Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Hĺbkové čistenie pleti ultrazvukom či starostlivosť o pleť sérami

4,3 / 5 Centre Esthétique Košice  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Centre Esthétique

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0

Pristup a priatelskost personalu, profesionalne odvedena praca, dobre som si oddychla

Lucia
Varianty (3)

Dokonalá pleť si vyžaduje maximálnu pozornosť. Ak ste jej venovali už všetku, ktorú ste mali, je čas navštíviť odborníkov!

V Centre Esthétique v Košiciach presne vedia, čo každá pleť potrebuje!

V ponuke je hĺbkové čistenie pleti ultrazvukovým prístrojom Skin scrubber, ktorý odstráni odumreté kožné bunky a zbaví pleť všetkých nečistôt a zjednocuje tón pleti. Pokožka je na dotyk jemnejšia a hladšia, pripravená vstrebávať účinné látky.

Starostlivosť Hyaluron predstavuje ošetrenie pre pleť, ktorá potrebuje hydratovať, ale aj spevniť kontúry a zjemniť vrásky. Základom je kyselina hyalurónová, ktorá hydratuje a ďalej je použitý kolgénový krém, ktorý pleť vypne a spevní. Hydratačný efekt umocní hydratačná maska, ktorá obsahuje ureu, kyselinu hyalurónovú a panthenol. 

Ďalším ponúkaným ošetrením je starostlivosť Couperose. To je určené pre pleť, ktorá horšie znáša horúce počasie a má sklony k začervenaniu, je citlivá. Podkladom je v tomto prípade Couperose sérum, ktoré zmierni pocit tepla a začervenanie vďaka komplexu látok Phytoaktiv (zmes prírodných výťažkov z listnatca ostnatého, pupočníka ázijského, pagaštanu kon- ského a nechtíka lekárskeho) a panthenolu. Zakončením je Skin Ice maska, ktorá podporuje upokojenie, hydratáciu a ochladenie pokožky a pleť vyhladí. Nakoniec sa nanáša záverečný krém.

V salóne sa používajú prípravky kozmetickej značky Alcina. 

Hore