Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Tetovanie obočia Soft TAP

4,5 / 5 VEGA Studio Košice  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku VEGA Studio

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0

Uzasna kozmeticka super jednanie vynikajuco odvedena praca s výsledkom som maximalne spokojna :)

Viktoria
Varianty (1)

Obočie je dôležitý doplnok krásy. Tvorí 80% výrazu našej tváre. Dávame ním do pozornosti krásne črty tváre, ale aj nespokojnosť alebo nechápavosť v mimickej gestikulácii. Tieto nenápadné dve čiarky sú dôležitejšie ako si myslíme, preto ich treba mať pekne upravené.
Tetovanie obočia čepieľkami -mikropigmentácia je vykreslenie jednotlivých chĺpkov obočia.

SofTap permanent cosmetics

Čo znamená ručná technika permanentého make-upu?

  • Jedným slovom PRIRODZENOSŤ
  • Farba je prirodzená vo všetkých odtieňoch
  • Unikátna technika obočia

Naše obočie je prirodzené, nevypadá ako úporná čiara, alebo narysované čiarky podľa pravítka! Vypadá ako skutočné chĺpky. Po permanentnom make-upe odídete a ani vlastná kamarátka nespozná, že máte obočie vytetované.

Čo je permanentný make-up?

Permanentný make-up je implantovanie špeciálneho pigmentu k tomu určeného do pokožky, pomocou zoskupených ihiel, tzv. mikropigmentácia. Permanentný make-up je určený k tomu, aby uľahčil každodenný život ženám, ale nie iba im, pretože sa využíva táto technika aj k rekonštrukčným výkonom a to neznamená vždy líčenie. Najčastejšie využitie je ale práve u žien. Pomocou permanentného make-upu je možné vylepšiť, čo nie je príliš dokonalé, a pomôcť drobným nerovnostiam, alebo úbytok farby (napr. asymetria pier, svetlé pery, chýbajúce obočie, zvýraznenie malých očí, úprava tvaru očí a veľa ďalších).

Ako dlho vydrží permanentný make-up?

Výsledok permanentného make-upu je dlhodobý. Nie je však možné presne určit, ako dlho vydrží. Je to veľmi individuálny výsledok, ktorý je závislý na viacerých faktoroch. Všeobecne sa dá povedať, že minimálna doba je 1 rok a viac. Z našej praxe je možné povedať cca 2–3 roky, (u niekoho je možná i dlhšia doba). Permanentný make-up pomaly bledne. Je to prirodzený jav. Rysy na tváry sa po rokoch menia a i trendy líčení nie sú stále rovnaké.

Kupón môžete využiť aj na prepigmentáciu-opravu obočia!!!

V CENE JE AJ PRETETOVANIE OBOČIA DO 2 MESIACOV. TAKŽE ZÍSKATE 2 X TETOVANIE ZA JEDNU CENU !Najvhodnejšia doba na aplikáciu permanentu je jar, jeseň a zima. Letné mesiace vzhľadom na vysoké teploty a silu UV žiarenia sa za vhodné nepokladajú, iba v prípade, že  klientka bude striktne dodržiavať odporúčania našej kozmetičky-najmenej 2 týždne sa vyhýbať slnku, soláriu, saune, bazénom, prírodným vodám, nadmernému poteniu.

Kontraindikácie, kedy nie je vhodné dať si spraviť permanentný make up?

  • pri alergii na anestetiká
  • zvýšená cukrovka
  • tehotenstvo
  • ochorenie štítnej žľazy
  • počas menštruácie
  • po chemoterapii najskôr za 6 mesiacov

Hore