Dobrý večer. Chcel by som na opýtať na voľné izby v čase
26.10.-28.10.
Vďaka
Dobrý deň Peter.
O voľných termínoch sa prosím informujte priamo v hoteli Remata.
Tel. číslo: 0915 753 871
e-mail: hotel-remata@mvstaving.sk
Dobrý deň, ked som si kupovala voucher – hned na začiatku akcie ešte
v septembri, tak bolo uvedené, že dieťa do 6 rokov zdarma bez nároku na
lôžko a stravu. Teraz som si náhodou všimla zmenu – len do 1 roka !
Jedno dieťa máme do 12 rokov a 2 deti do 6 rokov. To budeme ešte za tie
2 malé deti doplácať 88 eur za 2 noci??? Detská postieľka je vraj
zdarma, tú som chcela pre dieťa ktoré už malo rok, neviem si ho predstaviť
na prístelke, tak ako je to?
Ďakujem za odpoveď.
Dobrý deň Linda. Bohužiaľ je potrebné za každé dieťa po 1 roku platiť príplatok 22 eur/noc. Mimo toho jedného do 12 rokov, ktoré je zdarma.
Dobry den, napiste mi prosim co presne zahrna cena 109 E pre 2 os na
2 noci? Je tam aj polpenzia aj vsetky vstupy … co uvadzate dole, 2 hod
biliard atd.
Dakujem
Dobrý deň Milan. Cena zahŕňa polpenziu, welcome drink, 2 hodiny bowlingu, 2 hodiny biliardu, 2 hodiny tenisový kurt, 10 herných žetónov na stolný futbal a stolný tenis v cene. 1× „Čaj o piatej“ s koláčikom alebo slaný snack. Neobmedzený vstup do vnútorného bazéna (32°C s vodnými atrakciami). Dieťa do 12 rokov na prístelke, s polpenziou ZDARMA. Internet na recepcii a parkovanie zdarma taktiež. Pekný deň
Dobrý deň
chcela by som sa spýtať, že kde si rezervujem termín pobytu.
Dobrý deň Ľubica, termín si rezervujete na: Horský hotel Remata***
Tel. č: 0915 753 871
E-maile: hotel-remata@mvstaving.sk
Dobrý deň, vybrali sme si uvedený hotel ako dar pre rodičov, ktorý majú jedno dieťa 12 ročné (v dec. 13 rokov), spĺňa podmienku na prístelke zadarmo alebo jej treba ešte doobjednať danú prístelku, ak áno prosím o uvedenie ceny zaň a postup, či to stačí doplatiť v hoteli nahlásiť to tam pri rezervácii? Ďakujem
Dobrý deň Ivana. Dieťa spĺňa podmienku dieťa do 12 rokov má pobyt zdarma takže ho stačí iba nahlásiť pri rezervácií. Pekný deň
Dobry den,
chcem sa opytat, mame jedno 7 rocne a druhe 5 mesacne dieta, aky by bol
doplatok za tieto 2 deti :-) Dakujem pekne za odpoved, vyzera to
skvelo :-)
Lucia obe deti máte zdarma. To mladšie bez nároku na lôžko a stravu. Ešte Vám zistím cenu za detskú postieľku, ak by ste ju potrebovali.
Detská postieľka je zdarma.
Pekný deň
Dobry den, mal by som otazku k ubytovanie. z fotiek na stranke hotela
vyzera izba STANDARD celkom stiesnena a preto sa chcem spytat ci sa tam realne
pristelka zmesti.
popripade prosim aj tych co tam uz boli, by som poprosil o reakciu k izbam
DakujemVam
Dobrý deň Marcel. Izby STANDARD sú síce užšie ale prístelka sa do nich zmestí. Pekný deň
Hotel vrelo odporúčam, strava výborná, izby veľmi pekne zariadené,
aktivity ktoré sú ponúkané v balíčku ako bowling, tenis, st. futbal sme
využili naplno, bazén s výrivkou skvelý, teplúčká voda. Vždy sme mali
čo robiť a utieklo to ako voda.
