Je nám to ľúto, ale ponuka už vypršala. Jej detail si môžete prezrieť nižšie.

BIO Agáve cukor alebo BIO Kokosový cukor

4,7 / 5 Ty-kokos.sk 13 predajov 27 zostáva

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Ty-kokos.sk

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku
Variant:
300 g BIO Agáve cukor (v tube)
Ukončené
3,99 €

V cene variantu:

300 g BIO Agáve cukor (v tube)

  • Zloženie: Agáve cukor, kukuričný maltodextrín (5 %)
  • Hmotnosť: 300 g 
  • Prírodné sladidlo
  • Prášková konzistencia
  • Používa sa ako náhrada klasického cukru v akomkoľvek jedle alebo nápoji
  • Vhodný aj pre vegetariánov, resp. vegánov
  • Balené v tube
  • Výživové údaje na 100 g: Energia 1632 kJ/ 390 kcal, tuky 0 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g, sacharidy 98 g, z toho cukry 96 g, vláknina 0 g, bielkoviny 0 g, soľ 90 mg
  • Exspirácia: 26.03.2020 
  • Skladovanie: V suchu a mimo slnečného žiarenia
  • Výrobca: Maya Gold Organic
  • Distribútor: IPALA, s. r. o., Tallerova 4, 81102 Bratislava
  • Krajina pôvodu: Holandsko
  • EAN: 8719324204675 

Doručenie:

Kuriér
2,99 € (4 prac. dni)

Doručuje obchod:

ty-kokos.sk
spytajsa@ty-kokos.sk
+421 948 028 735

Skvele ako vzdy, vyhodna cena neporovnatelne s malopredajnou.

maria

Oslaďte si život. Zdravým spôsobom. Vyberte si z BIO cukrov, Agáve alebo Kokos.

BIO Agáve cukor

Organický cukor z rastliny agáve je prírodné nerafinované sladidlo, ktoré obsahuje vysoký podiel ovocného cukru (fruktózy), menšie množstvo dextrózy (glukózy) a veľmi nízke množstvo klasického cukru (sacharózy). Používa sa ako náhrada klasického cukru v akomkoľvek jedle alebo nápoji. Vhodný aj pre vegetariánov, resp. vegánov. Agáve cukor v tube má práškovú konzistenciu, ktorá pripomína klasický práškový cukor.

BIO Kokosový cukor

BIO Kokosový cukor Maya Gold je lahodná a zdravá alternatíva cukru z cukrovej trstiny alebo cukrovej repy. Kokosový cukor sa vyrába zohriatim kokosových kvetov na bod varu až kým sa kokosové kvety premenia na karamel. Tento karamel sa následne suší na vzduchu, pričom postupne nadobúda konzistenciu cukru. Kokosový cukor sa potom prefiltruje cez sieť, aby sa vytvoril jemný granulát. Bohatá karamelová chuť predurčuje kokosový cukor na použitie pri príprave dezertov alebo na osladenie horúcich alebo studených nápojov, smoothies a iných sladkých pochutín. 

Adresa pre prípadné vrátenie tovaru:

IPALA, s.r.o.,

Révova 30

81102, Bratislava