dobry den, mna by zaujimalo, co je v cene v silvestrovskom priplatku za 40e, platnost poukazu je 31.12 a su tam ratane aj ranajky este 1.1.. dakujem
Zdravím Vás pěkně, s ohledem na skutečnost, že Silvestr
v termálních koupích spadá do termínu pobytu po (31.12.2012) – čt
(3.1.2013) klient samozřejmě má nárok na snídani v rámci polopenze,
která je obsahem předmětného poukazu pro dval. Příplatek zohledňuje
termín tj. Silvestr a s ním spojení program v restauraci areálu
koupelí.
Chcela by som sa opýtať, či je možné spojiť vouchery tak, aby sme si mohli rezervovať pobyt od 23.12. do 31.12.2012 včetne samozrejme so Silvestrovským príplatkom. Ďakujem
Dobrý deň Mária. Bohužiaľ nie je to možné pretože kupóny sa dajú využiť v dňoch od štvrtka do soboty, alebo od soboty do pondelka. Pekný deň
Dobrý den. Su na izbe župany?
Dobrý deň Eva, na izbe sú aj župany, uteráky aj osušky. Pekný deň
Dobry vecer, chcela som sa informovat, ci v cene voucheru je zahrnuta aj niaka masaz? Alebo iba vodne kupele?? Dakujem
Dobrý deň Ruza. V cene kupónu sú zahrnutý: neobmedzený vstup do celého komplexu kúpeľov v rámci platnosti poukazu a prevádzkovej doby kúpeľov (9 – 21 hod.). Masáže nie sú zahrnuté v cene kupónu. Pekný deň
Dobrý deň, chcem sa spýtať a čo deti do troch rokov, koľko sa za ne platí?
Deti do 3 rokov môžu byť ubytované zadarmo bez nároku na lôžko a stravu, ale vstup do priestorov wellness je z hygienických a bezpečnostných dôvodov zakázaný
Dobry den, chcem sa spytat, aky je poplatok za 1 rok a 3 mesiace stare dieta a ci je moznost aj postielky zo strany hotela alebo mame mat prenosnu z domu? Dakujem.
Dobrý deň. Poplatok za toto dieťa nie je žiaden. Pokiaľ budete chcieť
preň postieľku jej zapožičanie stojí 20 € na pobyt. Cena prístelky aj
s polpenziou by bola 25€/noc.
Pekný deň
Dobry den, chcel by som sa informovat ci je volne miesto pre 2 osoby v termine od 25. (sobota) do 27. (pondelok) augusta. Pretoze my to vyhovuje len v tomto termine. Dakujem za odpoved.
Dobrý deň Tomáš. O voľných termínoch sa prosím informujte na tel.
+421 387 496 541 – 2, +421 918 872 858 (Po – Ne 9 –
21 hod.).
Pekný deň
Dobry den, chcela by som sa opytat ci vo vsetkych bazenoch je 43 stupnova voda. Dakujem.
Dobrý deň Petra. v komplexe sa nachádzajú bazény s teplotou 38°C, 36°C, 34°C, 29–30°C. Pekný deň
Dobry den 4-rocne dieta ma vstup do wellnes zakazany?
Dobrý deň Radoslav. 4 ročné dieťa už má povolený vstup do wellness. Pekný deň
Dobrý deň, aká je cena pre 4-ročné dieťa bez nároku na lôžko. Ďakujem
Dobrý deň Katarína. Za 4 ročné dieťa by ste doplácali 25 €/noc. Je to už cena s prístelkou a polpenziou. Bez nároku na lôžko 4 ročné dieťa ubytovať nie je možné. pekný deň
Dobrý deň, je možné spojiť dva kupóny dokopy a vytvoriť tým dlhší pobyt? Mám na mysli pobyt od štvrtka do soboty + od soboty do pondelka. Ďakujem
Dobrý deň Peter, je možné takto kupóny spojiť. Je potrebné, ale pred tým ako si ich zakúpite informovať sa priamo v kúpeloch o voľných termínoch. Pekný deň
Dobrý deň,chcem sa opýtať,či v cene voucheru je okrem raňajok a večere aj ponúkané rýchle občerstvenie v priestoroch wellness.Ďakujem.
Dobrý deň Zuzana, predpokladám, že rýchle občerstvenie nie je ponúkané, môžete sa, ale skúsiť informovať priamo v kúpeľoch či nie je inak. Pekný deň
Dobry den,
je mozne pobyt vyuzit od piatku do nedele alebo len stvrtok-sobota alebo
sobota-pondelok?
Dakujem za odpoved.
Dobrý deň Soňa. Pri tejto akcií je možné využiť pobyt iba tak ako ste napísali. Čiže od štvrtka do soboty, alebo od soboty do pondelka.
Je mozny vstup do komplexu kupelov prvy den pred 14:00 a posledny den po 10:00 ?
Dobrý deň Karol pred 14:00 a po 10:00 je možný vstup do komplexu iba po zaplatení poplatku. Pekný deň
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
Dobrý deň, ja by som sa chcela spýtať, či bude o zaplatení vystavená aj nejaká faktúra priamo kúpeľmi. ďakujem
Dobrý deň na vyžiadanie Vám kúpele faktúru dajú. Pekný deň