hoteli do večera a zostane nám aj neobmedzený vstup do Vital ISIS Paradise? Čakám na Vašu odpoveď.
Dobrý deň Monika po opustení izby môžete využívať bazén a výrivku. Pekný deň
Dobrý deň, chcem sa opýtať či je možné využiť pobyt aj na silvestra prípadne či je tam nejaký príplatok. Ďakujem
Dobrý deň Adriana. Platnosť kupónu je do 31. 10. 2012. Pekný deň
Dobry vecer,
cena na tri noci s dvoma detmi 5 a 10 r. by bola aka ?
Dakujem
Dobrý deň Renáta, 1 dieťa do 12 rokov na prístelke máte zadarmo,
doplatok za večeru 8 eur/noc
Ďalšie deti do 12 rokov na prístelke – doplatok 10 eur/noc. Pre cenu
kupónu si prosím kliknite na zelené políčko kúpiť za… Pekný deň
Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, či sú izby vybavené aj chladničkou. Dakujem
Dobrý deň Soňa. Na izbách nie sú chladničky.
A ešte sa spýtam,stačí si ten kupón u vás zajednať a peniaze previesť trebars zajtra,keď to už dnes nestíham,alebo je potrebné to najskôr zaplatiť a tým sa vlastne získa ten kupón? Ďakujem.
Zaplatením sa síce získa kupón ale stačí ak prevod spravíte aj zajtra. Pekný deň
Dobrý deň.Chcem sa spýtať na tie hodinky"do konca" to znamená,že dovtedy je možné ten pobyt zakúpiť?A ešte sa chcem spýtať,ako to funguje s platbou.Treba sa spýtať v hoteli,či je na ten dátum volné miesto,zarezervovať a potom previesť peniažky na váš účet a vy obratom pošlete to heslo s ktorím sa budeme hlásiť v hoteli?
Dobrý deň Aďa. Ten čas zobrazuje koľko sa ešte bude dať zakúpiť kupón. Čas sa ale niekedy predlžuje podľa toho či je dostatok zakúpených kupónov alebo nie. Môžete to urobiť ako chcete. Buď sa najskôr informujte a potom kupón zakúpte, alebo si zakúpte kupón a potom sa informujte. Ak hotel nebude mať termín aký budete chcieť do 7 dní od obdržania kupónu Vám peniaze vrátime naspäť. Pekný deň
Dobrý deň! Chcela by som sa opýtať, ak by som si u Vás chcela niečo zakúpiť, či sa to dá uhradiť aj šekom. Ďakujem
Dobrý deň Iveta. U nás nie je možné platiť šekom. Nedajú sa tie platy u nás identifikovať a pošta nám ich zasiela s veľkým oneskorením. Ak Vám môžem poradiť keď nemáte možnosť prevodu na účet môžete spraviť priamo v banke vklad na účet. Pekný deň
Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, či je u vás k dispozícii požičovňa bicyklov a
či cena bowlingu a golfu je v cene kupónu, resp. aká je cena.Ďakujem.
Dobrý deň Viky, požičovňa k dispozícií je. Hodina stojí 2 €, celý deň 5 €. Golf stojí 10 € a bowling 8 €. Pekný deň
Aky je celkovy doplatok za 15 rocne,11 rocne a 9 rocne dieta.Alebo sa radsej oplati im kupit samostatny poukaz.Rodinne izby su dost velke pre taketo velke deti?Dakujem
Heňa jedno dieťa do 12 rokov máte na prístelke zadarmo, doplatok za
večeru 8 eur/noc,
11 ročné dieťa na prístelke – doplatok 10 eur/noc,
15 ročné dieťa na prístelke doplatok 12 eur ubytovanie/noc, 8 eur
polpenzia/deň. Ohľadom ceny za rodinnú izbu sa prosím informujte priamo na
recepcii, ak im poviete približný termín budú Vám vedieť povedať cenu.
