
Termín
Platnosť do 28. 2. 2020.
V cene
- 500 g Bravčové rebierka pripravené vákuovou metódou sous-vide
- Pikantná, medová alebo nivová omáčka
- Domáci chlieb
- Kyslá nakladaná zelenina
Obmedzenie
Voucher je možné využiť na prevádzke PO – NE od 11:00 do 18:30 hod.
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné vytvoriť rezerváciu minimálne 24 hodín vopred na tel. č. 0910 360 001.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 28. 2. 2020.
V cene
- 1000 g Bravčové rebierka pripravené vákuovou metódou sous-vide
- Chren
- Domáca horčica
- Domáci chlieb
- Kyslá nakladaná zelenina
Obmedzenie
Voucher je možné využiť na prevádzke PO – NE od 11:00 do 18:30 hod.
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné vytvoriť rezerváciu minimálne 24 hodín vopred na tel. č. 0910 360 001.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 28. 2. 2020.
V cene
- 1200 g Bavorské koleno
- Chren
- Domáca horčica
- Domáci chlieb
- Kyslá nakladaná zelenina
Obmedzenie
Voucher je možné využiť na prevádzke PO – NE od 11:00 do 18:30 hod.
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné vytvoriť rezerváciu minimálne 24 hodín vopred na tel. č. 0910 360 001.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Chuťové poháriky jednoducho neoklamete. Takže ak vám povedia, že najlepšie bravčové rebierka a kolená v celej Bratislave sú v Pivárni Lagúna, tak tam veru aj budú!
Piváreň Lagúna, ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou, prináša už od roku 1975 tradičnú a overenú receptúru, kvalitné suroviny a príjemné prostredie, do ktorého sa každý rád vráti. Ak teda hľadáte ideálne miesto na obed, viac hľadať nemusíte – od 11:00 do 18:30 hod. majú pre vás v Lagúne dvere dokorán.
Bravčové rebierka sous-vide
Ich legendárne bravčové rebierka sú vyšperkované vďaka 30-ročnej receptúre, ktorej vďačia za niekoľko ocenení „Najlepšie rebierka v Bratislave“. Sú pripravené vákuovo metódou sous-vide, ktorá prináša tú pravú a jedinečnú chuť. A aby toho nebolo málo, k mäsu vám pribudne aj omáčka (pikantná, medová a nivová) alebo domáca horčica, domáci chlieb a kyslá nakladaná zelenina.
Pečené bavorské koleno
Alebo si vychutnajte vynikajúce bavorské koleno! To je počas pečenia striekané tmavým pivom a potierané cesnakom, takže koža sa upečie dochrumkava. Ku kolenu je navyše podávaný aj chren, domáca horčica, domáci chlieb a kyslá nakladaná zelenina.
Neoddeliteľnou súčasťou jedenia tak skvelého mäsa je možnosť zapiť ho pivom. Chladený Pilsner alebo Budweisser padnú vhod každému!