Rezerváciu je potrebné urobiť aspoň 1deň vopred na tel. č. +421 902 398 876, prípadne e‑mailom na pacopolova@yahoo.es. Všetko sa pripravuje z čerstvých surovín.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Rezerváciu je potrebné urobiť aspoň 1deň vopred na tel. č. +421 902 398 876, prípadne e‑mailom na pacopolova@yahoo.es. Všetko sa pripravuje z čerstvých surovín.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Rezerváciu je potrebné urobiť aspoň 1deň vopred na tel. č. +421 902 398 876, prípadne e‑mailom na pacopolova@yahoo.es. Všetko sa pripravuje z čerstvých surovín.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Rezerváciu je potrebné urobiť aspoň 1deň vopred na tel. č. +421 902 398 876, prípadne e‑mailom na pacopolova@yahoo.es. Všetko sa pripravuje z čerstvých surovín.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutú rezerváciu, oznámte to čo najskôr na tel.č. +421 902 398 876.
19,80 € −35 % 12,90 €
19,80 € −35 % 12,90 €
Ukončené
Dokonalá gastrodovolenka! Španielsko sa na tanieri servíruje v príjemnom tapas bare La Cabaña v Podunajských Biskupiciach.
Pozývame vás do tapas baru, kde vám uvarí kuchár až zo slnečného Španielska! Paella so slávkami a krevetami či s kuracinkou, Mejillones Marinera alebo Calamare a la romana con alioli.
Kde sa vzala Paella? Až v ďalekej Valencii!
Niektorí Španieli ju považujú za národné jedlo a iní zase za regionálnu špecialitku! Nech je, ako je, paella – typický pokrm z ryže a množstva morských plodov (alebo iného mäska) – je kráľovnou jedál z jednej panvice!
Opáše zásteru, na sporák položí panvicu a poriadne pod ňou podkúri. Na začiatku ma kuchár typické sofrito, omáčku pripravenú z cibule a paradajok a neskôr pridá slávky. Pri záverečnom kroku prihodí cesnak, čierne korenie a mletú škoricu. Vualááá a je tu Mejillones Marinera.
Plávali, boli ulovené, nakrájané na kolieska a vyprážané. Práve si ich namáčate do cesnakovej omáčky a od „mňamóznosti“ zatvárate ústa. Áno, pochutnávate si na Calamare a la romana con alioli.