Pekný deň
Dobrý deň. Chcem sa opýtať či by sme platili niečo za deti, keď jedno má 8 mes. a druhé 2 roky. ďakujem
Dobrý deň Lívia. Nedoplácali by ste nič. Obe deti máte zdarma. Môžete si na hoteli požičať aj detskú postieľku. Treba ju ale nahlásiť pri rezervácií. Pekný deň
Dobrý deň,nástup do hotela je14,00 a odchod do 10,00hod v deň odchodu?
Áno presne tak:)
Dobry den, prosim vas, je mozne, ze sa moznost zakupenia tejto zlavy predlzi? Dakujem.
Dobrý deň Soňa, závisí to od toho koľko kupónov sa predá. Maximálny počet je 600. Zľava sa ukončí ak sa tento počet naplní.
Dobry den.Chcela by som sa spytat ci mate este volny termin cez tyzden od 30.7 hoci ktore dni alebo nasleduiuci tyzden.dakujem
Dobrý deň Ľudmila, informujte sa prosím priamo v hoteli.
Tel. číslo: + 421 53 429 8015
email: hotel@plejsy.sk
Pekný deň
Dobrý deň, mám záujem o pobyt, no mám malé 5-mesačné dieťa, ktoré vozíme v kočiari. Teda aj do reštaurácie na raňajky a večeru by som ho musela brať v kočiari. Je nejaký problém s pohybom detského kočiara po hotely? Ďakujem.
Dobrý deň Oľga. Hotel má výťah takže problém s kočiarom určite nebude. Pekný deň
Dobry den,
ak by som si s priatelom vybrala pobyt pre dve osoby a chcela by som plnu
penziu, kolko by som si doplacala?A kedy je nastup v prvy den a zase
odubytovanie v treti den? Dakujem
Dobrý deň Martina. Doplatok za obed by ste mali 7€. (Keďže v rámci kupónu máte polpenziu. Príchod na hotel je od 14:00 a odchod je do 10:00. Pekný deň
Keby sme chceli ísť 2 dospelý a l dieťa (zadarmo) a to druhé ktoré
síce nie je do 3 rokov ale má 4 a spalo by s dospelými musím mu
objednávať aj tú polpenziu ? Resp. či je druhé dieťa 4r. úplne zadarmo ak
nemám požiadavku pre neho prístelku a polpenziu kedže píšete že tie
večere nie sú pre deti povinné …
Dobrý deň Zuzka. O tejto možnosti sa už prosím informujte priamo
v hoteli.
- 421 53 429 8015
hotel@plejsy.sk
Pekný deň
Ak by išli na pobyt 2 dospelí a dve deti (10,13) stačí zakúpiť 1 voucher a za deti sa dopláca na mieste? Ďakujem.
Dobrý deň Katarína, 1 dieťa do 12 rokov na prístelke máte zadarmo, doplatok za večeru je 8 eur/noc. Za 13 ročné dieťa je doplatok 12 eur ubytovanie/noc, 8 eur polpenzia/deň. Tieto doplatky budete platiť priamo v hoteli. Pekný deň
Dobrý deň.
Chcel by som sa opýtať, či pri pobyte na 3 dni(2 noci) je vstup do vital
ISIS paradise možný každý deň alebo len v jeden deň v rámci pobytu?
Ďakujem.
Dobrý deň Jano, v cene kupónu máte neobmedzený vstup do Vital ISIS Paradise. Pekný deň
Opýtam sa ta izba by bola este aktualna na tento vikend.cena ja za ósobu.boli by sme 2-dospely,1-dieta.3 roky
Dobrý deň Rasťo o voľných termínoch sa prosím informujte priamo na hoteli. Kupón je platný pre dve osoby. 1 dieťa do 12 rokov máte na prístelke zadarmo a doplatok za večeru by bol 8 eur/noc. Pekný deň
Dobrý deň, prosím Vás to dieťa do 12 rokov je vrátane 12 rokov alebo
12-ročné už do toho nespadá? Ďakujem
Dobrý deň Jana, aj 12 ročné dieťa spadá do akcie. Pekný deň
Chceli by sme vidieť prielom Hornádu, Sokoliu dolinu a Podlesok. Koľko by to bolo približne autom od hotela.
