Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Legendárne bravčové rebierka či bavorské koleno v Pivárni Lagúna

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Piváreň Lagúna

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky
Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Varianty (3)
  • 500 g Bravčové rebierka pripravené vákuovou metódou sous-vide
  • Pikantná, medová alebo nivová omáčka
  • Domáci chlieb
  • Kyslá nakladaná zelenina 

Obmedzenie

Voucher je možné využiť na prevádzke PO – NE od 11:00 do 18:30 hod.

  • Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné vytvoriť rezerváciu minimálne 24 hodín vopred na tel. č. 0910 360 001.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie

Obsahuje nasledujúce alergény:

1 3 7 10 12

Zobraziť zoznam alergénov

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

10,90 € −18 % 8,90 €
10,90 € −18 % 8,90 €

1000 g Bravčové rebierka

Platnosť do 28. 2. 2020.
Tento variant je skvelý ako darček
19,90 € −15 % 16,90 €
19,90 € −15 % 16,90 €
13,90 € −21 % 10,90 €
13,90 € −21 % 10,90 €
Niekoľkonásobné ocenenie za najlepšie rebrá v BA
Tradičná nemenená receptúra už od roku 1975
Platí aj v čase obeda od 11:00 do 18:30 hod.

Chuťové poháriky jednoducho neoklamete. Takže ak vám povedia, že najlepšie bravčové rebierka a kolená v celej Bratislave sú v Pivárni Lagúna, tak tam veru aj budú!

Piváreň Lagúna, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou, prináša už od roku 1975 tradičnú a overenú receptúru, kvalitné suroviny a príjemné prostredie, do ktorého sa každý rád vráti. Ak teda hľadáte ideálne miesto na obed, viac hľadať nemusíte – od 11:00 do 18:30 hod. majú pre vás v Lagúne dvere dokorán.

Bravčové rebierka sous-vide

Ich legendárne bravčové rebierka sú vyšperkované vďaka 30-ročnej receptúre, ktorej vďačia za niekoľko ocenení „Najlepšie rebierka v Bratislave“. Sú pripravené vákuovo metódou sous-vide, ktorá prináša tú pravú a jedinečnú chuť. A aby toho nebolo málo, k mäsu vám pribudne aj omáčka (pikantná, medová a nivová) alebo domáca horčica, domáci chlieb a kyslá nakladaná zelenina.

Pečené bavorské koleno

Alebo si vychutnajte vynikajúce bavorské koleno! To je počas pečenia striekané tmavým pivom a potierané cesnakom, takže koža sa upečie dochrumkava. Ku kolenu je navyše podávaný aj chren, domáca horčica, domáci chlieb a kyslá nakladaná zelenina.

Neoddeliteľnou súčasťou jedenia tak skvelého mäsa je možnosť zapiť ho pivom. Chladený Pilsner alebo Budweisser padnú vhod každému! 

Alergény

1
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore