3-chodové menu Hotel AGATKA**** – rozvoz Bratislava, Senec, Pezinok

4,3 / 5 **** Hotel AGATKA Bratislava (kontakt) Bratislava - Chorvátsky Grob (mapa)

Prehľad ponuky

Jedlo bolo vynikajúce, prijemne prostredie a milá obsluha

Vladimir
Donáška do celej Bratislavy, Senca aj Pezinka
Mäsové aj vegetariánske menu
Prvý boutique hotel na Slovensku
Varianty (1)
Jedlo so sebou Jedlo so sebou Rozvoz Rozvoz

Termín

Platnosť do 27. 7. 2020.

V cene

1× Polievka:

  • 0,25 l Paradajková polievka s bazalkovým pestom a parmezánom

1× Hlavné jedlo podľa výberu:

  • 350 g Kurací filet s cuketovo-špenátovým rizotom
    • ALEBO
  • 300 g Grilovaný encián s maslovými zemiakmi a brusnicovým dipom

1× Dezert:

  • 120 g Domáca jablková štrúdľa s vanilkovým krémom

Balenie v cene 

Obmedzenie

Voucher je možné využiť pri osobnom odbere alebo na donášku - každý deň v čase od 11:00 do 15:00 hod.

Doplatok za donášku hradíte pri prevzatí:

  • Chorvátsky Grob, Slovenský Grob, Vajnory – 1,30 €
  • Bratislava, Pezinok, Senec – 0,40 €/km 

  • Objednávku s číslom voucheru je potrebné urobiť na tel. č. +421 911 909 550, prípadne mailom na adrese info@hotelagatka.sk. Donáška/osobný odber prebieha denne v čase od 11:00 do 15:00 hod.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne, v sms alebo prostredníctvom zákazníckej aplikácie
  • Donáška Chorvátsky Grob, Slovenský Grob, Vajnory - 1,30 € (hradíte pri prevzatí)
  • Donáška Bratislava, Pezinok, Senec - 0,40 €/km (hradíte pri prevzatí)
  • V prípade zrušenia/zmeny objednávky kontaktujte hotel dostatočne vopred na tel. č. +421 911 909 550.

Obsahuje nasledujúce alergény:

3 7

Zobraziť zoznam alergénov

12,90 €
12,90 €
Donáška do celej Bratislavy, Senca aj Pezinka
Mäsové aj vegetariánske menu
Prvý boutique hotel na Slovensku

Gastronómia 4-hviezdičkového hotela u vás doma? Nech sa páči, prekvapte svojich blízkych aj vlastné chuťové poháriky.

Vychýrená kuchyňa hotela AGATKA****, ktorý je vôbec prvým boutique hotelom na Slovensku, vám teraz svoje kulinárske 3-chodové menu dovezie v rámci celej Bratislavy, Senca aj Pezinka priamo domov.

Paradajková polievka s bazalkovým pestom a parmezánom, ako hlavný chod vynikajúci kurací filet s cuketovo-špenátovým rizotom alebo grilovaný encián s maslovými zemiakmi a brusnicovou omáčkou a na záver sladká  bodka v podobe domácej jablkovej štrúdle s vanilkovým krémom. Menu, pripravené reštauráciou hotela AGATKA, poteší aj náročnejších gurmánov. 

Alergény

1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky.