Pôvodná už ukončená ponuka

Epilácia cukrovou pastou – výdrží až 5 týždňov a je šetrná k pokožke

4,9 / 5 Kozmetika Beáta Pósová Košice  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Kozmetika Beáta Pósová

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

4,5

Veľmi milá kozmetička, šikovná…cítila som sa dobre.

Dana
Varianty (1)

Žiadne holenie a nepríjemné chĺpky, iba sladký pocit z dokonale hebkej pokožky. Doslova!

V salóne Linia sa môžete rozhodnúť pre epiláciu pomocou cukrovej pasty ItalWax. Výhodou epilácie je, že odstraňuje nielen chĺpky z povrchu pokožky, ale aj ich podkožné časti, folikuly, ktoré sú zodpovedné za opätovné, no najmä rýchle vyrastenie ochlpenia. Po odstránení folikulov dochádza k rastu nových chĺpkov podstatne pomalšie, čiže z časového hľadiska je účinok oveľa efektívnejší ako pri používaní žiletky či depilačných krémov.

Cukrová pasta ItalWax

Cukrová pasta je 100 % prírodný produkt, ktorý neobsahuje žiadne chemické prísady, voskové živice ani éterické oleje. Zahrieva sa na teplotu tela, nelepí sa na živé kožné bunky, odstraňuje len chĺpky a odumreté kožné bunky. Tento exfoliačný efekt však nenarušuje vrstvu novej kože a nevyvoláva tak možné pálenie či prípadnú alergickú reakciu.

Princíp cukrovej epilácie spočíva v tom, že pasta obalí chĺpky, v ich okolí presiakne do folikulu, ktorý následne zmäkčí a uvoľní. Vďaka tomu je epilácia menej bolestivá a efekt je trvalejší ako pri epilácii voskom – vydrží priemerne 3–5 týždňov, pričom rast chĺpkov je po každej epilácii jemnejší.

Epilácia cukrovou pastou je 100 % hygienická a je vhodná aj na citlivú pokožku a pri kŕčových žilách.

Hore