Recenzie a hodnotenia

4,9 40×
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Iba overené hodnotenia 
Všetky hodnotenia pochádzajú od zákazníkov, ktorí zakúpili a využili službu podniku na Zlavomat.sk
Podrobné hodnotenie
Kvalita služieb 4,9
98.666%
Prostredie 4,8
95.334%
Priebeh rezervácie 4,9
98.666%
Personál 4,9
98.666%

Filtre

Sme spoločnosť, ktorá vznikla ešte v roku 2013. Začínali sme ako ambulancia všeobecného lekára, avšak vždy sme sa snažili ísť inou cestou, ako ostatní. U nás totižto veríme, že človek a jeho zdravie je komplexný celok, preto okrem symptomatickej ambulantnej liečby poskytujeme komplexnú starostlivosť o človeka – lebo vieme, že odstránením symptómov človeka nevyliečime. Disponujeme naozaj širokým prístrojovým a diagnostickým vybavením, ktoré nie je tradičnou súčasťou väčšiny ambulancií.

Našou najväčšou záľubou je avšak skrášľovanie žien a mužov, pomocou aplikácie kyseliny hyalurónovej a botoxu. Okrem toho ponúkame tiež mnohé iné progresívne metódy, ktoré väčšinou v ambulancií všeobecného lekára nenájdete a ktoré si môžete detailnejšie pozrieť v sekcií „Služby“.

Vieme, že to môže znieť ako klišé, avšak našou skutočne hlavnou motiváciou sú spokojní pacienti a radosť z našej práce. Dôkazom sú mnohé pozitívne recenzie, ktoré nám zanechali naši klienti. Pozývame Vás presvedčiť sa o tom na vlastnej koži!

Zobraziť viac

Medirect

Námestie hraničiarov 4/a, Bratislava - Petržalka

Medirect

Námestie hraničiarov 4/a, Bratislava – Petržalka

Vybavenie a služby

Parkovanie zadarmo
Priestor nie je bezbariérový
Hore