Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Akčná laserová prestrelka v PAPA aréne

4,5 / 5 WOLF ARENA Bratislava - Petržalka  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku WOLF ARENA

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0
Putaladalibor
Varianty (4)

Presuňte sa do budúcnosti a vyskúšajte si rýchlopaľbu z poriadnej laserovej búchačky. Silu pravého priateľstva spoznáte až v obkľúčení strieľajúcimi nepriateľmi.

Laser tag je šport, zábava, stratégia a skutočný tímový zážitok vhodný naozaj pre každého! Tímová športovo-spoločenská hra využíva moderné technológie vrátane laseru.

Je novým pokračovateľom adrenalínových „vojnových“ hier ako paintball či airsoft. Jeho veľkou výhodou je však bezbolestnosť a objektívne priznávanie zásahov.

Je vhodný už pre deti od 5 rokov – to ale neznamená, že je to hra len pre deti. Náročnosť hier závisí od scenára ako aj od protivníka proti ktorému bojujete.

Zahrať si spolu môžu firemné kolektívy, narodeninoví oslávenci či rodičia s deťmi. Zásahy v priebehu hry vyhodnocuje elektronický systém, ktorý vám oznámi zásah a zablokuje vašu zbraň, až do vášho oživenia na určenom mieste – respawne. Po skončení hry počítač vyhodnotí všetky boje a každý hráč dostane vytlačené výsledky s podrobným popisom zásahov a úspešnosti. 

Hore