Dobrý deň Anna, túto informácia je dostupná na internetových mapách.
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na vzdialenosť tohto hotela od Slovenského raja. Ďakujem
Dobrý deň Anna, nedá sa to presne vyšpecifikovať. Čo presne by ste chceli vidieť?
Ak by sme chceli ist ja a manžel, deti vek 8 a 11 rokov a zo sebou svokru ako by nas to vyšlo.
Dobrý deň Aneta, tretia dospelá osoba na prístelke má doplatok 12€/noc, 8€ polpenzia/deň. 1 dieťa do 12 rokov na prístelke zadarmo, doplatok za večeru 8 eur/noc. Ďalšie deti do 12 rokov na prístelke – doplatok 10 eur/noc. Pekný deň
Dobrý deň,
keď pôjdem sama s 9-ročným dieťaťom, budem platiť polovicu? Alebo za
sumu 89(príp 133 €) môžem ísť na dvojnásobný počet dní? Ďakujem za
odpoveď
Dobrý deň Zuzana, cena kupónu je pevná či idú dve osoby alebo jedna. Počet dní je taktiež rovnaký či ide jedna osoba alebo dve. Pekný deň
Dobrý deň,chcem sa opýtať ako sú vybavené izby,tiež či je možné si zapožicať v prípade konvicu..tiež či má aj ročné dieťa neobmedzený vstup a či môže sa tam kúpať.A ešte či sú tam aj dáke hojdačky pripadne detský kútik…ďakujem za odpoveď
Dobrý deň Zuzana, varnú kanvicu si môžete zapožičať priamo na recepcii. Ročné dieťa má neobmedzený vstup a tiež sa môže aj kúpať. Hneď pri vstupe do hotela je detský kútik a vonku je trampolína. Pekný deň
Dobrý den,dá sa doplatiť apartman alebo rodinna izba? Koľko sa doplaca? dakujem
Dobrý deň Dana, hotel Vám vie poskytnúť aj rodinnú izbu. Jej cena závisí od termínu pobytu. Prosím informujte sa priamo na recepcii, ak im poviete približný termín budú Vám vedieť povedať cenu. Pekný deň
Este sa opýtam, či je nutne pre dieta zaplatit poplatok za veceru 8Eur na den?
Dobrý deň Stanka, ak nepotrebujete večeru pre dieťa tak nemusíte platiť:)
Tie doplatky za deti sú uvadzané na den alebo na pobyt? Ak by sme isli 2 dospele osoby + 6 r a 3,5r dieta, aka by bola celkova cena? Dakujem
Dobrý deň, doplatky sú uvádzané na noc. 1 dieťa máte na prístelke zdarma. Poplatok za večeru by bol 8€/noc. Druhé dieťa na prístelke by ste mali za 10€/noc. Plus doplatok za večeru 8€/noc. Pekný deň
Dobrý deň, máme 0 a 1,5 ročné deti – koľko sa doplaca?
Dá sa doplatiť apartman alebo rodinna izba? koľko sa doplaca? dakujem
Dobrý deň Dana, deti do 3 rokov sú zdarma. Môžete si zapožičať aj detskú postieľku, ale je potrebné si ju dopredu objednať, aby bola voľná.
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
Dobry den, na tento pobyt by chcela ist 1 dospela osoba + 2 deti vo veku 13 a 2,5. Aka je cena vtedy?dakujem.
Dobrý deň Lili, Kupón je určený pre dve osoby. Cena sa nedá meniť. Čiže je potrebné zakúpiť kupón. Jedno dieťa ako druhú osobu v rámci kupónu a 2,5 ročné dieťa zdarma. Pekný deň