Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Kurzy kubánskej salsy s tanečníkom Johnsonom Mayetom

5,0 / 5 JM Danza Cuba - tanečné kurzy Bratislava  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku JM Danza Cuba – tanečné kurzy

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Varianty (2)

Doteraz váš najbližší kontakt so salsou bol, keď ste si v kine objednali nachos? Tak odteraz to môže byť inak!

Poďte sa nechať strhnúť pravou kubánskou exotikou! S profesionálnym tanečníkom a učiteľom priamo zo Santiaga de Cuba - Johnsonom Mayetom - pomyselne zaletíte až do Karibiku a pocítite, aké to je tancovať v horúcich rytmoch vášnivej salsy. Už nemusíte tanečné filmy len pozerať, teraz ich môžete naozaj zažiť. U Johnsona sa spája profesionalita so zážitkom, ktorý príjemne obohatí deň po pracovnom týždni.

Johnson Mayet pochádza z Kuby a je nielen výnimočným tanečníkom, ale aj charizmatickou osobnosťou, ktorá na svojich hodinách rozdáva svoj príslovečný kubánsky temperament, humor a radosť z tanca a zo života. Naučí vás nielen techniku kubánskej salsy, ale aj hravosť v tanci, tak typickú pre kubánsku salsu. Tancujte s tanečníkom, ktorý má salsu v krvi!

Kurz je vhodný pre všetky vekové kategórie, na tanec nie je predsa nikto pristarý!

Bezpárová salsa je skvelou prípravou pre párovú salsu a obohacuje tanec v páre o efektné a inšpiratívne prvky.. Zamilujú si ju však aj tí, ktorí to na parkete radi roztočia sami. Bezpárová salsa je obľúbená a vyhľadávaná práve pre svoju pestrosť využitia – pretože sa dá s ňou očariť v páre, ale aj bez páru. Zabavíte sa a zároveň sa precízne naučíte rôzne tanečné variácie. 

Párová salsa dodáva energiu a radosť do všedných dní. Kurz je aj pre tých, ktorí ešte svojho partnera na tancovanie nemajú. Pridajte sa a presvedčte sa na vlastné nohy, že zoznámiť sa, nadviazať nové priateľstvá, ako aj obohatiť spoločné chvíle v partnerstve je pri tanci veľmi jednoduché, hravé a spontánne. Tanec vyrieši všetko za vás. 

Kurzy prebiehajú v krásnom prostredí, v ktorom si môžete posedieť aj poklebetiť – či už pred alebo po kurzoch. 

Hore