
Termín
Platnosť do 6. 12. 2015.
V cene
1× polievka:
- 0,33l krém z maslovej tekvice s mliečnou penou a slaninovým chipsom
1× hlavné jedlo:
- 150g (v surovom stave) Sous-vide z králika na ragoute z kuriatok a bylinkovou knedľou
alebo
- 150g (v surovom stave) bravčová panenka v slaninovom opasku na ragoute z kuriatok a bylinkovou knedľou.
1× dezert:
- 80g čoko-mousse s macerovanými filetkami pomaranču v Grand Marnier.
1 x nápoj:
- na výber je 0,3l pivo Bernard – alko, nealko, čierne alebo 0,33l minerálna voda Voslauer
Obmedzenie
Rezervácia nie je potrebná.
Je potrebné preukázať sa platným voucherom.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 6. 12. 2015.
V cene
2× polievka:
- 0,33l krém z maslovej tekvice s mliečnou penou a slaninovým chipsom
2× hlavné jedlo:
- 150g (v surovom stave) Sous-vide z králika na ragoute z kuriatok a bylinkovou knedľou
alebo
- 150g (v surovom stave) bravčová panenka v slaninovom opasku na ragoute z kuriatok a bylinkovou knedľou.
2× dezert:
- 80g čoko-mousse s macerovanými filetkami pomaranču v Grand Marnier
2 x nápoj:
- na výber je 0,3l pivo Bernard – alko, nealko, čierne alebo 0,33l minerálna voda Voslauer
Obmedzenie
Rezervácia nie je potrebná.
Je potrebné preukázať sa platným voucherom.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Ľudia si už odpradávna mýlia výraz „zamilovaný trojuholník“ s komplikovanými medziľudskými vzťahmi. Netušia, že ide o trojchodové gurmánske menu, kde každé vás jedlo prinúti zamilovať sa na prvý hryz. Dokonalé kulinárske šťastie na tretiu.
Tri úžasné chody, ktoré prinášajú úsmev aj do upršaného jesenného dňa. Navštívte Ružinovskú Chuťovku a ochutnajte gastronomické majstrovstvo šéfkuchára Marcela Baraňovského.
Jesenné trojchodové menu si vás získa už predjedlom, krém z maslovej tekvice s mliečnou penou a slaninovým chipsom váš žalúdok správne naladí na hlavné jedlo! To si vyberiete z dvoch ponúkaných variantov. Vyskúšate Sous-vide z králika na ragoute z kuriatok a bylinkovou knedľou?
Alebo svoje chuťové bunky potešíte Lady bravčovou panenkou v slaninovom opasku na ragoute z kuriatok a bylinkovou knedľou?
Babie ukryté v dezerte je poslednou kapitolou jesenného menu a vy nebude chcieť, aby skončila. Čoko-mousse s macerovanými filetkami pomaranču v Grand Marnier je splnený sen pre každého maškrtníka.
K jedlu si môžete dať aj minerálku alebo ochutnať výborné pivo Bernard s krémovou penou. Celiatikov poteší, že pivo Bernard má jeden z najnižších obsahov lepku spomedzi všetkých pív. :)
Kulinárske umenie Marcela Baraňovského
V kuchyni Chuťovky pub & restaurant kraľuje šéfkuchár Marcel Baraňovský, ktorý dohliada na pestrosť a čerstvosť ingrediencií a do svojich gastro kreácií vkladá nielen svoje originálne vízie, ale aj kúsok srdca. Varil v tých najvychytenejších reštauráciách a jeho jedlo ochutnala aj anglická kráľovná Alžbeta II., prezidenti George W. Bush, Barrack Obama, Vladimir Putin, Dmitrij Medvedev alebo duchovný vodca Dalajláma.
A teraz to umenie môžete ochutnať aj vy.
Chuťovka pub & restaurant
Príjemné prostredie profesionálnej reštaurácie vám ponúka skvelé jedlo zásadne pripravované z prvotriednych a čerstvých ingrediencií! Každú stredu a sobotu sa zabavíte pri živej hudbe! Samozrejmosťou je bezplatné parkovanie priamo pri reštaurácii.