Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Degustačná večera plná chutí v obľúbenom podniku Folks

Folks Bistro Košice  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Folks Bistro

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky
Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Tomáš Tejbus – jeden z TOP slovenských šéfkuchárov
Každý deň menu z čerstvých surovín od farmárov
Fantastický gastronomický zážitok
Varianty (3)
Tomáš Tejbus – jeden z TOP slovenských šéfkuchárov
Každý deň menu z čerstvých surovín od farmárov
Fantastický gastronomický zážitok

Folks bistro je významnou destináciou na gastronomickej mape Slovenska. Dostalo sa do bedekra Gurmán na Slovensku a potvrdilo tak svoju kvalitu a skvelé chute. Objavte toto lahodné bistro aj vy v rámci 2-oj, 3-oj či dokonca 4-chodovej degustačnej večere!

Folks bistro prináša do Košíc svetovú kvalitu jedla postavenú na slovenských surovinách. Tento podnik je pod taktovkou Tomáša Tejbusa, jedného z TOP slovenských šéfkuchárov a Juraja Puzdera, dodávateľa surovín a potravín od lokálnych výrobcov. Práve oni sú zárukou kvality a spokojnosti. Pre svojich návštevníkov pripravujú chutné jednoduché jedlá veľmi kvalitne a hlavne v novom modernom šate, z poctivých surovín a priamo od osvedčených farmárov. 

Bistro je zariadené jednoducho a prakticky s dôrazom na ponúkané jedlá a ich kvalitu. Dôkazom toho, že sa im skutočne darí, je každodenne plné bistro a množstvo pozitívnych referencií. Jedlá sa tu stále obmieňajú a každé z nich je výnimočné a niečím zaujímavé.

Vyskúšajte aj vy ich dvoj, troj a štvorchodové menu, ktoré je fantastickým gastronomickým zážitkom. Toto menu sa kvôli zachovaniu čerstvosti každý deň mení a nájdete ho na ich FB stránke (TU KLIKNITE), kde je potrebné sledovať najmä ich príbehy či na infotabuli pred bistrom. Šéfkuchár stále nakupuje čerstvé suroviny a potom skladá menu – kvôli “zero waste” teórii sa jedlo chystá v takých množstvách, aby sa vypredalo a nevyhadzovalo sa. Na výber máte vždy viacero dezertov, predjedál, polievok a hlavných chodov.

Tomáš Tejbus je známym šéfkuchárom už z čias jeho pôsobenia v Hoteli Kampinski vo Vysokých Tatrách. Vymenil však zabehnuté trendy a komfortnú prácu za novú výzvu a tou je jeho projekt Folks – pojazdný food truck. Ten ponúka predaj jedla z pojazdnej reštaurácie. Ambíciou je poskytovať profesionálny streetfood – kdekoľvek. 

Alergény
1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore