
Termín
Platnosť do 26. 11. 2017.
V cene
- 1 × 0,4l Domáci ľadový čaj – zelený čaj SENCHA, med, mango
- 1 × 20g MAGURO SHISEKI – tuniakový tatarák, cibuľa, ryžový chips
- 1 × 35g UNAGI krevety – krevety v tempure obalené v UNAGI-MAYO, listový šalát s arašidovým dresingom
- 5ks –110g CALIFORNIA ROLL – marinovaná maslová ryba, uhorka, pažítka, avokadový tatarák
- 2ks – 50g GYOZA pirôžky – smažené hovädzie pirôžky, listový šalát, MISO-YUZU dresing
- 1 × 100g CHESSECAKE – Nepečený marakujový koláč, karamel, zmrzlina
Obmedzenie
- Rezervácia nie je vopred potrebná, ale kvôli dlhšej príprave jedla odporúčame sa objednať aspoň 1 hodinu vopred na tel. č. +421 907 707 307.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Termín
Platnosť do 26. 11. 2017.
V cene
- 1 × 0,4l Domáci ľadový čaj – zelený čaj SENCHA, med, mango
- 1 × 20g MAGURO SHISEKI – tuniakový tatarák, cibuľa, ryžový chips
- 1 × 35g UNAGI krevety – krevety v tempure obalené v UNAGI-MAYO, listový šalát s arašidovým dresingom
- 1 × 80g Grilovaný úhor a pečeň – úhor, vykrmovaná kačacia pečeň, baklážanový chips, SHITAKE-DEMIGLACE
- 1ks – 30g Moderné NIGIRI – ABURI opálená lososová nigiri, šalotka, cesnakový chips
- 2ks – 50g GYOZA pirôžky – hovädzie mäso, šalotka, shitake huby, TERIYAKI redukcia
- 1 × 100g CHESSECAKE – nepečený marakujový koláč, karamel, zmrzlina
Obmedzenie
- Rezervácia nie je vopred potrebná, ale kvôli dlhšej príprave jedla odporúčame sa objednať aspoň 1 hodinu vopred na tel. č. +421 907 707 307.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Japonsko + jedlo = sushi. To je rovnica, ktorú by mal ochutnať aspoň raz za život každý.
Pre všetkých priaznivcov ázijskej kuchyne a vlastne všetkých, čo radi
skúšajú nové veci, je tu teraz príležitosť ochutnať netradičné a zaujímavé kombinácie surovín a jedlá, ktoré ešte nepoznáte.
Reštaurácia Mijako a šéfkuchár Tomáš Schwartz sa rozhodli priniesť vám do života trošku Ázie a pozývajú vás na degustáciu špeciálnych jedál, ktoré sú pripravené len z kvalitných a čerstvých potravín.
Celé menu pozostáva až zo 6 chodov, takže určite neostanete hladní. Posledným chodom je dezert, takže na záver vás čaká sladká bodka.
Pre reštauráciu je inšpiráciou ostrov Mijako, ktorého obyvatelia sa dožívajú vysokého veku – aj vďaka filozofii, ktorá tvrdí, že človek
nesmie sedieť zo založenými rukami a nudiť sa. Tak neseďte doma a utekajte
do reštaurácie Mijako po nové kulinárske zážitky!
Kto je šéfkuchár Tomáš Schwartz?
Mladý a charizmatický Tomáš začínal pod dohľadom Jaroslava Žideka, pri ktorom sa priučil modernej gastronómii a pracovnej morálke šéfkuchára a vyše 3 a pol roka po jeho boku strávil v reštaurácii Camuflage. Skúsenosti s ázijskou kuchyňou začal nadobúdať v reštauráciach Fou Zoo a Wabi Sabi. Práve tieto reštaurácie v ňom prehĺbili nadšenie pre ázijskú kuchyňu, keď sa rozhodol pokračovať práve v tomto duchu. Svoje prvé nadobudnuté skúsenosti priniesol do mesta Košice, kde stál za vznikom kvalitnej reštaurácie Sushi Bar Maiko. Nakoniec ho nohy opäť zaviedli do hlavného mesta, kde nepoľavil a stále rozvíjal svoje zručnosti a nadobúdal nové skúsenosti. Za posledný rok venuje všetku svoju pozornosť, energiu, lásku aj srdce do reštaurácie MIJAKO na Čiernej Vode v Chorvátskom Grobe. Pracuje iba s čerstvými surovinami a prináša ľuďom pohľad na moderné, chutné a inšpiratívne kombinácie sushi, ktoré v Bratislave zatiaľ nie sú naplno rozvinuté. |