Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.
Škola varenia s TOP celebritnými šéfkuchármi

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Pre gurmanov s.r.o.
Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.
Upozornenie nastavené Upozornenie odhlásené
Prihlásením k odberu vyjadrujete súhlas s podmienkami použitiaZlavomat.sk. Prečítajte si taktiež informácie o tom, ako spracovávame osobné údaje.
Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete
Prehľad ponuky
Letné dezerty s Ivanom Ralbovským šéfcukrárom Brasserie LaMarine – 24. 6. 2014
Termín
Platnosť do 23. 6. 2014.
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebná rezervácia kurzu ihneď na e‑mailovú adresu tomasovicova@gurman-club.sk alebo na telefónnom čísle 02/444 53 003, a to najneskôr do 3 dní od zakúpenia voucheru, inak hrozí, že Vám daný voucher prepadne!
- Pri rezervácii je potrebné zadať meno, priezvisko a číslo voucheru.
- Pri nástupe na kurz je potrebné priniesť si vytlačený voucher so sebou.
- Max. počet účastníkov na kurze: Na jednom kurze je maximálny počet účastníkov 10.
- Dĺžka trvania kurzu: 4,5 hodiny od 16:00 do 20:30.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Španielska kuchyňa s Tomášom Zapletalom (pôsobil v Parcafé, Tapas bar v Retro, Zorno) – 20. 5. 2014
Termín
Platnosť do 23. 6. 2014.
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebná rezervácia kurzu ihneď na e‑mailovú adresu tomasovicova@gurman-club.sk alebo na telefónnom čísle 02/444 53 003, a to najneskôr do 3 dní od zakúpenia voucheru, inak hrozí, že Vám daný voucher prepadne!
- Pri rezervácii je potrebné zadať meno, priezvisko a číslo voucheru.
- Pri nástupe na kurz je potrebné priniesť si vytlačený voucher so sebou.
- Max. počet účastníkov na kurze: Na jednom kurze je maximálny počet účastníkov 10.
- Dĺžka trvania kurzu: 4,5 hodiny od 16:00 do 20:30.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Grilujeme Ryby s Tomášom Zapletalom (pôsobil v Parcafé, Tapas bar v Retro, Zorno) – 13. 6. 2014
Termín
Platnosť do 23. 6. 2014.
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebná rezervácia kurzu ihneď na e‑mailovú adresu tomasovicova@gurman-club.sk alebo na telefónnom čísle 02/444 53 003, a to najneskôr do 3 dní od zakúpenia voucheru, inak hrozí, že Vám daný voucher prepadne!
- Pri rezervácii je potrebné zadať meno, priezvisko a číslo voucheru.
- Pri nástupe na kurz je potrebné priniesť si vytlačený voucher so sebou.
- Max. počet účastníkov na kurze: Na jednom kurze je maximálny počet účastníkov 10.
- Dĺžka trvania kurzu: 4,5 hodiny od 16:00 do 20:30.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Zabudnuté lahôdky z mäsa s Tomášom Sikom (chef Medusa Group a tiež známy z TV) – 20. 6. 2014
Termín
Platnosť do 23. 6. 2014.
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebná rezervácia kurzu ihneď na e‑mailovú adresu tomasovicova@gurman-club.sk alebo na telefónnom čísle 02/444 53 003, a to najneskôr do 3 dní od zakúpenia voucheru, inak hrozí, že Vám daný voucher prepadne!
- Pri rezervácii je potrebné zadať meno, priezvisko a číslo voucheru.
- Pri nástupe na kurz je potrebné priniesť si vytlačený voucher so sebou.
- Max. počet účastníkov na kurze: Na jednom kurze je maximálny počet účastníkov 10.
- Dĺžka trvania kurzu: 4,5 hodiny od 16:00 do 20:30.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Stredomorská kuchyňa I. s Jaroslavom Hladíkom – držiteľ zlatej vidličky od Gurmána na Slovensku – 26. 6. 2014
Termín
Platnosť do 23. 6. 2014.
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebná rezervácia kurzu ihneď na e‑mailovú adresu tomasovicova@gurman-club.sk alebo na telefónnom čísle 02/444 53 003, a to najneskôr do 3 dní od zakúpenia voucheru, inak hrozí, že Vám daný voucher prepadne!
- Pri rezervácii je potrebné zadať meno, priezvisko a číslo voucheru.
- Pri nástupe na kurz je potrebné priniesť si vytlačený voucher so sebou.
- Max. počet účastníkov na kurze: Na jednom kurze je maximálny počet účastníkov 10.
- Dĺžka trvania kurzu: 4,5 hodiny od 16:00 do 20:30.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Vaša kuchyňa zaváňa spáleninou a na narodeniny ste opäť dostali kuchárku pre začiatočníkov. Niekde sa stala chyba a asi by bolo vhodné, aby ste svoje kulinárske umenie, ktoré zatiaľ zvládne bezchybnú praženicu a čierny čaj, pozdvihli do vyššieho levelu.
Vyberte si z rozmanitých kurzov a skroťte svoje kulinárske umenia. Na najbližšej party či večeri pohostíte svojich najbližších tými najlepšími špecialitami, ktoré pripravíte so zručnosťou profesionála.
Vyberte si z variantov:
- Letné dezerty s Ivanom Ralbovským šéfkuchárom Brasserie LaMarine – 24. 6.
|
- Španielska kuchyňa s Tomášom Zapletalom (pôsobil v Parcafé, Tapas bar v Retro, Zorno) – 20. 5.
|
- Grilujeme Ryby s Tomášom Zapletalom (pôsobil v Parcafé, Tapas bar v Retro, Zorno) – 13. 6.
|
- Zabudnuté lahôdky z mäsa s Tomášom Sikom (chef Medusa Group a tiež známy z TV) – 20. 6.
|
- Stredomorská kuchyňa I. s Jaroslavom Hladíkom – držiteľ zlatej vidličky od Gurmána na Slovensku – 26. 6.
|
Nechajte sa vtiahnuť do nádherného sveta gastronómie a v Škole pre gurmánov vás presvedčia, že variť môže každý, kto prejaví záujem a neodradí ho trochu si „zašpiniť“ ruky pri práci. Pod vedením tých najlepších šéfkuchárov z tých najlepších slovenských reštaurácií sa vydáte na exkurziu svetom chutí a vôní rôznych kuchýň.