Chuťové poháriky jednoducho neoklamete. Takže ak vám povedia, že najlepšie bravčové rebierka a kolená v celej Bratislave sú v Pivárni Lagúna, tak tam veru aj budú!
Piváreň Lagúna, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou, prináša už od roku 1975 tradičnú a overenú receptúru, kvalitné suroviny a príjemné prostredie, do ktorého sa každý rád vráti. Ak teda hľadáte ideálne miesto na obed, viac hľadať nemusíte – od 11:00 do 18:30 hod. majú pre vás v Lagúne dvere dokorán.
Bravčové rebierka sous-vide
Ich legendárne bravčové rebierka sú vyšperkované vďaka 30-ročnej receptúre, ktorej vďačia za niekoľko ocenení „Najlepšie rebierka v Bratislave“. Sú pripravené vákuovo metódou sous-vide, ktorá prináša tú pravú a jedinečnú chuť. A aby toho nebolo málo, k mäsu vám pribudne aj omáčka (pikantná, medová a nivová) alebo domáca horčica, domáci chlieb a kyslá nakladaná zelenina.
Pečené bavorské koleno
Alebo si vychutnajte vynikajúce bavorské koleno! To je počas pečenia striekané tmavým pivom a potierané cesnakom, takže koža sa upečie dochrumkava. Ku kolenu je navyše podávaný aj chren, domáca horčica, domáci chlieb a kyslá nakladaná zelenina.
Neoddeliteľnou súčasťou jedenia tak skvelého mäsa je možnosť zapiť ho pivom. Chladený Pilsner alebo Budweisser padnú vhod každému!