UPOZORNENIE: Aktuálne je voucher možné využiť iba pri osobnom odbere.
Rezervácia: nutná minimálne 4 dni vopred na tel. č. +421 905 522 376. Odporúčame rezerváciu čo najskôr po zakúpení voucheru.
AKTUÁLNE NIE JE K DISPOZÍCII:
Možnosť konzumácie v reštaurácii: Pri konzumácii prasiatka priamo v reštaurácii sa hradí príplatok. Výška príplatku záleží od počtu hostí. Pre viac informácií kontaktujte priamo reštauráciu na tel. č. +421 905 522 376.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
UPOZORNENIE: Aktuálne je voucher možné využiť iba pri osobnom odbere.
Rezervácia: nutná minimálne 4 dni vopred na tel. č. +421 905 522 376. Odporúčame rezerváciu čo najskôr po zakúpení voucheru.
AKTUÁLNE NIE JE K DISPOZÍCII:
Možnosť konzumácie v reštaurácii: Pri konzumácii prasiatka priamo v reštaurácii sa hradí príplatok. Výška príplatku záleží od počtu hostí. Pre viac informácií kontaktujte priamo reštauráciu na tel. č. +421 905 522 376.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie.
Predstavte si stôl, na ktorom je položené šťavnaté, dozlata opečené a voňavé prasiatko. A teraz si predstavte, že ten stôl je u vás doma. S touto ponukou to už viac nemusí byť iba predstava! Tak sa ponáhľajte, aby s vami niekto nevypiekol a túto honosnú dobrotu vám nezjedol! :)
Pečené prasiatko z Reštaurácie Grinavský Janko (predmestia Pezinka – Grinava) sa podáva aj s chlebom, so zemiakmi, kyslou prílohou a výpekom. Za doplatok 7 € si môžete dokúpiť 1 kg pečeňovej plnky alebo môžete ochutnať domáce mastené lokše – 10 ks za 6 €.
Reštaurácia Grinavský Janko bola založená v roku 1921. Má takmer storočnú rodinnú tradíciu.Pán Hajtmánek je majiteľ už zo 4. generácie, ktorý vedie a stará sa o tento podnik.
Vždy bolo jeho snom poskytovať pôžitok z dobrého jedla v podobe chutných špecialít a odrodových vín, ktorých výroba má v Malokarpatskom regióne bohatú tradíciu.
Za reštauráciou sa nachádza prírodný areál stvorený pre výnimočné a neopakovateľné udalosti. Na rozlohe takmer hektár ponúkajú možnosti organizácie originálnych firemných eventov až do kapacity cca 400 osôb. V rámci areálu chovajú rôzne hospodárske zvieratká – prasiatka i somáriky, ktoré dotvárajú nefalšovanú atmosféru vidieka.
Cieľom reštaurácie Grinavský Janko je zabezpečiť svojim zákazníkom jedinečný a ničím nerušený zážitok tak, aby si ho mohli vychutnať plnými dúškami.