Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Permanentka na mokrú pedikúru alebo aplikácia nechtovej špony

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Pedikúra

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Varianty (3)

Ktorým „dopravným prostriedkom“ sa presúvate najčastejšie? Áno, sú to vaše nohy! Preto si zaslúžia vašu pozornosť celý rok. Je totiž všeobecne známe, že udržiavané chodidlá nebolia a prejavom ich vďaky bude, že vás vždy podržia.

Vyberte si z nasledujúcich variantov:

Variant 1 | Aplikácia nechtovej špony

Variant 2 | Kompletná mokrá pedikúra

Variant 3 | Permanentka (4× kompletná mokrá pedikúra)

Nohy sú väčšinu času z celého dňa uzavreté v topánkach, preto by mali byť nechty aj chodidlá pravidelne ošetrované.

Nechtová špona

Ak máte zarastajúce alebo deformované nechty na nohách, tak aplikovanie nechtových špôn je vhodný spôsob, ako predísť chirurgickému zákroku. Je to bezbolestná metóda vyrovnávania rolujúcich a zarastajúcich nechtov. Zaručuje správny rast nechtov natrvalo. Nechtová špona je špeciálny plastový pásik, ktorý má za úlohu vyrovnávať a rozširovať nechtové lôžko aby nezarastalo. Je to dlhodobejšia terapia, ktorá záleží od stavu zarastania. Jedna špona je aplikovaná na dobu 4 až 5 týždňov potom sa vymieňa za novú. A takto sa to opakuje, až kým miesto zarastania neprerastie.

Mokrá pedikúra

Je tradičná metóda pedikúry, ktorá predstavuje kompletné ošetrenie chodidiel, prstov a nechtov. 

Mokrá pedikúra spočíva v kúpeli nôh s pridaním osviežujúcich a zmäkčovacích prípravkov, väčšinou kúpeľných solí. Keď sú nohy pripravené a vydezinfikované, pedikérka škrabkou odstráni stvrdnutú pokožku, ostrihá nechty a vyformuje ich zapilovaním. Tvarovaním nechta v rovnej línii zabráni bolestivému zarasteniu. Pre zvláčnenie kože nanesie krém alebo iný prípravok vhodný pre chodidlo.

Aby si nohy nevybrali vlastnú daň za ich oddanosť, zabezpečte im pravidelnú starostlivosť vo forme mokrej pedikúry, či nechtovej špony, ktoré sú výbornou prevenciou a zárukou pre vaše budúce zdravé chodidlá.

Hore