ďakujeme za príspevok
Dobrý deň,
na hoteli sme strávili pekné chvíle. Krásne prostredie, strava výborná,
personál veľmi milý a ústretový a musím reagovať na príspevok Zuzky,
lebo čašník bol s nami v bowlingu do druhej ráno a to sme sedeli iba pri
flaške vínka.
Odporúčam a určite sa vrátime.
Dobrý deň Noro, ďakujeme za príspevok a prajeme príjemný deň
Objednala som si pobyt v hoteli remata a chcela by som vediet ako mam dalej postupovat kedze mi neprisiel ziadny spiatocny mail kde by som mohla tento pobyt uhradit dakujem
Dobrý deň,
kliknete na zelené políčko kúpiť za. Vyberiete si z ponuky. Zadáte email,
na ktorý vám potom príde voucher. Vyberiete počet kusov voucherov, spôsob
platby – platbu kartou alebo bankový prevod. Pri bankovom prevode môžete
ísť osobne do banky ČSOB a zadať jednorázový prevod. To nám prídu
peniaze ešte dnes a pošleme vám voucher. Alebo zadáte platbu internet
bankingom. Na platbu kartou potrebujete kartu, ktorá má 3 čísla
v rámčeku zo zadnej strany, inak sa ňou platiť nedá. Pri platbe bankovým
prevodom je potrebné zadať číslo mobilného telefónu bez nuly na začiatku.
Potom príde overovací kód a ten keď správne zadáte, zobrazia sa Vám
platobné údaje. S nimi následne idete do banky ČSOB a zadávate
jednorázový vklad v hotovosti alebo teda vykonáte platbu cez internet
banking. Následne po pripísaní peňazí na účet zľavomat-u Vám bude
odoslaný voucher, ktorý si musíte uplatniť u nášho partnera. Spôsob
uplatnenia voucheru je napísaný pri každej ponuke alebo aj priamo na
vouchery.
Pekný deň
Odporúčam, bolo tam super. Hotel krásny, aj ubytovanie dobré akurát jedna vec ma zarazila a to že o 21:00 hod sa v hotely všetko zavrelo, zhaslo, vyplo a muselo sa ísť spať. To by som chcela vytknúť hotelu, že tam nebola možnosť pre mladých ľudí nejaká večerná zábava, posedenie pri pivku atď. Ďakujem.
Dobrý deň Zuzka. Ďakujeme za príspevok
Dobrý večer,
chcela by som sa spýtať či máte voľný termín od 29.10.2012 do
2.11.2012. Niekedy v tomto termíne.
Ďakujem
Dobrý deň Barbora.
O voľných termínoch sa prosím informujte priamo v hoteli Remata.
Tel. číslo: 0915 753 871
e-mail: hotel-remata@mvstaving.sk
Dobry vecer, chcela by som kupit pre rodicov kupon na 3noci pre dvoch, ale chcem sa opytat na izbu mate niekde realne foto ako by izba vyzerala? Plati sa este nieco ci celkova suma za vsetko co v zlave ponukate je 149eur? Vsetko je priamo v areali? Chcela by som si este priplatit na viac k tomu obedy a masaz pre dvoch ,len ma to byt darcek tak chcem to uhradit tak aby rodicia nemuseli nic platit. Da sa to niako zaplatit a poslat doklad o uhrade alebo niaky poukaz nato co si chcem priplatit? Dakujem za rychlu odpoved
Dobrý deň Martina.Toto je link na ubytovanie v hoteli Remata. Nájdete v ňom fotky jednotlivých izieb. http://www.hotel-remata.sk/ubytovanie. Jediné čo kupón nezahŕňa je daň z ubytovania: 0,5 eur/osoba/noc. Ohľadom doplatkov za obedy a masáže sa prosím informujte na tel. čísle: 0915 753 871. Väčšinou sa tieto príplatky hradia priamo na hoteli, ale možno sa s nimi dohodnete, tak že to uhradíte priamo im na účet. Pekný deň
Dobrý deň,
mám niekoľko otázok:
1. Vyššie uvedený cenník platí do 23.12.2011. Aký cenník platí
teraz?
