
Termín
Platnosť do 31. 12. 2019.
V cene
- 1 x Predjedlo ALEBO zákusok podľa vlastného výberu
- 1 x Hlavný chod podľa vlastného výberu
Výber na základe aktuálnej ponuky, ktorá je uvedená na facebookovej stránke partnera
- Rezervácia: Je potrebná telefonická objednávka vopred na tel. č: +421919 299 909. Odporúčame rezerváciu 24 hod. vopred.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- Aktuálna ponuka degustačných menu je uverejňovaná v „príbehoch“ na facebookovej stránke partnera (TU KLIKNITE)
- Zmenu rezervácie je potrebné vykonať čo najskôr na tel. č: +421919 299 909.
Neobsahuje alergény.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 31. 12. 2019.
V cene
- 1 x Predjedlo a dezert ALEBO predjedlo a polievka ALEBO dezert a polievka podľa vlastného výberu
- 1 x Hlavný chod podľa vlastného výberu.
Výber na základe aktuálnej ponuky, ktorá je uvedená na facebookovej stránke partnera
- Rezervácia: Je potrebná telefonická objednávka vopred na tel. č: +421919 299 909. Odporúčame rezerváciu 24 hod. vopred.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- Aktuálna ponuka degustačných menu je uverejňovaná v „príbehoch“ na facebookovej stránke partnera (TU KLIKNITE)
- Zmenu rezervácie je potrebné vykonať čo najskôr na tel. č: +421919 299 909.
Neobsahuje alergény.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 31. 12. 2019.
V cene
- 1 x Predjedlo
- 1 x Polievka
- 1 x Hlavný chod
- 1 x Dezert
Výber na základe aktuálnej ponuky, ktorá je uvedená na facebookovej stránke partnera.
- Rezervácia: Je potrebná telefonická objednávka vopred na tel. č: +421919 299 909. Odporúčame rezerváciu 24 hod. vopred.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
- Aktuálna ponuka degustačných menu je uverejňovaná v „príbehoch“ na facebookovej stránke partnera (TU KLIKNITE)
- Zmenu rezervácie je potrebné vykonať čo najskôr na tel. č: +421919 299 909.
Neobsahuje alergény.
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Folks bistro je významnou destináciou na gastronomickej mape Slovenska. Dostalo sa do bedekra Gurmán na Slovensku a potvrdilo tak svoju kvalitu a skvelé chute. Objavte toto lahodné bistro aj vy v rámci 2-oj, 3-oj či dokonca 4-chodovej degustačnej večere!
Folks bistro prináša do Košíc svetovú kvalitu jedla postavenú na slovenských surovinách. Tento podnik je pod taktovkou Tomáša Tejbusa, jedného z TOP slovenských šéfkuchárov a Juraja Puzdera, dodávateľa surovín a potravín od lokálnych výrobcov. Práve oni sú zárukou kvality a spokojnosti. Pre svojich návštevníkov pripravujú chutné jednoduché jedlá veľmi kvalitne a hlavne v novom modernom šate, z poctivých surovín a priamo od osvedčených farmárov.
Bistro je zariadené jednoducho a prakticky s dôrazom na ponúkané jedlá a ich kvalitu. Dôkazom toho, že sa im skutočne darí, je každodenne plné bistro a množstvo pozitívnych referencií. Jedlá sa tu stále obmieňajú a každé z nich je výnimočné a niečím zaujímavé.
Vyskúšajte aj vy ich dvoj, troj a štvorchodové menu, ktoré je fantastickým gastronomickým zážitkom. Toto menu sa kvôli zachovaniu čerstvosti každý deň mení a nájdete ho na ich FB stránke (TU KLIKNITE), kde je potrebné sledovať najmä ich príbehy či na infotabuli pred bistrom. Šéfkuchár stále nakupuje čerstvé suroviny a potom skladá menu – kvôli “zero waste” teórii sa jedlo chystá v takých množstvách, aby sa vypredalo a nevyhadzovalo sa. Na výber máte vždy viacero dezertov, predjedál, polievok a hlavných chodov.
Tomáš Tejbus je známym šéfkuchárom už z čias jeho pôsobenia v Hoteli Kampinski vo Vysokých Tatrách. Vymenil však zabehnuté trendy a komfortnú prácu za novú výzvu a tou je jeho projekt Folks – pojazdný food truck. Ten ponúka predaj jedla z pojazdnej reštaurácie. Ambíciou je poskytovať profesionálny streetfood – kdekoľvek.