



Cukor a múka sú vlastne taká vzdialená rodina. Spojujúcim článkom je kokos!
100 % kokosová múka je vyrábaná z dužiny čerstvo nazbieraných kokosových orechov. Vhodná jepre bezlepkovú a redukčnú diétu.
Má málo jednoduchých cukrov a vyniká naopak obsahom vlákniny a bielkovín. Dužina sa najprv veľmi šetrne usuší, lisovaním za studena sa získa kokosový olej a následne sa takto odtučnená dužina melie na kokosovú múku.
Kokosová múka obsahuje málo jednoduchých cukrov, vyniká naopak až 39 % vlákniny a 20 % proteínov. Kokosová múka je krásne voňavá a v niektorých receptoch je možné úplne nahradiť pšeničnú múku, pretože pokrmom dodá unikátnu chuť.
Hoci nie je sladená, tak má sladkastú chuť, preto môžete používať menej sladidlá. Kokosová múka je prirodzene bezlepková, je ľahko stráviteľná a dodáva pocit sýtosti, čím sa hodí k redukčnej diéte a vďaka vysokému obsahu bielkovín ju ocenia aj vegáni a vegetariáni, športovci alebo ľudia v rekonvalescenciou.
Kokosový cukor v BIO kvalite je získaný z okvetia kokosových paliem. 100 % prírodná nerafinovaná alternatíva bežných sladidiel s nízkym glykemickým indexom má jedinečnú a neopakovateľnú chuť s karamelovým podtónom.
Po zbere okvetia sa necháva z tejto sladkej šťavy pomalým zahrievaním úplne odpariť voda a výsledným produktom potom sú kryštáliky kokosového cukru. Obsahuje inzulín, ktorý spomaľuje absorpciu glukózy.
Kokosový cukor sa veľmi dobre rozpúšťa, takže s ním môžete smelo zladiť všetky nápoje. Oceníte ho ale aj pri príprave rôznych sušienok, koláčov, zákuskov, zmrzlín a sladkých náplní do tort, pretože im dodá punc jedinečnosti a luxusu.
Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:
Allnature, s. r. o.
Březhradská 148
503 32 Hradec Králové
Česká republika