2. Nemám záujem o niektoré služby zahrnuté v cene, ale mám záujem
o iné, nezahrnuté v cene. Je možné ich zameniť? – samozrejme cena bude
rovnaká, príp. doplatím. Konkrétne namiesto tenisu mám záujem o saunu,
ale aj iné služby by som vymenil – napr. za stravu.
3. Koľko večerí pre dve osoby je v cene – jedna alebo dve (príp.
tri)?
Ďakujem.
Dobrý deň Peter. Na tomto linku sú všetky dostupné cenníky. Služby a aktivity zahrnuté v cene kupónu sa nedajú meniť. Môžete si iba dokúpiť priamo na hoteli ďalšie služby. Pri pobyte na dve noci dostanete 2 večere v rámci kupónu a pri pobyte na tri noci dostanete 3 večere. Pekný deň
Dobrý deň, prosím Vás máte voľnú jednu dvojposteľovú izbu 5.10. –7.10.? Ďakujem za odpoveď
Dobrý deň Mária. Bohužiaľ v tomto termíne má hotel akciu a plný hotel. O ostatných voľných termínoch sa prosím informujte priamo v hoteli. Pekný deň
Dobrý večer chcem vedieť príplatok za apartmán na 2 noci
Dobrý deň pani Pastorková. Máte možnosť priplatiť si:
- izbu lux : 10 eur/izba/noc
- izbu bussines: 15 eur/izba/noc
- apartmán štandard – štúdio: 30 eur/noc
- mezonetový apartmán: 40 eur/noc.
Dobrý den, chcem sa spýtať, či mate volné izby v čase 5.10–7.10.2012 a kolko by stala prístelka pre dceru 29. ročná (má Downov syndrom). Dakujem.
Dobrý deň Ivetka. Bohužiaľ v tomto termíne má hotel akciu a plný hotel. Doplatok za prístelku je 22 €/noc. Pekný deň
Odporucam… bolo tam skvele…strava, ubytko, wellnes aj krasna priroda na prechadzky… :)
Janka ďakujeme za príspevok a prejeme príjemný deň
Dobrý deň! Platí aj počas jesenných prázdin? dakujem
Dobrý deň Anna, kupón je možné využiť do 19. 12. 2012. Nemáme uvedené termíny v ktoré by sa kupón nedal využiť takže predpokladám, že prázdninové obmedzenia tam nebudú žiadne. Pekný deň
Sauna je v cene? Kde by som našla cenník masáží ?
Dobrý deň Jana, sauna nie je v cene kupónu. Zasielam Vám link na cenník služieb: http://www.hotel-remata.sk/files/editor/cennik_2011-_sj.pdf. Pekný deň
Dobrý deň, máme dve deti vo veku 2 a 4 roky, bolo by možné bývať v jednej izbe s 1 prístelkou v uvedenej cene? Ďakujem
Dobrý deň Zuzi, jedno dieťa do 12 rokov na prístelke, s polpenziou
máte zdarma a dvojročné dieťa by bolo zdarma bez nároku na lôžko a
stravu.
Pekný deň
Dobrý deň
Ospravedlňujeme sa za nepresnú informáciu. Prvé dieťa do 12 rokov na
prístelke s polpenziou je zdarma. Druhé dieťa je zdarma len do 1 roku! Za
staršie dieťa je príplatok 22 eur/noc.
Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.
Dobry den,
radi by sme ponuku vyuzili. Mame dve dcerky 5 a 7 rocne, z podmienok mi je jasne, ze jednu mame zadarmo, za druhu by sme doplacali 22 eur/noc. Zaujima ma vsak ci je kapacita izby dostatocna na dve pristelky.. Doplacat za samostatnu izbu pre dcerky 80 eur si nemozeme dovolit.
Dakujem.
Dobrý deň martina. Do jednej izby sa nezmestia dve prístelky. Dá sa to ale spraviť tak, že jedno dieťa by buď spalo s Vami na posteli, alebo ak Vaše 5 ročné sa zmestí do detskej postieľky tak Vám ju dajú k dispozícii, budete síce trošku stiesnení, ale ubytovaní v jednej izbe bez ďalších poplatkov. Pekný deň