Tento podnik nemá aktuálne žiadnu ponuku

Pokiaľ máte o ponuku záujem, dajte nám to vedieť a my to zariadime.

Alebo sa pozrite priamo do kategórií

Recenzie a hodnotenia

4,3
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk

Filtre

O nás

Rok 2011 – začiatok mojej cesty. Bol to čas, kedy mi ani nenapadlo, že sa dostanem až sem a budem písať môj príbeh na svoju vlastnú webovú stránku pre Vás. Vrátim sa ale do čias môjho detstva.
Ako žiak som sa vždy venoval rôznym športom. Behal som s kamarátmi po sídlisku, stravoval sa jedenkrát denne a bol som vychudnutý na kosť. V mojom živote nastal zlom až po základnej škole, keď som mal pätnásť rokov. Všimol som si, že sa v mojom okolí pohybovali ľudia, ktorí nosili veľké športové tašky a navštevovali posilňovňu. Nevedel som si predstaviť, čo sa deje v takej posilňovni a tiež som si nevedel predstaviť, ako zostaviť tréningový plán.
Jedného dňa sme sa vybrali spolu s bratom na tréning do posilňovne. On už mal nejaké skúsenosti s cvičením, pretože sa venoval hokeju. Oboznámil ma aspoň s jednoduchými základmi v cvičení. Je mi úplne jasné, že keby som sa pozrel na seba s odstupom času, asi by som pukol od smiechu. No povedzme si úprimne, kto nezačínal podobne?

Musím otvorene uznať, že, samozrejme, v dobrom slova zmysle, závidím ľuďom v dnešnej dobe. Dnes je mnoho možností a návodov ako začať, trénerov je dostatok a tiež internet poskytuje veľké množstvo cenných rád. Mne však musel stačiť časopis Muscle&Fitness a kuchyňa mojej mamy. Keďže sme doma nemali internet, nemal som odkiaľ čerpať informácie. Fitness bol v tej dobe pomerne menej rozšírený ako dnes. Keď som začínal, tak som si po tréningu doprial „vepřo, knedlo, zelo“ a myslel som si, že je to tak správne. Bohužiaľ, nemal ma kto poučiť, čo sa týka stravovacieho plánu. V hlave som mal jediné: základom úspechu je tréning v posilňovni. Mýlil som sa. Nehovorím, že nenastali isté zmeny v náraste svalovej hmoty, no išlo to doslova slimačím tempom. Uvedomil som si, že to, čo robím, je úplne amatérske s minimálnymi výsledkami. Začal som sa vzdelávať v tejto oblasti. Pýtal som sa skúsenejších chlapov priamo vo fitku, tiež rôznych trénerov a ľudí, ktorí sa do cvičenia a stravovania očividne rozumeli. Pochopil som, že nie je hanbou poprosiť o radu, ale hanba je myslieť si, že vieme všetko sami a najlepšie.

Každopádne, človek sa učí celý život. Veľmi dobre si pamätám ľudí, ktorí mi pomohli. Paradoxne, dnes sa deje to, že práve títo ľudia si prídu ku mne po radu. Uvedomil som si, že sa nedá nič urýchliť. Všetko si vyžaduje svoj čas. Tak, ako v kariére, tak aj v budovaní vzťahov. To isté platí aj o cvičení. Treba byť trpezlivý a ísť si za svojím snom. Po siedmich rokoch som sa dostal až sem. Poviem Vám, niet lepšieho pocitu, ako ten, že som zotrval, bol trpezlivý a podarilo sa mi robiť po celý čas to, čo ma najviac baví – zdravý životný štýl.

Preto sa nebojte práve teraz opýtať alebo požiadať o pomoc. Rád Vás nasmerujem na tú správnu cestu! Urobte svoj prvý krok k zdravému životnému štýlu, pretože to je to najlepšie, čo môžete urobiť pre svoje telo.

Zobraziť viac

LikyOnlineCoaching

Medený Hámor 19, Banská Bystrica

MegaGym

Medený Hámor 19, Banská Bystrica

Vybavenie a služby

Parkovanie zadarmo
Priestor nie je bezbariérový
Neprijímame platobné karty
Hore