Zľavomatová polícia zablúdila do rozprávkového lesa. Ako sa býva v domčeku na strome?

Zľavomatová polícia zablúdila do rozprávkového lesa. Ako sa býva v domčeku na strome?

Zuzana Holubcová 16. 5. 2022

Aké je to bývať v domčeku v korunách stromov? To si vyskúšali Aleš a Kika v tomto dieli Zľavomatovej polície. Vybrali sa do Nezbúdskej Lúčky pri Strečne, kde sa len kúsok od Žiliny nachádza jedinečný rozprávkový les.

Lokalita, kde sa domček nachádza, je naozaj atraktívna – ponúka nielen najväčší rozprávkový les široko ďaleko, ale aj kráľovský výhľad na Malú Fatru a hrad StrečnoMini ZOO.

Deti sa v lese môžu voľne prechádzať a obdivovať postavičky z bájnych príbehov, ktoré sú vyhotovené s neuveriteľnou fantáziou a precíznosťou. Maťko a Kubko, Šípková Ruženka, Vajce na vandrovke či Tri prasiatka - to sú len niektoré z rozprávkových postavičiek, ktoré stretnete na potulkách na tomto výnimočnom mieste.

V rozprávkovom lese vás čaká mnoho kultových postavičiek z nikdy nestarnúcich príbehov. V rozprávkovom lese vás čaká mnoho kultových postavičiek z nikdy nestarnúcich príbehov.

Magnetom pre návštevníkov sú aj atrakcie v areáli (hojdačky, kolotoče, ihriská, trampolíny) a kulinárske špeciality reštaurácie Koliba Panorama. A čo samotný domček na strome? Ten je síce maličký, ale má všetko, čo potrebujete na komfortný pobyt. Na jednu noc môžete prísť pokojne aj s celou rodinou, zmestia sa sem až 4 osoby.

Vnútri sa nachádza manželská posteľ, prístelka i pohodlný gauč na sedenie.Vnútri sa nachádza manželská posteľ, prístelka i pohodlný gauč na sedenie.

Ako to vyzerá vnútri domčeka? A čo v interiéri Aleša úplne nadchlo? To už nebudeme prezrádzať, napokon, pozrite si samotné video!

Aj ja sa túžim vrátiť do detských čias

Ako sa vám článok páčil?

Zuzana Holubcová

Som spoločenský introvert a snáď ešte viac než písať milujem debatovať. Rada objavujem miesta s autentickým geniom loci a bohom zabudnuté dedinky, v ktorých dáva líška dobrú noc (a krčmár pozná každého po mene). Nikdy ma neprestane udivovať, v akej krásnej krajine to žijem a vždy, keď odchádzam, teším sa na chvíľu, kedy sa budem môcť vrátiť. 

Hore