Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Perfektná manikúra i pedikúra v Dep Nails Studio

3,9 / 5 Dep Nails (2 pobočky) Košice  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Dep Nails

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0

Krasne prostredie, velmi mila a sikovna pedikerka. Krasne urobeny gel lak .Nohy hned inac vyzeraju.…

Tereza
Varianty (5)

Mať podomácky nalakované nechty je jedna vec, no zveriť sa do rúk profesionálov a môcť sa pochváliť dokonalou manikúrou a pedikúrou – to už je vec úplne iná!

A presne o takýto profesionálny výsledok sa postará nechtové štúdio Dep Nails v centre Košíc. Môžete si vybrať hneď z dvoch prevádzok – jednu nájdete na Hlavnej ulici 114 a druhú na Štúrovej ulici v OC Dargov.

Gél lak

Túžite po pekne upravených nechtoch, no vaše vlastné sa veľmi lámu a predlžovať ich umelými nechcete? Presne pre vás je tu gél lak! Nanáša sa v tenkej vrstve a ľahko sa dáva dole. Jeho veľkou výhodou je, že vydrží 2 až 3 týždne a po celý čas má krásny lesk, neodlupuje sa a chráni nechty pod ním.

Gélové nechty

Touto technikou sa necht modeluje pomocou gélu, ktorý schne a tvrdne pod žiarením UV lampy. Takto urobené nechty sú takmer na nerozoznanie od tých prírodných, nelámu sa a zaručia vám precízne upravený vzhľad počas niekoľkých týždňov.

Akrylové nechty

V porovnaní s gélovými nechtami sú akrylové pevnejšie a odolnejšie. Aj ich spôsob tvrdnutia je odlišný –  tvrdnú na základe chemickej reakcie akrylových zložiek v používanej zmesi. Táto metóda je vhodná pre viac namáhané nechty, ktoré sú zaťažované napríklad upratovaním alebo častou prácou v záhrade.

Klasická (mokrá) pedikúra

Pedikúra nie je len estetickou záležitosťou, ale môže ušetriť aj zdravotné problémy, ako sú zarastajúce nechty, otlaky, popraskané päty a mnohé ďalšie nepríjemnosti. Po úprave nechtov a zhrubnutej kože sa vaše nohy budú cítiť ľahšie, oddýchnuto a hlavne krásne.

V salóne sa používa značka nechtovej kozmetiky Bio propolis. 

Hore