
Termín
Platnosť do 15. 12. 2015.
V cene
Predjedlo:
- 2× 0.225ml polievka zo žltej indickej šošovice s cesnakom podávané s citrónom
Hlavné jedlo:
- 150g jahňacie Laal Šag (jahňacie mäso ochutené indickými koreninami, čerstvým zázvorom a cesnakom s mierne pikantnou chuťou pripravené so špenátom)
- 150g Murgi Tikka Mošola (kuracie mäso jemnej chuti pripravené s tikka mošolla a koriandrom, servírované so smotanou)
- v prípade požiadavky zákazníka v reštaurácii pripravia aj vegetariánsky variant (tofu a zeleninu v paradajkovej omáčke)
Príloha:
- 200g Polau (špeciálne pripravená basmati ryža)
- 150g Garlic Naan (tradičný indický chlieb pripravený s cesnakom v peci tandoor), v prípade požiadavky zákazníka môže byť aj klasický naan (bez cesnaku)
- 60g Čapati (placky z nekysnutého cesta)
Môžete využiť do 15. 12. 2015
- Nutnosť rezervácie na tel.: +421 918 307 720 alebo e‑mailom na almae-b@almae.eu.
- Je nutné preukázať sa platným voucherom.
Zmena termínu možná 24 hodín vopred
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Ochutnajte krajinu tisícov bohov. Nechajte sa zlákať nepoznanými vôňami orientálneho korenia, nekonečnou rozmanitosťou receptov a delikátnou zmesou chutí. Vyskúšajte pravú chuť Indie!
Lákajú vás chute nepoznané a jedlá orientálne? Maharadža vám pripraví kulinársky zážitok z pravých čerstvých surovín, skutočných orientálnych zmesí korenín na spôsoby, ktoré v našej krajine tak ľahko nenájdete. Maharadža vám naservíruje to najlepšie z indickej kuchyne.
Dvojchodové menu Sindhu vám bude chutiť tak, že si Indiu okamžite zamilujete, napokon od tohto slova Sindhu vzniklo aj dnešné pomenovanie Indie. Najedzte sa ako skutoční Kšatrijovia! Kšatrijovia sú druhou najvyššou kastou (vrstvou) v Indii a patria medzi nich všetci panovníci a bojovníci, v ktorých rukách je celá svetská moc.
Vaše menu indických pochúťok pozostáva
- Predjedlo:
- 2 x polievka zo žltej indickej šošovice s cesnakom, podávané s citrónom
- Hlavné jedlo:
- 150g jahňacie palong Šag (jahňacie mäso ochutené indickými koreninami, čerstvým zázvorom a cesnakom s mierne pikantnou chuťou pripravené so špenátom)
- 150g Murgi Tikka Mošola (kuracie mäso jemnej chuti pripravené s tikka mošolla a koriandrom, servírované so smotanou)
Ak si želáte, v Maharadžovi vám pripravia aj vegetariánsky variant – tofu a zeleninu v paradajkovej omáčke.
- Príloha:
- 200g Polau (špeciálne pripravená basmati ryža)
- 150g Garlic Naan (tradičný indický chlieb pripravený s cesnakom v peci tandoor). V prípade záujmu vám ho naservírujú aj bez cesnaku.
- 60g Čapati (placky z nekysnutého cesta)
Indické jedlo je zdravé a pripravované vždy z čerstvých surovín. V reštaurácii Maharadža pripravujú špeciality z oblasti Bengálskeho zálivu a Kašmíru a používajú výlučne originálne indické korenia a bylinky. Podľahnite jedlu s najrôznejšími odtienkami chutí, ktoré uspokoja aj najnáročnejšieho gurmána. V príjemnom prostredí štýlovej reštaurácie si každý pracovný deň môžete pochutnať na obedovom menu s možnosťou výberu z troch hlavných jedál a dennej polievky.
Navštívte malý kúsok Indie v bratislavskom Ružinove.