Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné urobiť rezerváciu min. 24 hod. vopred na tel. č.: +421 33 791 09 99, prípadne e‑mailom na: info@hotelparkavenue.sk.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
V prípade, ak sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to čo najskôr na tel. č.: +421 33 791 09 99, prípadne e‑mailom na: info@hotelparkavenue.sk.
Viete čo je šťastie? Šťastie je prvé blažené sústo dokonale pripraveného steaku, ktoré je priam symfóniou lahodnej vône a chute! Už sa vám zbiehajú sliny? Tak si túto exkluzívnu lahôdku z pravej uruguajskej sviečkovice choďte vychutnať do Steakparku!
Reštaurácia Steakpark si zakladá na čerstvosti a kvalite surovín. Ich charakteristickými pochúťkami sú
jedlá prevažne talianskej kuchyne a samozrejme odležané steaky
z hovädzieho mäsa, ktoré vám profesionálni kuchári pripravia
podľa vášho priania. Steak z pravej uruguajskej sviečkovice s omáčkou zo zeleného korenia a brandy s opekanými zemiakmi už preto čaká iba na vás!
RARE (Krvavý) – stred steaku je vlažný, krvavý, okraje sprudka
opečené, šťava je červená, vnútorná teplota mäsa je 52 °C.
MEDIUM RARE (Stredne krvavý) – stred steaku je teplý a krvavý, plný
vlažnej červenej šťavy, vnútorná teplota steaku je 57 °C.
MEDIUM (Stredne prepečený) – stred steaku je teplý a ružový, šťava
je ružová, vnútorná teplota mäsa je 63 °C.
MEDIUM WELL (Prepečený) – stred steaku je úplne prepečený, šťava
je hnedá, vnútorná teplota steaku je 68 °C.
WELL DONE (Extra prepečený) – stred steaku je úplne prepečený,
okraje s viditeľnými stopami grilovania, bez šťavy, vnútorná teplota
steaku je 74 °C.
Reštaurácia sa nachádza v komplexe Hotel Park
Avenue****. Ten sa nájdete v tichej uličke na okraji parku, ktorý
je národnou kultúrnou pamiatkou a zároveň ho delí len ulička od centra
mesta Piešťan, presláveného svojimi kúpeľmi.